Çağlar Bayur 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Orman dağ bayır gidiyor sürekli. Hangi toz yav ama hybrid olsaydı 19.000 km/2 = 9.500km’lik toz çekerdi 😋 190binde hurdaya ayrılmazdı ama kibrit gibi Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: 190binde hurdaya ayrılmazdı ama kibrit gibi 190 bin iyi bir araba için daha gençliğinin baharı yahu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: 190binde hurdaya ayrılmazdı ama kibrit gibi yanlış anlaşılmasın. Mil cinsinden Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Ali Gök yazdı: 190 bin iyi bir araba için daha gençliğinin baharı yahu elektrik süpürgesi için düşün Ali Darbaz yazdı: Hep man kullanıyom. Man filtre. satın alınan yeri gözden geçirmek lazım demek, mann yazısı ıslatınca siliniyorsa dürüm ciddi Tansu Kalafatoğlu yazdı: yanlış anlaşılmasın. Mil cinsinden viskonsin havası farklı demek Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: elektrik süpürgesi için düşün satın alınan yeri gözden geçirmek lazım demek, mann yazısı ıslatınca siliniyorsa dürüm ciddi viskonsin havası farklı demek Neyse az kaldı, reis zorla herkese hibrit aldıracak yakında 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Çağlar abi bu karda kışta, yağışta, hastalıkta ve sağlıkta tozu nereden bulacak. İyi günde, kötü günde yazmayı unutmuşum 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 İlkay Başaran yazdı: Çağlar abi bu karda kışta, yağışta, hastalıkta ve sağlıkta tozu nereden bulacak. müteahhit gibi adam, giriyotdur toz toprağa , koştum geldim dediğine bakma araziye çıkıp arsa felan bakmıştır Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neyse az kaldı, reis zorla herkese hibrit aldıracak yakında misafirliğe gidince bi priz lazım desek? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: müteahhit gibi adam, giriyotdur toz toprağa , koştum geldim dediğine bakma araziye çıkıp arsa felan bakmıştır misafirliğe gidince bi priz lazım desek? Misafir umduğunu değil bulduğunu. @Servet Aydın abi misafirlerin çok şey yaa 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Şubat 2022 Yazar Paylaş 10 Şubat 2022 Arabam yeni filtre ile daha temiz daha kolay hava çekiyor. Harika. Eski filtre bagaja attım. Şirkette kompresör ile temizleyi ileride gere takacam. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: Şirkette kompresör ile temizleyi yutupta onun testleri var izle , cruze kısa süre sonra satlık galiba Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Şubat 2022 Yazar Paylaş 10 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: yutupta onun testleri var izle , cruze kısa süre sonra satlık galiba Demirbaş oldu ,satılması bu yıl ön görülmüyor. 11 nci aya kadar kaza bela olmaz ise bizde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: Demirbaş oldu ,satılması bu yıl ön görülmüyor. 11 nci aya kadar kaza bela olmaz ise bizde. ne bileyim, motora toz toprak sokuon da 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Misafir umduğunu değil bulduğunu. @Servet Aydın abi misafirlerin çok şey yaa 😂 Daha ne gördün ki. Neymiş efendim misafirliğe gelince neden dış kapıda karşılamamışım neymiş evde niye başka arkadaşlar yokmuş. Hep şikayet 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Servet Aydın yazdı: Daha ne gördün ki. Neymiş efendim misafirliğe gelince neden dış kapıda karşılamamışım neymiş evde niye başka arkadaşlar yokmuş. Hep şikayet Paspasa azcık elektrik? ya da tokmağa? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: Arabam yeni filtre ile daha temiz daha kolay hava çekiyor. Harika. Eski filtre bagaja attım. Şirkette kompresör ile temizleyi ileride gere takacam. Senin gibi teknik detayları seven birinin basınçlı hava ile temizlenip geçirgenliği 15 kat artmış filtreyi arabaya takarım şeklindeki düşünceni okuyunca tüm teknik altyapını sıfırladım kafamda. 4 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 İlkay Başaran yazdı: Senin gibi teknik detayları seven birinin basınçlı hava ile temizlenip geçirgenliği 15 kat artmış filtreyi arabaya takarım şeklindeki düşünceni okuyunca tüm teknik altyapını sıfırladım kafamda. hazirana kalmaz takasa verecektir belki arabayı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: hazirana kalmaz takasa verecektir belki arabayı Tuvalette ekmek yemiş birini bulması lazım. Ya da şirk koşma vb Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Şubat 2022 Yazar Paylaş 10 Şubat 2022 Cruze 147800 km oldu. Yakında 13 ncü yaşını kutluyacağiz.. Nisan ayında Küre dağlarına bir tırmanış yapacak. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: Cruze 147800 km oldu. Yakında 13 ncü yaşını kutluyacağiz.. Nisan ayında Küre dağlarına bir tırmanış yapacak. Ben artık para yok bütçe yok sözlerine inanmıyorum 4 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: Cruze 147800 km oldu. Yakında 13 ncü yaşını kutluyacağiz.. Nisan ayında Küre dağlarına bir tırmanış yapacak. yeni arsa için se olabilir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Şubat 2022 Yazar Paylaş 10 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: yeni arsa için se olabilir Yoka babam az önce yaptığımız aile toplantısında Karavan talebini yineledi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Paspasa azcık elektrik? ya da tokmağa?Mantıklı Senin gibi teknik detayları seven birinin basınçlı hava ile temizlenip geçirgenliği 15 kat artmış filtreyi arabaya takarım şeklindeki düşünceni okuyunca tüm teknik altyapını sıfırladım kafamda.Filtrenin manifold tarafından hava tutularak temizliği yapılır kuru hava ile ve hiçbirşey olmaz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: Yoka babam az önce yaptığımız aile toplantısında Karavan talebini yineledi. mantıklı , karavan ile arazi tespiti daha randımanlı olur Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Şubat 2022 Yazar Paylaş 11 Şubat 2022 Üstün çabalamam sayesinde Ocak ayı tüketim değerimi 8 litre altında tutmayı başarıyorum. Şu an 7,4 litre civarında. Yorum bağlantısı
Recommended Posts