Tansu Kalafatoğlu 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 Levent Güzelkalp yazdı: Siyaset yapmak istemiyorum ama bir seylerin degismesi lazim Siyasetle uğraşan yani aktif siyasetin içindeki insanların iq seviyesi veya dürüstlük seviyesi tahmin edilenden daha düşük. O yüzden ortadoğu’da zeki insanlar prestijli meslek sahibi olurken vasatlar ülkeyi yönetir. Kimseden umudum yok. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Siyasetle uğraşan yani aktif siyasetin içindeki insanların iq seviyesi veya dürüstlük seviyesi tahmin edilenden daha düşük. O yüzden ortadoğu’da zeki insanlar prestijli meslek sahibi olurken vasatlar ülkeyi yönetir. Kimseden umudum yok. İşte o yüzden demokrasi, kanun nizam, güçler ayrılığı ne varsa olmalı. Yoksa yarın birgün boncuklu deli ibrahim gelir sorun yaşarız. Yaptım oldu olayı riskli. Müdahale sistemleri olmalı. Tcs, esp gibi. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 Levent Güzelkalp yazdı: Siyaset yapmak istemiyorum ama bir seylerin degismesi lazim söz meclisten dışarı bu cümledeki denklem hatası bile aslında bizim durumu güzel özetliyor, benim dikkat çekeceğim nokta şu : Merkel Merso EQS e ye binip çok güzel birşey bu dediği için mi merso ihraç ediliyor Alman para kazanıp yarım maaşı ile bizde 1 ay tatil yapabiliyor_ veya Kral Alexander lale ler ile selfie çekti diye mi Hollanda lale ihracatından para kazanıp kalkınıyor.... 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: İşte o yüzden demokrasi, kanun nizam, güçler ayrılığı ne varsa olmalı. Yoksa yarın birgün boncuklu deli ibrahim gelir sorun yaşarız. Yaptım oldu olayı riskli. Müdahale sistemleri olmalı. Tcs, esp gibi. Aynen. Devletin müdahale beyni olmalı. Gazla da çalışmamalı. Çünkü bazen durması gereken yeri bilmeli. Çok ilginç. Bazı şeyleri anımsatıyor ama çıkaramadım 😎 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Nisan 2022 Yazar Paylaş 14 Nisan 2022 her sabah belli bir süratte sabit ilerleyip yakıt tüketimini ölçüceğim. Bu sabah 70 km hızla gittim. 5 dk tüketim ortalaması 4,4 litre gösterdi. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 her sabah belli bir süratte sabit ilerleyip yakıt tüketimini ölçüceğim. Bu sabah 70 km hızla gittim. 5 dk tüketim ortalaması 4,4 litre gösterdi. Cok basarili bir yakit lakin siz boyle surerken tepkin aliyormusunuz arkadan gelen araclardan sonucta istanbul 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Levent Güzelkalp yazdı: Ali Darbaz yazdı: her sabah belli bir süratte sabit ilerleyip yakıt tüketimini ölçüceğim. Bu sabah 70 km hızla gittim. 5 dk tüketim ortalaması 4,4 litre gösterdi. Cok basarili bir yakit lakin siz boyle surerken tepkin aliyormusunuz arkadan gelen araclardan sonucta istanbul Memlekette şehir içinde 70 ile sürerken tepki mi alınıyormuş? Daha fazlası yasak değil mi zaten Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Nisan 2022 Yazar Paylaş 14 Nisan 2022 Levent Güzelkalp yazdı: Ali Darbaz yazdı: her sabah belli bir süratte sabit ilerleyip yakıt tüketimini ölçüceğim. Bu sabah 70 km hızla gittim. 5 dk tüketim ortalaması 4,4 litre gösterdi. Cok basarili bir yakit lakin siz boyle surerken tepkin aliyormusunuz arkadan gelen araclardan sonucta istanbul Şile karayolunda hız limiti 80 km/h. Genelde bu yolun ahalisi saate 50 ile 80 arasında gider. Sıkıntı çekmiyorum. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Memlekette şehir içinde 70 ile sürerken tepki mi alınıyormuş? Daha fazlası yasak değil mi zatenHaklisin abicim ama istanbul ana arterler trafik sikisik degilse herkes yapistiriyor gibi geliyor bana ayda yilda bir gittigimde gozlemledigim bir durum ozellikle servis araçları sirket araçları falan tapa gaz gidiyor yada bana oyle geliyor il disindan geldigim icin olabilir Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Levent Güzelkalp yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Memlekette şehir içinde 70 ile sürerken tepki mi alınıyormuş? Daha fazlası yasak değil mi zaten Haklisin abicim ama istanbul ana arterler trafik sikisik degilse herkes yapistiriyor gibi geliyor bana ayda yilda bir gittigimde gozlemledigim bir durum ozellikle servis araçları sirket araçları falan tapa gaz gidiyor yada bana oyle geliyor il disindan geldigim icin olabilir çoğu öyle. Kendi tercihleridir. Altlarındaki araba kendi arabaları olmayınca, yakıt kendi ceplerinden çıkmayınca artistlik yapıyorlar. Ben tınlamıyorum. Sol şeritte de değilim. İsterse dünya kadar tepki göstersin umrumda olmaz. Bende bu hızlarda sürüyorum. 