Ümit Türk 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Ali Darbaz yazdı: Bir dahaki bakıma... Dolar düşer ve benzin ucuzlarsa yaptırırız. Umudun var mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Ümit Türk yazdı: Umudun var mı? Finansman senin yanında sor istersen. Ali Koç sene sonu için umutlu olun diyordu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Ali Darbaz yazdı: Ne güzel işte motor pas tutmuyor, miss gibi. bu metal motor altındaki koruma fabrikasyon takılı mı her cruze da? ben şok?????? nasıl hipermilcisin 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: bu metal motor altındaki koruma fabrikasyon takılı mı her cruze da? ben şok?????? nasıl hipermilcisin Olsun olsun. Egea’nın motoru düşüyormuş. Nolur nolmaz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bu metal motor altındaki koruma fabrikasyon takılı mı her cruze da? ben şok?????? nasıl hipermilcisin Türk lirası değerli olduğu ve her mahallede herşey 1 tl mağzasının bulunduğu zamandan kalma araba. 1 Haziran 2022 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Olsun olsun. Egea’nın motoru düşüyormuş. Nolur nolmaz Abi lütfen Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 hiçbir işe yaramaz gereksiz ağırlık virajda ayrı dert tüketime yansır, fabrikasyon takıldığını sanmam bunun, bayi işidir 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 hiçbir işe yaramaz gereksiz ağırlık virajda ayrı dert tüketime yansır, fabrikasyon takıldığını sanmam bunun, bayi işidirOlmayan araba var mı ki? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Ümit Türk yazdı: Abi lütfen internet bugün çalkalandı yaa, e5’te motor düşmüş durup dururken, yepyeni araba, kulaklar kopmuş 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: internet bugün çalkalandı yaa, e5’te motor düşmüş durup dururken, yepyeni araba, kulaklar kopmuş yahu o başka bişiy değilmiydi. Dün bebekte bugün e5de olan şeymi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Çağlar Bayur yazdı: hiçbir işe yaramaz gereksiz ağırlık virajda ayrı dert tüketime yansır, fabrikasyon takıldığını sanmam bunun, bayi işidir Olmayan araba var mı ki? motorun altına komple metal parça %99 fabrika takmaz binekte Tansu Kalafatoğlu yazdı: internet bugün çalkalandı yaa, e5’te motor düşmüş durup dururken, yepyeni araba, kulaklar kopmuş kulaktır somunu kırılır kopar, bi tane focusta tespit yapmıştm, fabrikadan zılgıt yedik ama olsun hak geçmedi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Ali Darbaz yazdı: yahu o başka bişiy değilmiydi. Dün bebekte bugün e5de olan şeymi. Ne çabuk unuttunuz, e5’te çıplaklık yeni değilki 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 kulaktır somunu kırılır kopar, bi tane focusta tespit yapmıştm, fabrikadan zılgıt yedik ama olsun hak geçmediGm kalan %1 de sanırım opellerde de var Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Facebook grubunda bazı cruze sahipleri’ motor daha iyi soğusun diye krater koruyucuyu söküyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Ali Darbaz yazdı: Facebook grubunda bazı cruze sahipleri’ motor daha iyi soğusun diye krater koruyucuyu söküyor. motorda krater oluşması sıkıntı olabilir 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Köksal Yılmaz yazdı: opellerde de var komple metal? somunlu tutturmaçlı? hamburgta satılanda da var mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Ben ilk sahibi değilim . 4 ncü sahibiyim. Ama galiba 124 beygir cruze modellerinde plastikten koruma var. Çünkü adamın biri daha fazla hava girmesi için yuvarlak delik açan 10 santim çaplı klavuzluk delikler açmıştı. İyi hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 ve prof hipermilci olarak bu gereksiz ağırlıkla geziliyor? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Onun ağırlığından bişiy olmaz. Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Çağlar Bayur yazdı: kulaktır somunu kırılır kopar, bi tane focusta tespit yapmıştm, fabrikadan zılgıt yedik ama olsun hak geçmedi Gm kalan %1 de sanırım opellerde de var Astra J’de fabrikasyon olarak sac karter muhafaza yok bayi çıkış seçimlik hediye olarak veya sonradan takıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: ve prof hipermilci olarak bu gereksiz ağırlıkla geziliyor? klima açıyor, klima açan hipermilci olur mu? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Olmayan araba var mı ki?Kangoo Megane bunlarda vardı ama metal sakat iş kazada 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Servet Aydın yazdı: Kangoo Megane bunlarda vardı ama metal sakat iş kazada Mondeo mk4 ve mk5 de keçemsi bir malzemeden yapılmış motor alt koruyucu var. Isı ve ses yalıtımı amaçlı yapılmış gibi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Servet Aydın yazdı: Kangoo Megane bunlarda vardı ama metal sakat iş kazada Ben serviste sac taktırdım. Motoru sıcak tutsun Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: komple metal? somunlu tutturmaçlı? hamburgta satılanda da var mı? Elimdekini biliyorum abi Hamburgda bulunmadım. Servet Aydın yazdı: Kangoo Megane bunlarda vardı ama metal sakat iş kazada Yolların çok bozuk olduğu zamanlar altını vurunca koruyordu metal, iyi oluyordu. Koray Demir yazdı: Astra J’de fabrikasyon olarak sac karter muhafaza yok bayi çıkış seçimlik hediye olarak veya sonradan takıyorlar. Demirin ucuz olduğu zamanlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts