Metin Akbal 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Bana da karter koruma teklif etmişti servis bayiden alırken istemiyorum dedim araç fiyatından düşmüşlerdi 48500 e anlaşmıştım 48350 ye bayiden çıkardım arabayı. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Metin Akbal yazdı: Bana da karter koruma teklif etmişti servis bayiden alırken istemiyorum dedim araç fiyatından düşmüşlerdi 48500 e anlaşmıştım 48350 ye bayiden çıkardım arabayı. Pişman mısın? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Ümit Türk yazdı: Pişman mısın? Tabiki hayır Gereksiz ağırlık. 1 depo benzin almıştım o paraya. 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Metin Akbal yazdı: Tabiki hayır Gereksiz ağırlık. 1 depo benzin almıştım o paraya. Altı açık mı geziyorsun 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: komple metal? somunlu tutturmaçlı? hamburgta satılanda da var mı? Kadjar'da da var. Hatta arka taraftaki vidaları sökünce düşmesin diye ön taraftakiler u şeklinde karşıya giriyor. Çıkarırken önce vidasını gevşetip sonra geriye doğru çekip çıkarmak gerekiyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Altı açık mı geziyorsun Öyle demeyeydin iyiydi 😅 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Metin Akbal yazdı: Öyle demeyeydin iyiydi 😅 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Metin Akbal yazdı: Öyle demeyeydin iyiydi 😅 Öyle değil yahu Kışın yağmur çamur motorun altına gelip, kayış vs zarar vermez mi? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Öyle değil yahu [emoji3] Kışın yağmur çamur motorun altına gelip, kayış vs zarar vermez mi? Öyle olsa zaten panjuru falan komple kapatmak gerek [emoji4] Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Metin Akbal yazdı: Öyle olsa zaten panjuru falan komple kapatmak gerek Öyle deme, gafını toplamaya çalışıyor ya..... 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: Öyle deme, gafını toplamaya çalışıyor ya..... Değil abi, ciddi soruyorum. Aracın altından geçen su daha fazladır diye düşünüyorum. Konulma sebebi göz boyamak mı yoksa eski hesap altının vururlarsa kartel delinmesin diye midir? Aracının altını yıkatıp direksiyon kutusunu bozulan arkadaşım var, yıkamadaki gibi tanzikli olmasa da uzun süreli suya maruz kalıp arıza riski oluşur mu? 2 Haziran 2022 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Hamburgda bulunmadım. ben de, davet eden olursa gideyim Mahmut Yıldız yazdı: Kadjar'da da var. yaşam alanı dağlar olanlar da olur, cruze binek sınıf 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Değil abi, ciddi soruyorum. Aracın altından geçen su daha fazladır diye düşünüyorum. Konulma sebebi göz boyamak mı yoksa eski hesap altının vururlarsa kartel delinmesin diye midir? Aracının altını yıkatıp direksiyon kutusunu bozulan arkadaşım var, yıkamadaki gibi tanzikli olmasa da uzun süreli suya maruz kalıp arıza riski oluşur mu? libertinin altında yoktu koruma demiri plastiği hiçbişe dereden geçiliyordu ama öyle 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Ali Gök yazdı: libertinin altında yoktu füze atsyadın konu darma duman oldu, orantısız şeetin 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Değil abi, ciddi soruyorum. Aracın altından geçen su daha fazladır diye düşünüyorum. Konulma sebebi göz boyamak mı yoksa eski hesap altının vururlarsa kartel delinmesin diye midir? Aracının altını yıkatıp direksiyon kutusunu bozulan arkadaşım var, yıkamadaki gibi tanzikli olmasa da uzun süreli suya maruz kalıp arıza riski oluşur mu? Yok valla bişey. Yağmur yok çamur yok ama kediyle çok muhatap oluyorum kışın Altını da yıkatmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: ben de, davet eden olursa gideyim yaşam alanı dağlar olanlar da olur, cruze binek sınıf Dağ ve önden çekişli, ön tamponu kocaman olan kadjar yan yana gelmese iyi olur. Tepe diyelim biz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 yok yani kadjarda 4x4 e uygun alt yapı hazrılanmıştır, bizdeki ötv ye kurban gidince de önden çekişi kalmıştır payımıza düşen 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Değil abi, ciddi soruyorum. Aracın altından geçen su daha fazladır diye düşünüyorum. Konulma sebebi göz boyamak mı yoksa eski hesap altının vururlarsa kartel delinmesin diye midir? Aracının altını yıkatıp direksiyon kutusunu bozulan arkadaşım var, yıkamadaki gibi tanzikli olmasa da uzun süreli suya maruz kalıp arıza riski oluşur mu? Öncelikle suyizanda bulundum hakkını helal et. Bence öncelikle fiziki darbelerden korunması için yapılıyor yağ filtresi veya dayanımı düşük malzemelerden yapılmış parçaların zarar görmemesi için, sonrasında araç motor sıcaklığını korumak ve sessizlik için yapılıyor. ABD deki mondeo (fusion) da motor ve yol sesini azaltmak için araç içine bu sesleri sıfırlayacak ses dalgaları gönderen sistemler var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 yahu benim arabanın çok eksikği var donanaım olarak. Motoru bana yeterlide donananım paketlerini alabilmek ve 6 ileri şanzımana sahip olmak için aşağidaki arabaya talip olabilirim. Ama paramın olmadığı gerçeği yüzüme çarpmaya devam ediyor. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-eray-auto-dan-2009-insignia-servis-bakimli-temiz-1025538484/detay Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Ali Darbaz yazdı: yahu benim arabanın çok eksikği var donanaım olarak. Motoru bana yeterlide donananım paketlerini alabilmek ve 6 ileri şanzımana sahip olmak için aşağidaki arabaya talip olabilirim. Ama paramın olmadığı gerçeği yüzüme çarpmaya devam ediyor. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-eray-auto-dan-2009-insignia-servis-bakimli-temiz-1025538484/detay Araban güzel, bakımını yaptır, yakıtını koy miss Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Araban güzel, bakımını yaptır, yakıtını koy miss 6 ileri m32 vites kutusu, VİS sistemle emme manifoldu Çok fonksiyonlu otomatik klima kontrollü Değişken stroke sahip klima kompresörü Hız sabitleyici Bunlar çok kıymetli şeyler. Malesef Cruzda bunlar yok. Sırf şunlara sahip olmak için takasa girerdim. Ama param yok. Keşke benim olsa. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: 6 ileri m32 vites kutusu, VİS sistemle emme manifoldu Çok fonksiyonlu otomatik klima kontrollü Değişken stroke sahip klima kompresörü Hız sabitleyici Bunlar çok kıymetli şeyler. Malesef Cruzda bunlar yok. Sırf şunlara sahip olmak için takasa girerdim. Ama param yok. Keşke benim olsa. Nefsin isteği bitmez. Less is more 3 Haziran 2022 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Nefsin isteği bitmez. Less is more benimki körelmiş, mtv si 300 ün altında olsun 4x4 olsun kafi... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Her donanım elektrik tüketimi demek. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Her donanım elektrik tüketimi demek. Bunların hepsi Fuel efficiency için. Yorum bağlantısı
Recommended Posts