İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Metin Akbal
Ali Darbaz yazdı:

arıza ihtimalini artıracağı için

Kendini gerçekleştiren kehanet kötüyü anma.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Benzinli atmosferik ve yük. Off, 90 ile gitsen bile en az 7 litresi var. 

Yok be ben 5.1 ile tamamlamıştım (onu fotoğraflamadım) 2. seferimde ise 5.5 gidiş, dönüş 5.3, gidiş geliş ise 5.5 çıkmıştı, ortalama hızım 90 km üstü idi ve gidişimde dönüşümde aynı böyle yüklü idi :) Kullanmayı bileceksin :)

25132dd84d8f6a3b82bb09638ae7fce0.jpg

d57b5f1ac2ac8ce5ae2db928b942b4b3.jpg

0c9a3b918c4a83ab5f9ba77385f8b0a8.jpg

86edbfc0a0f753e8487932d8246e82bb.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

eşya ağırlığı insandan az dır, vudüt kütlesinin kapladığı alanda beher cm3 e daha fazla ağırlık yapar dolayısı ile full eşya ile gitmek daha avantajlı, yolcu ile gitmeye göre mesela lcd ekran 2 kişilik yer kaplar ama 5 kg bile çekmez, 8 kg çekse yine iyi 2 adet 80 kg=160 kg yük yapar. bir de eşyalar konuşmaz, yolda rahat edilir

• Beğen 4
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

bir de eşyalar konuşmaz, yolda rahat edilir

Doğruya doğru. [emoji846]

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

eşya ağırlığı insandan az dır, vudüt kütlesinin kapladığı alanda beher cm3 e daha fazla ağırlık yapar dolayısı ile full eşya ile gitmek daha avantajlı, yolcu ile gitmeye göre mesela lcd ekran 2 kişilik yer kaplar ama 5 kg bile çekmez, 8 kg çekse yine iyi 2 adet 80 kg=160 kg yük yapar. bir de eşyalar konuşmaz, yolda rahat edilir

et? 300kg et, kelle, deri, 3 kişi. Mazda yeri süpürüyordu :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Eşya ne kadar ağır olabilir ki? Çelik kasa mı taşınacak. 4 tane 120 kg adam alıyorum arabaya yeri geliyor. 

Çağlar Bayur yazdı:

Abi konuşmazlar evet de kaza olayı çok büyük risk. Düşünsene lcd tv kafaya geçmiş ortadan papatya gibi olursun. Arabadan da çıkaramazlar :D

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

et? 300kg et, kelle, deri, 3 kişi. Mazda yeri süpürüyordu :) 

klima avantjı da var eşyanın, yolcu ile giderken 3 adet 36C var ve araç iç sıcaklığı artırma yönünde negatif etkisi var, eşya öyle değil, hatta yol boyunca içine depoladığı soğukluğu ile mola yerlerinde koruyarak araç içi sıcaklığını artırmayacağı için, klima daha az devreye girecek, kafadan %15 tasarruf. bağıl nem hesabına bile girmiyorum ordan da tasarruf var.

İlkay Başaran yazdı:

kaza olayı çok büyük risk.

çarpma sağa sola onu da mı yazalım yahu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

klima avantjı da var eşyanın, yolcu ile giderken 3 adet 36C var ve araç iç sıcaklığı artırma yönünde negatif etkisi var, eşya öyle değil, hatta yol boyunca içine depoladığı soğukluğu ile mola yerlerinde koruyarak araç içi sıcaklığını artırmayacağı için, klima daha az devreye girecek, kafadan %15 tasarruf. bağıl nem hesabına bile girmiyorum ordan da tasarruf var.

çarpma sağa sola onu da mı yazalım yahu

Abi gece gidiyoz, klima açılmaz zannımca. Gece hava 20 derecede geziyor. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

vesile olsun, klima sadece soğutmak için değildir, konfor artırır, sıcak üfleyen hava ayarında da klima açılır, duble vesile mk3 mondeolarda havalandırma fanı açık ise klime her zaman devreye girer çıkar girer çıkar, nemi alır. segmenti için gerekli konforu sağlar, sürüş güvenliği de artar

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Yakıt da artar ama. Yakıt kırmızı çizgimiz.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Uzun yolda klima açarım hiç acımam. Ayarlarım 22’ye basarım auto’ya. Yoksa kapat aç azalt artır strese sokar bani

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Ali Darbaz yazdı:

Uykumu getirmez ise açarım aslında. 

Barış Manço dinle yolda, hem yormaz hem uyutmaz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

auto

Şu tuşu hiç kullanmıyorum ben :unsure2: Neden bende bilmiyorum.

Sürekli kendim ayarlama yapıyorum. Halbuki bas auto'ya kendi kendine ayarlasın dimi

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Alptuğ Özcan yazdı:

Şu tuşu hiç kullanmıyorum ben :unsure2: Neden bende bilmiyorum.

Sürekli kendim ayarlama yapıyorum. Halbuki bas auto'ya kendi kendine ayarlasın dimi

Hayatın anlamı auto. Bırak senin yerine düşünsün :) yolda gerçekten yoruyor sıcaklık işi. Auto büyük konfor

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Hayatın anlamı auto. Bırak senin yerine düşünsün :) yolda gerçekten yoruyor sıcaklık işi. Auto büyük konfor

Kadjar'ın ilk soğutması mondeoya göre yavaş kalıyor. İlk başta fanı ben ayarlıyorum, sonrası auto. Klima devreye girer, çıkar hiç fark etmem. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Mahmut Yıldız yazdı:

Kadjar'ın ilk soğutması mondeoya göre yavaş kalıyor. İlk başta fanı ben ayarlıyorum, sonrası auto. Klima devreye girer, çıkar hiç fark etmem. 

İç mekan ve yazılım farkı büyük ihtimalle, 500un klima buz gibi yapar hemen üşürdüm en hızlı şekilde ayarlanan sıcaklığa ulaşmak için ayarlanmış, 2008 ise 3 farklı modu var, kavrayana kadar soğutmuyor bu diyordum ama ayarı farklı imiş 😅

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Selçuk Bakış yazdı:

İç mekan ve yazılım farkı büyük ihtimalle, 500un klima buz gibi yapar hemen üşürdüm en hızlı şekilde ayarlanan sıcaklığa ulaşmak için ayarlanmış, 2008 ise 3 farklı modu var, kavrayana kadar soğutmuyor bu diyordum ama ayarı farklı imiş 😅

Klimanın üflediği havanın minimum sıcaklığı ile ilgili galiba. Sıcaklığı aniden düşürmek ve üflenen havanın çok soğuk olması sağlık açısından zararlı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İş çıkışı servisten iner inmez basacam "auto"ya :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Kibritte iki yeni mod var. 

1- eco klima 

2- sadece sürücü bölümüne çalışan klima

2.si güzel çalışıyor. Arabada tek başımayken kullanıyorum. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

2- sadece sürücü bölümüne çalışan klima

bodruma inersen kırar atarsın camları iş yapmaz o , her frende sıcaklk öne yığılır

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

bodruma inersen kırar atarsın camları iş yapmaz o , her frende sıcaklk öne yığılır

fren yapmayalı uzun zaman oldu :) 

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

300kg et, kelle, deri, ... :) 

Valla iki dünya bir araya gelse benim araca binemez.. bindirilemezler.. kelle, deri ne ya .. 3 - 5 te değil.. 300 kilo da et  🤭

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Metin Akbal yazdı:

... gidişimde dönüşümde aynı böyle yüklü idi :) Kullanmayı bileceksin :)

25132dd84d8f6a3b82bb09638ae7fce0.jpg

Kasis varmıydı yolda 😂

IMG_20220514_072838.jpg

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Plan değişti. Çarşamba günü sabah saatlerinde yola cıkıyoruz. Ben arabanın yağını değiştirmek ile değiştirmemek arasında gidip geliyorum :( 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...