İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

Hararet ibresi ortada değil. Termostat hep mi açık ne

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Bunlarda ortada durmaz. 

Yolculul boyunca minimum 97 maksimum 106 derece arasında. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Vay arkadaş normalde 11 saat 43 dakikada gittiğimiz yolu ekonomi yapacağım diye 13 saat 40 dakikada bitirmişim.

Kartların limiti dolduğu için araba benzin alamadım ama  48,5 litre civarında benzin yakmışım. O da yeni güncel hesapla 1157 tl gibi ohannes bir rakam çıkıyor. 

Babamın en son Sivas yolculuğunda yakıt tüketimi 7,0 litre yol bilgisayarı verisi kayda almışım. Pompada 6,91 litre olarak ölçmüşüm. 

Şimdi yol bilgisayarı verisi üzerinden hesaplarsak, 7 litre ile 910 km yol yapmış olsak 63,7 litre benzim harcardım... 

Şimdi dostlar 63,7 litre yakıt ile 48,5 litre arasında 15,2 litre far var.. 372,4 liralık bedel fark var..  

Babam ile aramda 2 saat sürüş farkı var. karşılığında 372,4 lira tasarruf etmişim. Sizce 2 saate 372 lira para kazanmışım. Değermiydi bilemedim. 

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
Vay arkadaş normalde 11 saat 43 dakikada gittiğimiz yolu ekonomi yapacağım diye 13 saat 40 dakikada bitirmişim.
Kartların limiti dolduğu için araba benzin alamadım ama  48,5 litre civarında benzin yakmışım. O da yeni güncel hesapla 1157 tl gibi ohannes bir rakam çıkıyor. 
Babamın en son Sivas yolculuğunda yakıt tüketimi 7,0 litre yol bilgisayarı verisi kayda almışım. Pompada 6,91 litre olarak ölçmüşüm. 

Şimdi yol bilgisayarı verisi üzerinden hesaplarsak, 7 litre ile 910 km yol yapmış olsak 63,7 litre benzim harcardım... 
Şimdi dostlar 63,7 litre yakıt ile 48,5 litre arasında 15,2 litre far var.. 372,4 liralık bedel fark var..  

Babam ile aramda 2 saat sürüş farkı var. karşılığında 372,4 lira tasarruf etmişim. Sizce 2 saate 372 lira para kazanmışım. Değermiydi bilemedim. 
Bugünkü rakamlarla değmez Ali bey kardeşim. Sürekli gidilip gelinse ayda 15 sefer yapsanız o bile 6000 TL yapsa 3 sefer size ek sağlar. Ancak bu şekilde olmadığına göre bilemedim. Tabi yolculuk nasıl geçti rahatmiydin yoksa yol müsait oldukça akıcı ilerlemek sizin için nasıl hisettirdi gibi bir sürü detay olabilir.

Bunu kararini ancak siz verebilirsiniz.
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Sizce 2 saate 372 lira para kazanmışım. Değermiydi bilemedim. 

2saat önce gelsen sana 372 tl verecek olan va rmıydı

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Körüğü hiç bişey yapmadım. arabanın masrafları üst üste binmeye devam ediyor. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Hacı Şenyurt yazdı:

Bugünkü rakamlarla değmez Ali bey kardeşim. Sürekli gidilip gelinse ayda 15 sefer yapsanız o bile 6000 TL yapsa 3 sefer size ek sağlar. Ancak bu şekilde olmadığına göre bilemedim. Tabi yolculuk nasıl geçti rahatmiydin yoksa yol müsait oldukça akıcı ilerlemek sizin için nasıl hisettirdi gibi bir sürü detay olabilir.

Bunu kararini ancak siz verebilirsiniz.

Yolun son saati psikolojik sınırım doldu ve videodaki gibi heavy metale bağladım. Video geçerli zamana ait noktadan başlar ve içinde olduğum psikolojik durumu en güzel anlatan yerdir. . 

Ge

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Benim focusun geçen hafta yine patladı delireceğim artık. Senede bir gitmeye başladı
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Bana 370 lira versen ben biraz daha kısa sürede daha yüksek ortalama ile daha az yakarak gelirdim [emoji3] 2 saat is için kimden 370 lira alacaksın? O yüzden ben karlı diyorum.
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Serkan Maden

2 saat çalışsan kim 372 tl verir. Obd'deyle falan oynayarak para kazandığınızı düşünün.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

Bana 370 lira versen ben biraz daha kısa sürede daha yüksek ortalama ile daha az yakarak gelirdim emoji3.png 2 saat is için kimden 370 lira alacaksın? O yüzden ben karlı diyorum.

