Ümit Türk 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 Küre dağlarında tüketimin 15 liteye çıkar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: Üstün çabalamam sayesinde Ocak ayı tüketim değerimi 8 litre altında tutmayı başarıyorum. Şu an 7,4 litre civarında. O yola ve sürüşe tsi 5 üstünü görmez büyük ihtimalle Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 Mert Gülkokan yazdı: Heç dedik ama sallamıyor bizi Zaten gaza basmadan 7.4 yakan araba gaza bassa en az 10 yakar tsi en fazla 7 yakar 3 silindir tdi ile 3,5 falan yakar hatta Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Şubat 2022 Yazar Paylaş 11 Şubat 2022 Olmayan paraya tsi aldırıyonuz. kaldıki araba babamın. yancıyım. babam arabasını satmakda istemez. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 Servet Aydın yazdı: Filtrenin manifold tarafından hava tutularak temizliği yapılır kuru hava ile ve hiçbirşey olmaz Abi havayı sıfır mesafeden basıyor. Ben senin dediğini anladım ama sanayide o bilinç yok. Ya da olan az. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 İlkay Başaran yazdı: basınçlı hava ile temizlenip geçirgenliği 15 kat artmış filtreyi Ne güzel işte araba daha çok hava alacak. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 Ersen Tapan yazdı: Ne güzel işte araba daha çok hava alacak. (K)açık hava filtresi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Şubat 2022 Yazar Paylaş 11 Şubat 2022 Merhaba Arabada yağ sensörü olduğunu biliyordum. Ama çalışıyormu bilmiyordum. Geçen sene çalışınca , öğrenmiş olduk Uzun süreden beri ilk defa yağ seviyesine baktım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Şubat 2022 Yazar Paylaş 11 Şubat 2022 Beyler, Evdeki parçalardan bir kasa yaptım. kaç eder sizce. 8 gb ram ddr2 Xeon 5450 işlemci. Asus p5q Se anakart 320 ve 250 gb iki hdd 350 watt power supply Kasa toplamak için kullandım, dandik bir kasa. Kızımla teknisyenlik oyunu oynarken toplamış olduk. Windows 10 kurduk çalışıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: Xeon 5450 işlemci. elektrik zamlarından sonra... maceracı bir işlemci Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Şubat 2022 Yazar Paylaş 14 Şubat 2022 Öff ban bunu istiyorum. Yıl sonuna kadar 3 tane yapılacakmış. Ama nasıl koskoca doktoralı Profesör Temel bey öyle güzel bir He dediki bana gülme geldi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Şubat 2022 Yazar Paylaş 16 Şubat 2022 Bir müddet Levente bulunacağım. Araba yerine servis yada özel şirket aracı ile devam edeceğim. Buda yeni ofis manzaram. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Benzin yerine şirket aracı da tahsis edildi yani. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Başarı basamaklarını eli cebinde tırmanıyor adam maşallah 3 2 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: Bir müddet Levente bulunacağım. Araba yerine servis yada özel şirket aracı ile devam edeceğim. Buda yeni ofis manzaram. Koskoca genel müdürlükde çalısıp servislemi gelinir ya Maşallah genel müdürlük bilgi işlemden yollamazlar sanırım artık seni:)) 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Şubat 2022 Yazar Paylaş 16 Şubat 2022 Selim Bilgin yazdı: Başarı basamaklarını eli cebinde tırmanıyor adam maşallah yahu ne alakası var ya.. Gökdelende çalışıyoz diye maaşa %100 zammı aldık yahu. 3 haftalık geçici görevlendirme altı üstü. Erkan Işık yazdı: Koskoca genel müdürlükde çalısıp servislemi gelinir ya Maşallah genel müdürlük bilgi işlemden yollamazlar sanırım artık seni:)) yahu abi bu benim kaçıncı genel müdürlük. Koçda genel müdürlükten bol ne var. Koçsistem, Otokoç, Otokar, Mess, Yapı Kredi, İng, gitmediğim genel müdürlük kalmadı. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 Bir gün arabayla gel de Maslak'ta latte testi yapalım @Çağlar Bayur ile. Çok yakan hesabı ödesin. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Şubat 2022 Yazar Paylaş 16 Şubat 2022 Arabayla gelmeye pek niyetim yok, bu sabahki trafiği görünce gönlüm geçti. Ama mecbur kalırsam gelecem tabi. Hem Gökdelen açık otoparkında, Range rover otobiografiler ve Volvo s90 yanına park etmiş 2009 Cruze çok çiks bir resim olur. Yorum bağlantısı
Umut Geloglu 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 değerli arkadaşlar benim aracım aveo klasıc 1.4 ecotec motor. cruze ıle hemen hemen aynı motor olduğu için belki sorunumdan anlarsınız. Aracım düşük devirde rolantide devam ederken ileri geri sallıyor. trafıkte mesela ayagınız pedallarda değil 2.viteste devir düşünce kafam cama vuracak kadar sallıyor. 3.vitesten vites düşürdünüz gaz verdiniz yine ileri geri sallayarak devam ediyor. bobin ve buji değişti. fikri olan var mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Şubat 2022 Yazar Paylaş 16 Şubat 2022 Umut Geloglu yazdı: değerli arkadaşlar benim aracım aveo klasıc 1.4 ecotec motor. cruze ıle hemen hemen aynı motor olduğu için belki sorunumdan anlarsınız. Aracım düşük devirde rolantide devam ederken ileri geri sallıyor. trafıkte mesela ayagınız pedallarda değil 2.viteste devir düşünce kafam cama vuracak kadar sallıyor. 3.vitesten vites düşürdünüz gaz verdiniz yine ileri geri sallayarak devam ediyor. bobin ve buji değişti. fikri olan var mı? Buna benzer bir durumu ben debiriyaj değiştirerek çözdüm. ama ilerde tekrar hisstmeye başlayınca ön şanzıman kulağını değiştirdim. İstersen önce şaznıman kuağını değiştir. Parça çok ucuzdur. Yorum bağlantısı
Umut Geloglu 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 hocam sanzıman kulağından suphelenıyorum. bı motorcuya sordum motor ınecek dedi:) ınanın dogru durust usta bulmak zor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Şubat 2022 Yazar Paylaş 16 Şubat 2022 Umut Geloglu yazdı: hocam sanzıman kulağından suphelenıyorum. bı motorcuya sordum motor ınecek dedi:) ınanın dogru durust usta bulmak zor AYT şanzıman kulağı kullanıyorum yan sanayi. Yaklaşık 6 aydır sorun çıkarmadı. 100 150 tl bir rakam verdim. Sadece ön taraftaki patlaktı. Zaten genelde öndeki patlıyormuş. Arkadaki çok nadir bozuluyor. Öndeki kulak tam kaldıraç kolu noktasında kaldığı için çok fazla kasılıyor. Bu da erken yıpranmasına sebep oluyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 hayırlı olsun, vesile ile 3 hafta da olsa istanbul şehiriçi trafiği ile tanşmış olurdun , değişiklik iyidir Ali Darbaz yazdı: yahu ne alakası var ya.. Gökdelende çalışıyoz diye maaşa %100 zammı aldık yahu. 3 haftalık geçici görevlendirme altı üstü. yahu abi bu benim kaçıncı genel müdürlük. Koçda genel müdürlükten bol ne var. Koçsistem, Otokoç, Otokar, Mess, Yapı Kredi, İng, gitmediğim genel müdürlük kalmadı. tam bu saatte 4.levente doğru sağdan akıyordum Yorum bağlantısı
Umut Geloglu 16 Şubat 2022 Paylaş 16 Şubat 2022 cok tesekkur edıyorum. opel ilhan dün aradım direk kulak dedi. diğerleri boğaz kelebeği diyen var lpg tesisatı komple ayrılacak dıyen var,debrıyaj musuru dıyen var var da var:)) bugun dudulluya bırakacağım bakalım Yorum bağlantısı
Recommended Posts