Çağlar Bayur 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Mert Gülkokan yazdı: 1.4 honda 100 hp 7 ileri cvt 90 km 1650 devir sanal devirliler yazmasın konu kasıyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: şanzıman var mı? ah pardon şanzıman denmiş. Benimki transaks. İsmi biraz şey ama idare edin 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 ah pardon şanzıman denmiş. Benimki transaks. İsmi biraz şey ama idare edin [emoji4] Ismi yazmayaydın eyiydi. Şimdi adımız çıkacak transaks kullanıyorlar diye ya [emoji2957][emoji1787] 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Hacı Şenyurt yazdı: Ismi yazmayaydın eyiydi. Şimdi adımız çıkacak transaks kullanıyorlar diye ya kullanmayan pişman 🙈 hep türkçenin şeyleri bunlar 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benimki transaks. memnun oldum , bi çay içelim mi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: memnun oldum , bi çay içelim mi Mecidiyeköy’de mi topkapı’da mı 😁😁 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: bu da bir garip anlatıyor, çok iyi oranlı falan diyor, sanırım hemşerin aynı zamanda Havasından mı diyorsun? 😄 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mecidiyeköy’de mi topkapı’da mı 😁😁 latte leventte içilir, hem o topkapılarda hep kaza oluyormuş bildirim geldi Selim Bilgin yazdı: Havasından mı diyorsun? 😄 çok güzel anlatmış, bu otomatikler tork knv. müş güzel taş gibidir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2022 (düzenlendi) 21 Mayıs 2022 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 Mayıs 2022 Paylaş 21 Mayıs 2022 Kışın iklimi çok sert topraktan belli oluyor. Subasmanlar muhtemelen kardan dolayı yüksek tutulmuş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2022 Sivas diyetini aldı… Körüğü patlatmışız.. yeni patladı… yol öncesi kontrol etmiştim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Mayıs 2022 Paylaş 21 Mayıs 2022 Niye söktün ki tekeri? Orada değişmez körük. Yapıştırıcı mı kullanacaksın? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Niye söktün ki tekeri? Orada değişmez körük. Yapıştırıcı mı kullanacaksın? Göbekteki büyük somunu kontrol etmek için söktük. Döktükten sonra farkettiğim körük patlamış. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Mayıs 2022 Paylaş 21 Mayıs 2022 Ali Darbaz yazdı: Emeklilikte böyle bı evde son alaskalilar gibi yaşamaya heves ediyorum Ev tam coğrafyasina uygun Anadolu evi olmuş güle güle oturun 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Mayıs 2022 Paylaş 21 Mayıs 2022 Ali Gök yazdı: Emeklilikte böyle bı evde son alaskalilar gibi yaşamaya heves ediyorum Ev tam coğrafyasina uygun Anadolu evi olmuş güle güle oturun anadolu evi? Maddi imkanlar çerçevesinde taş ve ağaç evler çok daha fazla huzur verir. Hem de daha sağlıklıdır. Bizim köyde bi dede var. Çocuklarının yaptığı yeni eve girmiyor. Eski karataştan yapılma evinde yaşıyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Mayıs 2022 Paylaş 21 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: anadolu evi? Maddi imkanlar çerçevesinde taş ve ağaç evler çok daha fazla huzur verir. Hem de daha sağlıklıdır. Bizim köyde bi dede var. Çocuklarının yaptığı yeni eve girmiyor. Eski karataştan yapılma evinde yaşıyor Taş ağaç ev kağıt üstünde güzel bizim yayladaki öyleydi uyunmuyor o evde 🤣 iki oda bir çatı Anadolu evi işte bütün iç Anadolu bunlarla dolu çok severim böyle iyi beton Pimapen yalıtım vs olmalı wintage hevesim yok 🤣 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Mayıs 2022 Paylaş 21 Mayıs 2022 Ali Gök yazdı: Taş ağaç ev kağıt üstünde güzel bizim yayladaki öyleydi uyunmuyor o evde 🤣 iki oda bir çatı Anadolu evi işte bütün iç Anadolu bunlarla dolu çok severim böyle iyi beton Pimapen yalıtım vs olmalı wintage hevesim yok 🤣 sen dayım gibisin. Yayla evini briketten yaptı ama cephesini ağaçtan kapladı yalandan wintage. Ama yaylada herkes böyle yapsa en azından görüntü kirliliği olmazdı hani o şarkılarda geçen ağasar’ın balini da gel salini salini yaylası burası 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2022 Dedem ile Afgan çobanımızı teftişe gittik. altımızda hayranı olduğum 1.9 jtd ile. . 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Mayıs 2022 Paylaş 22 Mayıs 2022 Neyse bu sefer herhangi bir ariza yasanmadigina gore Sivas yolunun bir sucunun olmadigi da aciga cikmis oldu.Cok gunahini aldiniz garibanin Erken mi konuştuk [emoji4] Sivas diyetini aldı… Körüğü patlatmışız.. yeni patladı… yol öncesi kontrol etmiştim. [emoji20] Geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Mayıs 2022 Paylaş 22 Mayıs 2022 Dede usta şoför direksiyonu tutuştan belli ediyor maşallahı var 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts