İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Çağlar Bayur

aşmış saylmaz, şimdiye kadar zaten yağın tamamı değişmiş olmadı mı?

Yorum bağlantısı
Enes Ayan
Görkem Karakaş yazdı:
Ali Darbaz yazdı:

Orjinal ürün kullanılmıyor olabilirmi. 

Orjinalini geçen sene denizlide bulamamıştık. Biraz daha yol yapayım, çalışmadığına kanaat getirirsem kesinlikle orijinal alacağım

Son zamanlarda salıncak değişimi yaptınız mı yada aracın orjinal salıncakları değişmiş mi ? Çünkü bir yakınımda bu problem salıncak değişimi sonrası ortaya çıktı 

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Son zamanlarda salıncak değişimi yaptınız mı yada aracın orjinal salıncakları değişmiş mi ? Çünkü bir yakınımda bu problem salıncak değişimi sonrası ortaya çıktı 
Hayır arabanın ilk sahibiyiz salıncaklar orijinal
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Mezra ile Köy merkezi arasındaki 9 km yolda yakıt ekonomisi testi yapmıştım. 

Onuda ekliyim eksik olmasın... 

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Ali Darbaz yazdı:

Araba 5,3 100km/ litre benzin yaktı.

Bana göre çok güzel değer o kadar uğraşmama rağmen 1,4 Lt ve üzeri Benzinli arabalarda 5,5 altına düşemedim.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Aytac Sakal yazdı:

Bana göre çok güzel değer o kadar uğraşmama rağmen 1,4 Lt ve üzeri Benzinli arabalarda 5,5 altına düşemedim.

Yavaş gitmek ve aracın bakımlı olması yeterli. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

aşmış saylmaz, şimdiye kadar zaten yağın tamamı değişmiş olmadı mı?

Eskiden tofaslarda oyle yaparlarmış sen bilirsin :) ekleye ekleye yenilenilirmis hesabı :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Eskiden tofaslarda

arada bir maşrapadan dökme yağ ile benzincide değişrirdin oldu bitti, bakım nedir yahu, o zamanlar pandemi de yoktu, futbolcuların da saçı uzun şortları kısa idi, depoyu fuller keyfine tekirdağa köfte yemeğe giderdik, klima gereksizdi güneş kavurmazdı .... sonra emisyon tantanası ile başladı herşey

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Arabanın lastiklerini 39 psi dan tekrar 32 psi indirdim. küt küt vuruyordu asfalta.

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Ali Darbaz yazdı:

Arabanın lastiklerini 39 psi dan tekrar 32 psi indirdim. küt küt vuruyordu asfalta.

O kadar basınçla konfor gider zaten üstüne birde çukura gelmeyi bırakın taş bile daha kolay keser. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ü.Emre Kartal yazdı:

O kadar basınçla konfor gider zaten üstüne birde çukura gelmeyi bırakın taş bile daha kolay keser. 

Arabanın el kitabında yüklü kullanımda ve yakıt ekonomisi için 39 psi yazıyor. Aynı el kitabının Opel Astra versiyonunda ise yakıt ekonomisi ve yüklü kullanım için 44 psi yazıyor. 

Arabadaki 300 kilo yük boşalınca araba yumuşaklığını yitirdi. Bende tekrar 32 psi seviyesine cektim. Tek sürücü ile yakıtta fazla bir fark olmuyor. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bayramda tekrar gidebilirmiyik bilemiyom. Şuraya bir manzara bırakayım. 

AM-JKLUq4DSjlnaBVbzXwqueaurV_dT8U96X9zG-

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yılbaşında bu sene evden çıkamam derken , yaz gelmeden 2 defa seyahat edildiğine ornatılarsak bence gidersin yine, oradan da alanyaya geçilebilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

arada bir maşrapadan dökme yağ ile benzincide değişrirdin oldu bitti, bakım nedir yahu, o zamanlar pandemi de yoktu, futbolcuların da saçı uzun şortları kısa idi, depoyu fuller keyfine tekirdağa köfte yemeğe giderdik, klima gereksizdi güneş kavurmazdı .... sonra emisyon tantanası ile başladı herşey

reno 12 tl ile balıkesirden antalyaya giderdik. 5 yetişkin. Yokuşta bazen hararet iyice yükselirse babam geri döner aşağı inişe geçer soğuturdu motoru. Aşağıdan hızlanıp tekrar :D 

Her avizede 100 watt x5 ampul. Sucuklar pastırmalar tüfek kadar. Zordu eskiden hayat. Bizimkiler dizisi vardı. Entrika vs 0

Çağlar Bayur yazdı:

reno 12 tl ile balıkesirden antalyaya giderdik. 5 yetişkin. Yokuşta bazen hararet iyice yükselirse babam geri döner aşağı inişe geçer soğuturdu motoru. Aşağıdan hızlanıp tekrar :D 

Her avizede 100 watt x5 ampul. Sucuklar pastırmalar tüfek kadar. Zordu eskiden hayat. Bizimkiler dizisi vardı. Entrika vs 0

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Ali Darbaz yazdı:

Arabanın el kitabında yüklü kullanımda ve yakıt ekonomisi için 39 psi yazıyor. Aynı el kitabının Opel Astra versiyonunda ise yakıt ekonomisi ve yüklü kullanım için 44 psi yazıyor. 

Arabadaki 300 kilo yük boşalınca araba yumuşaklığını yitirdi. Bende tekrar 32 psi seviyesine cektim. Tek sürücü ile yakıtta fazla bir fark olmuyor. 

Kitapta yollardaki süprizlere hazırlıklı olun yazıyor mu 😄 Avrupada otoyolda vs tamam ama bizdeki yollarda o basınçlarda çok şeyler olur. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

reno 12 tl

gts çıktığında gidip camlarına bakmıştık yeşil yeşildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Araabnın üzerindeki yabancı lastiğin durumu. Herhangi bir sorun cıkarmadığı için artık lastik aramaya son verdim. 4 lastik değişim vaktine kadar bu lastikle devam ederim.. 

AM-JKLWhmEcucQ-RoXfT2pFCpS25tKnJXMiXM14k

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Sivas’a kışlık lastikle mi gittin bu sıcakta

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Sivas’a kışlık lastikle mi gittin bu sıcakta

EVET

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

EVET

hem de o sıcakta. Güzel risk

hem de yol yerine ekrana bakarak. Öffff

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

hem de o sıcakta. Güzel risk

hem de yol yerine ekrana bakarak. Öffff

Arkada birşey olur mu ki?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Param kalmadı, Ağustosda Datça seferini bile iptal etmeyi planlıyorum. Umarım Cide seferini iptal etmek zorunda kalmam. Bayramda Köye gitmeyi planlıyoruz ama, bu şekilde benzin artarsa o işde olmaz. 

Daha arabanın yağ bakımına para denkleştiremedim, kaldıki karter conta yenilemede yaptırmayı düşünüyordum, 1 sene daha atlayacak gibi duruyor. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

35 derece sıcaklıkta kış lastikli ve yağ kaçıran araba ile uzun yola çıkmak. Nasa görevleri daha tehlikesiz.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...