Ben can krutaran rampasına 4,9 litre ile girdim, 5,3 litre ile çıktım. Ondan sonra bir daha düşmedi.  Can kurtarana hipermil yaparak değil , 3000 devirle girseydim 5,1 ile çıkardım ordan.. 

Serkan Maden yazdı:

2 saat çalışsan kim 372 tl verir. Obd'deyle falan oynayarak para kazandığınızı düşünün.

Aslında bişey farkettim hocam.. Babamın sürüş yaptığı zaman benimde yolun yarısında kullandığımı farkettim. babamın esas tek başına sürdüğü başka bir yolculukta tüketim 8 litreden fazlaymış. Ama hiç karıştırmayayım o zamanı çünkü 160 km/h ile sürüyormuş.. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Ben can krutaran rampasına 4,9 litre ile girdim, 5,3 litre ile çıktım. Ondan sonra bir daha düşmedi.  Can kurtarana hipermil yaparak değil , 3000 devirle girseydim 5,1 ile çıkardım ordan.. 

Valla bilmem benim dolu arabayla yaptığımı sen boş arabayla yapamamışsın [emoji85]
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

Valla bilmem benim dolu arabayla yaptığımı sen boş arabayla yapamamışsın emoji85.png

ne boşu… ben araba boş demedimki. Arabanın içi yataklar , halılar , peynirler yoğurtlar dolu. Üstelik bazı ek yabancı yükler içinde 140 TL taşıma ücreti aldım…

Köyden geliyom unuttunmu… kaç sepet yumurta , tereyağı vardı arabada… pirinç ve bulgur çuvallarında vardı.

İstanbul’a park ettiğimde beni bekleyen 5 kişi vardı. Yüklerini alıp gittiler. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:

Valla bilmem benim dolu arabayla yaptığımı sen boş arabayla yapamamışsın emoji85.png

boş gelmez diyecektim, hatta gerideki iletdie sordum ama kaçırmış yumurtalar yağlar peynirler dolmuştur

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Memleketten arabanın boş gelmesi büyük günahtır :D

• Beğen 2
  • Teşekkür 2
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

2 saat erken gelsen nolacak, koltukta 2 saat daha fazla yatacaksın. erken gelince başka bir iş yapsan ve ondan para kazandsan tamam derim ama bu şekilde 370 lira 370 liradır. İyidir. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Zamanla bir derdin olmadığı için karlı bir iş olmuş. 370 liraya şuan 24 liradan düz hesapladım 15 litre benzin alırsın. 

Yorum bağlantısı
Enes Ayan
Görkem Karakaş yazdı:
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Benim focusun geçen hafta yine patladı delireceğim artık. Senede bir gitmeye başladı

Yılda bir patlaması normal değil farklı bir şey olabilir orada 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Ali Darbaz yazdı:

ne boşu… ben araba boş demedimki. Arabanın içi yataklar , halılar , peynirler yoğurtlar dolu. Üstelik bazı ek yabancı yükler içinde 140 TL taşıma ücreti aldım…

Köyden geliyom unuttunmu… kaç sepet yumurta , tereyağı vardı arabada… pirinç ve bulgur çuvallarında vardı.

İstanbul’a park ettiğimde beni bekleyen 5 kişi vardı. Yüklerini alıp gittiler. 

Tamam tamam geri aldım 😀

Yalnız yoğurt deyince tırstım haa.

siirtte-gorulmez-kaza-surucu-yogurda-bur

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Enes Ayan yazdı:

Yılda bir patlaması normal değil farklı bir şey olabilir orada 

Orjinal ürün kullanılmıyor olabilirmi. 

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Orjinal ürün kullanılmıyor olabilirmi. 
Orjinalini geçen sene denizlide bulamamıştık. Biraz daha yol yapayım, çalışmadığına kanaat getirirsem kesinlikle orijinal alacağım
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Vay beee... Arabanın 10 bin bakımını geçmişim.  11622 km olmuş. 1622 km kadar aşmışım... 

Üst üste geliyor masraflar... :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...