İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Mahmut Yıldız
Ali Darbaz yazdı:

Bu sabah hiç zorlanmadan aynı yerden çıkardım. -4 hava sıcaklığı vardı. Yollarda boşalsa varya az yakar çok giderdim. Şu an tek derdim tüketim. Ayrıca kış lastiğimde var benim. Arka sol lastik kış lastiği. Üstelik en pahalı modellerden birinin 2018 model çıkması .

Aracın jeep olsaydı mükemmel 4 çeker sistemi ile tek tekerde tutunma olsa bile çıkardı ama senin durumunda tek kış lastiğinin faydası yok. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Ayponum ile 4k video çektim. Gemide hipermil yaptım. En güzeli de tüketim sadece 7.4 litre çıktı.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Ali Darbaz yazdı:

Yeni bir video. As210 lastiği ile 3 günlük kardan çıkalım dedik. 

Şoför acemi mi karı buza çevirdi o kadar gaz verilmez ki

Yazlık Petlas ile serçe pıtır pıtır gezdi . Kışlık lastikli araçların yanından akıp gittim. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Şoför acemi mi karı buza çevirdi o kadar gaz verilmez ki
Yazlık Petlas ile serçe pıtır pıtır gezdi . Kışlık lastikli araçların yanından akıp gittim. 
Yazlık Petlas ile Ayten cikamamisti sebebini şimdi anladım [emoji3]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Araba değil şoför çıkamamış, lastiklerde bu işe çanak tutmuş.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Metin Akbal yazdı:

Yazlık Petlas ile Ayten cikamamisti sebebini şimdi anladım emoji3.png

Asfaltta bile pati ile kalktı. Sonra karı buza çevirip lastik kanallarını iyice buzla doldurdu. Patiye düştü mü olay biter. Lastik de tirt gibi asfaltta patiye mi düşer yani sanırsın araç camaro

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Arabaya aldığım 200 liralık benzin bitti. Lamba yanıyor ve benzinde indirim halen gelmedi. 100 liralık benzin alıp indirim gelene kadar bu şekilde gıdım gıdım yakıt alarak kullanacağım. 

Tüketim babamdan aldığımda 10,4 litre iken , benim üstün çabam sayesinde şu an sadece 7,2 litre. Allahın izni ile 6lı rakamlara doğru gidiyoruz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Arabanın park lambalarından biri çalışmıyor. Masraf istiyor gene. 

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
Arabanın park lambalarından biri çalışmıyor. Masraf istiyor gene. 
Araba hep masraf zaten. Keşke size şirket aracı verseler. Kesin çözüm olur.
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Benim arabanın da sağ fren lambası yanmıyor her kontağı açtığımda uyarı veriyor. İnat ettim değiştirmiyorum. Fren lambası ile park lambası tek ampul.

Park lambası da patlayana kadar devam :) 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Fren lambasının yanmaması tehlikeli değil mi?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Brent petrol çakıldı... 100 liralık benzin aldım. Depoda 60 km lik menzil kaldı. 100 liralık benzin aldım. Menzil 122 km çıktı. Gün sonunda 100 lira ile sadece 62 km yol aldığımızı öğrendik. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

devir az yakan motor devri, corsa alsana

Yok arabama almam şu an

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Yok arabama almam şu an

yeni ceo ödemeleri kesmesin sen ufaktan bir mjet bak

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

yeni ceo ödemeleri kesmesin sen ufaktan bir mjet bak

Kredi kartılarına birikmiş 19000 borç var. Ödemesi geleni ödüyorum. Param yok. 

Maaş promosyonu ve şirketin verdi yakıt hediyesini hep kart boçlarına yatırdım... Para kalmadı. 

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Kredi kartılarına birikmiş 19000 borç var. Ödemesi geleni ödüyorum. Param yok. 

birikmiş ler vadesi gelmemiş taksit mi, vadesi geçmiş borç mu?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

birikmiş ler vadesi gelmemiş taksit mi, vadesi geçmiş borç mu?

Kartın %20 ödeye ödeye birikti.. Limit kalmadı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

vesile ile, yıllık 10 bin km de , mjet ile 6000 tl kara geçerdin, yılda 20 bin yapıyorsan 1.5 sene yapar yaklaşık. yani 2020/09 un cu ayından beri mjet linea ile gezse idin şimdi 18 bin cepte idi, tüm borçlarını bitiriyor üstelik , yokuşlardaki keyif te üstüne zevkkalır

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
vesile ile, yıllık 10 bin km de , mjet ile 6000 tl kara geçerdin, yılda 20 bin yapıyorsan 1.5 sene yapar yaklaşık. yani 2020/09 un cu ayından beri mjet linea ile gezse idin şimdi 18 bin cepte idi, tüm borçlarını bitiriyor üstelik , yokuşlardaki keyif te üstüne zevkkalır
Ekonomist olarak ülkenin başına mi alsak seni Çağlar bey bilemedim. Ama fikrinizi çok sevdim.
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

Amaz o zaman mantıklı bir iş yapmış olunurdu tadı kalmazdı. :D 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 6
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

Yokuşta 4500 devirde atmosferik de zevk veriyor da 25 yakmayıverse o sırada...

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
İlkay Başaran yazdı:

Fren lambasının yanmaması tehlikeli değil mi?

Yanan 2 tane daha var. Biri bagaj kapağında yatay led diğer, sol arka farda

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Ön park farını temin ettim. Ama elim girmiyor çok zor. Havalarda soğuk uğraşamıyorum.  İkinci defa 100 lük benzin aldım. 5,5 litre benzin verdi. Bir önceki 100 liralıkda 4,9 litre benzin almıştım. İbre yukarı kalkmıyor. Ülke ekonomik krizi beni çok etkilediği için artık depo fulle yemiyorum. Fulle yemediğim içinde araba 7,2 litre benzin yakar oldu. 

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...