70-80km üstüne çıkmam istanbul içinde. bi etiket hediye ettiler. Arabanın arkasına yapıştırınca foto atarım 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Ali Darbaz yazdı: her sabah belli bir süratte sabit ilerleyip yakıt tüketimini ölçüceğim. Bu sabah 70 km hızla gittim. 5 dk tüketim ortalaması 4,4 litre gösterdi. yokuş aşağı ortalama sıfırla psikoloijye faydalı, pompada işe yaramasa da 1 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Nisan 2022 Yazar Paylaş 14 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çoğu öyle. Kendi tercihleridir. Altlarındaki araba kendi arabaları olmayınca, yakıt kendi ceplerinden çıkmayınca artistlik yapıyorlar. Ben tınlamıyorum. Sol şeritte de değilim. İsterse dünya kadar tepki göstersin umrumda olmaz. Bende bu hızlarda sürüyorum. 70-80km üstüne çıkmam istanbul içinde. bi etiket hediye ettiler. Arabanın arkasına yapıştırınca foto atarım Ne etiketiymiş bu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Ali Darbaz yazdı: Ne etiketiymiş bu. Süpriz. Hafta sonu takarım 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Süpriz. Hafta sonu takarım [emoji4] Beni de etiketle merak ettim [emoji3] Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Nisan 2022 Paylaş 14 Nisan 2022 Metin Akbal yazdı: Beni de etiketle merak ettim Ölmez de sağ kalırsam etiketlerim 😀😀 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Nisan 2022 Yazar Paylaş 15 Nisan 2022 Önümüzdeki günlerde Solo bir Sivas sürüşü olacak. Günübirlik 2000 km yol yapılacak. Evin eşyasını köye taşıyacaz. Dönüşte tek başıma geleceğim için hipermilin dibini göreceğim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Nisan 2022 Paylaş 15 Nisan 2022 (düzenlendi) Cruze ne kadar ev eşyası taşır ki? Yaktığı benzine değecek mi? 15 Nisan 2022 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 15 Nisan 2022 Paylaş 15 Nisan 2022 Ali Darbaz yazdı: Önümüzdeki günlerde Solo bir Sivas sürüşü olacak. Günübirlik 2000 km yol yapılacak. Evin eşyasını köye taşıyacaz. Dönüşte tek başıma geleceğim için hipermilin dibini göreceğim. Dönüş yakıt ortalamanızı merakla bekliyorum ben 1,4 araba ile benzin tüketimini şehir dışında 5,5 lt kadar düşürebilmiştim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Nisan 2022 Paylaş 15 Nisan 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Cruze ne kadar ev eşyası taşır ki? Yaktığı benzine değecek mi? ambar kargocular bence daha ucuza taşır Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Nisan 2022 Paylaş 15 Nisan 2022 Doğu otobüslerindeki gibi bir kişi bilet alsın, dünyaları yüklesin. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Nisan 2022 Paylaş 15 Nisan 2022 Bir günde 2000 km mi? Hem de 90 km hızla, yol bitmez, yolda uyursun. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Nisan 2022 Yazar Paylaş 15 Nisan 2022 Babamıda bırakıp döneceğim. yaklaşık 3 gün içerisinde 1 gece kalmalı bir operasyon yapılacak. Yükten kastık evin elektronik aletleri. Tv loptop vs.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan 2022 Paylaş 15 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ambar kargocular bence daha ucuza taşır yeni yapılan villaya tv pc felan gidiyor, fakir fakir ambar diosun Ali Darbaz yazdı: Babamıda bırakıp döneceğim. yaklaşık 3 gün içerisinde 1 gece kalmalı bir operasyon yapılacak. Yükten kastık evin elektronik aletleri. Tv loptop vs.. açılışta kurdela faslı olacak mı 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Nisan 2022 Yazar Paylaş 15 Nisan 2022 Aytac Sakal yazdı: Dönüş yakıt ortalamanızı merakla bekliyorum ben 1,4 araba ile benzin tüketimini şehir dışında 5,5 lt kadar düşürebilmiştim. Antalya tatiline gitmiştim. Cruze ile hipermil yaptım. Gece giderken 5,5 litre yaktı. öğlen sıcağında dönüşte ise 6,5 litre yaktı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Nisan 2022 Paylaş 15 Nisan 2022 Demekki ben gece gitsem 5 litre yakacakmisim. Gerçi 5.1 yakmistim [emoji4] Yorum bağlantısı
Recommended Posts