Ali Darbaz 16 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2022 Kameraları ayarladım. Yolda time lapse yapacaz. 12 saati bulur yolculuk. Kamera 12 saat çalışırmı bilmiyom. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Ali Darbaz yazdı: Kameraları ayarladım. Yolda time lapse yapacaz. 12 saati bulur yolculuk. Kamera 12 saat çalışırmı bilmiyom. Araç kamerası mı telefon kamerası mı? Araç kamerası dayanır Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: mtv sigorta ödücez daha ne yapalım ayda bir de yıkarım sen mtv sigortanın yarısını öde, otoparkı meşgul etmesin boşa, ben sana arada fotoğraf atarım. 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Ali Darbaz yazdı: Ustaya gitti yağ kaçaklarını saydı.. Tapa Yağ ölçer Karter Kulbitör Krank keçesi bölgesi temiz dedi. En çok tapada damlıyor. Ama para yok... O yuzden köy dönüşü bakım yapacaz. Bu kadar yerden kaçak olan arabayla yola çıkıp olmadık yerde kalırsanız; Çekici masrafı, motorun komple revizyona girme riski üstüne birde yolda kalıp rezil olması.... Bunun yerine 2000-3000 lira ne ise artık verip yaptırmak ve paşa paşa gitmek bence her türlü değer. Sadece çekici gerekse 500 lira gider en az. 1 gecede en kötü yerde kalsanız 200 lira.. Çekin eksi bakiyeden taksitlendirin yaptırın derim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Araç kamerası mı telefon kamerası mı? Araç kamerası dayanır Xiaomi yi aksiyon kamera. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Tapa oring kaç para yav. Boşalan yağı bile geri doldurursun 30 liraya bitti gitti Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Bu kadar yerden kaçak olan arabayla yola çıkıp olmadık yerde kalırsanız; Çekici masrafı, motorun komple revizyona girme riski üstüne birde yolda kalıp rezil olması.... Bunun yerine 2000-3000 lira ne ise artık verip yaptırmak ve paşa paşa gitmek bence her türlü değer. Sadece çekici gerekse 500 lira gider en az. 1 gecede en kötü yerde kalsanız 200 lira.. Çekin eksi bakiyeden taksitlendirin yaptırın derim. Sivasda usta var. Sivasa kadar 1 litre yağ ile sorun çıkarmadan gideriz. Ü.Emre Kartal yazdı: Bu kadar yerden kaçak olan arabayla yola çıkıp olmadık yerde kalırsanız; Çekici masrafı, motorun komple revizyona girme riski üstüne birde yolda kalıp rezil olması.... Bunun yerine 2000-3000 lira ne ise artık verip yaptırmak ve paşa paşa gitmek bence her türlü değer. Sadece çekici gerekse 500 lira gider en az. 1 gecede en kötü yerde kalsanız 200 lira.. Çekin eksi bakiyeden taksitlendirin yaptırın derim. Eksi bakiye ve kredi kartı limitleri çoktan doldu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Selim Bilgin yazdı: sen mtv sigortanın yarısını öde, otoparkı meşgul etmesin boşa, ben sana arada fotoğraf atarım. yogh o koltuğa oturulacak, yazlığı açacaz gitgel felan Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Ali Darbaz yazdı: Xiaomi yi aksiyon kamera. Dayanır diye tahmin ediyorum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2022 Arabaya ön bakım yaptık., Arabanın durduk yere arka sinyali bozuldu. Arka sinyali değiştirdik. 6 aydır yanmayan ön sol park lambasını da değiştirdik. Toplam 20 tl verdik. Arabaya yağ almaya petrol istasyonuna gittik, 1 litre yağ için 220 tl olduğunu görünce almaktan vazgeçtim.. Arabaya daha önce teşhis koyan evime 1 km uzaktaki ustaya gittim. Elinde fazla c3 motor yağı olup olmadığını sordum. Elinde 3,5 litre motor yağı vardır. 1 litre kadar aldım, 70 tl verdim. aldığı kadarını motora doldurdum. Şimdi kendimi çok rahat hissediyorum. Arabaya lastik basıncını 39 psi ayarladım. Sabaha karşı yola cıkıcaz. Bu gece yükleriz, sabaha karşı 4 5 gibi yola çıkarız. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Valla ağzım açık kaldı. Arabaya bakım yapmadan ne kadar canını çıkarabiliriz diye sorsak, örnek bi konu olarak gösterebiliriz Tebrikler. Allah eksikliğini göstermesin arabanın. Varlığı bu kadar dertken, eksikliği ne olur, düşünemiyorum 6 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2022 Sani Gerşon yazdı: Valla ağzım açık kaldı. Arabaya bakım yapmadan ne kadar canını çıkarabiliriz diye sorsak, örnek bi konu olarak gösterebiliriz Tebrikler. Allah eksikliğini göstermesin arabanın. Varlığı bu kadar dertken, eksikliği ne olur, düşünemiyorum Valla türkiyedeki hiper enflasyonu dibine kadar yaşıyorum. Yola çıkarken bir paket fındık ve ceviz alıp yola çıkıcam. Yolda acıkıp yemek yeme ihtiyacı hissetmek istemiyorum. 3 - 4 saate bir mola veririz. İki aerobik yapar yola devam... Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Ali Darbaz yazdı: Valla türkiyedeki hiper enflasyonu dibine kadar yaşıyorum. Yola çıkarken bir paket fındık ve ceviz alıp yola çıkıcam. Yolda acıkıp yemek yeme ihtiyacı hissetmek istemiyorum. 3 - 4 saate bir mola veririz. İki aerobik yapar yola devam... Cevizle fındık yiyip enflasyon hissetmek kaçıncı seviye 2 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Cevizle fındık yiyip enflasyon hissetmek kaçıncı seviye dağına göre kar yağar derler tibetliler 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Arabası 1 yıldır yağ yakan (megan2 dizel) arkadaşım pazar günü ayvalıktan bursaya yola çıktı. Mustafa kemalpaşa da araba ambele mi amvele mi neyse ona (runaway) kalkmış. Yaklaşık 1 dk kadar deli gibi devir çevirdikten sonra şoku atlatıp stop ettirmiş 5 e takıp. ÇEkici sırtında geri geldi Allah kolaylık versin. 1 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Cevizle fındık yiyip enflasyon hissetmek kaçıncı seviye Düşün bizim cevremiz su ile karın doyuruyor. Fasfakir düşünüyoz. İstanbul'un fakiri bile benzinli araba ile fındık ceviz yiyerek yolculuk yapıp enflasyon mücadelesi veriyor 3 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Selim Bilgin yazdı: İstanbul Sivas otobüs kaç para? 400-500 fiyatlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Fındık ceviz paketi genelde ciplerin bardaklık bölümünde olur hep. Arabada zengin işidir evde yap ekmek arası, yolda yersin ya hu. Fındık ceviz ne 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Selim Bilgin yazdı: İstanbul Sivas otobüs kaç para? En az 400 TL. Bir de gidip gelmesi 800 TL. Darbaz 2000 TL yakıt parası ödeyecek. Tek kişi hemde. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Arabası 1 yıldır yağ yakan (megan2 dizel) arkadaşım pazar günü ayvalıktan bursaya yola çıktı. Mustafa kemalpaşa da araba ambele mi amvele mi neyse ona (runaway) kalkmış. Yaklaşık 1 dk kadar deli gibi devir çevirdikten sonra şoku atlatıp stop ettirmiş 5 e takıp. ÇEkici sırtında geri geldi Allah kolaylık versin.Dizeldeki en buyuk korku gerçekten 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Ümit Türk yazdı: Darbaz 2000 TL yakıt parası ödeyecek. Tek kişi hemde. 2000 TL çok çok iyimser. Selçuk Bakış yazdı: 400-500 fiyatlar Git gel 1000, 300-500 de şoföre muavine ateşlersen tüm eşyayı da yüklersin rahatça. Yata yata gidip gelirsin. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Selim Bilgin yazdı: 2000 TL çok çok iyimser. Git gel 1000, 300-500 de şoföre muavine ateşlersen tüm eşyayı da yüklersin rahatça. Yata yata gidip gelirsin. Aynı eşyalar köye nasıl çıkacak? Orada doblo vardı sanki? Ya da önden giden opel Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 silecekler önemli bu hafta yolculuk yapacak olanlara İlkay Başaran yazdı: araba ambele mi amvele mi neyse ona (runaway) kalkmış. onu yaptım ben çok zevkli, 50 tükkan koşa koşa yangın söndürücü ile geldi de arabayı bulamadaılar dumandan 5 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: silecekler önemli bu hafta yolculuk yapacak olanlara onu yaptım ben çok zevkli, 50 tükkan koşa koşa yangın söndürücü ile geldi de arabayı bulamadaılar dumandan Bizimki de benzinliğe girmiş. Etrafta kimse kalmadı diyor 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts