Ali Darbaz 8 Şubat 2022 Yazar Paylaş 8 Şubat 2022 Arabanın masrafının daha fazla bana batmaması için yeni bir eylem planına girmem gerkiyor. Bu cruse dip tüketim 5,5 yakalamışım. ama oda Antalya uzun yolunda. Mayıs 2021 ayında 7,18 litre Haziran 2021 ayında 6,33 litre tüketim olmuş. Ocak Şubat ve mart ylarının ortalaması ise 8,8 litre. Şu anki durum geçen Ocak ayından bile fazla. 7,9 litre tüketim söz konusun. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: Arabanın masrafının daha fazla bana batmaması için yeni bir eylem planına girmem gerkiyor. Bu cruse dip tüketim 5,5 yakalamışım. ama oda Antalya uzun yolunda. Mayıs 2021 ayında 7,18 litre Haziran 2021 ayında 6,33 litre tüketim olmuş. Ocak Şubat ve mart ylarının ortalaması ise 8,8 litre. Şu anki durum geçen Ocak ayından bile fazla. 7,9 litre tüketim söz konusun. Aylık grafiği ben de yapayım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Şubat 2022 Yazar Paylaş 8 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aylık grafiği ben de yapayım Grafiğe bakınca farketim. 5 nci ayda hava filtresi değişince tüketim düşmüş. Bende tekrar hava filtresi sipariş ettim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Bir hafta filtresiz kullanıp dene bence. Zaten tozu arasan bulamazsın. Hem emiş sesi gelir mis gibi. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 İlkay Başaran yazdı: Bir hafta filtresiz kullanıp dene bence. Zaten tozu arasan bulamazsın. Hem emiş sesi gelir mis gibi. kışın mantıklı gibi toz yok Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Şubat 2022 Yazar Paylaş 8 Şubat 2022 İlkay Başaran yazdı: Bir hafta filtresiz kullanıp dene bence. Zaten tozu arasan bulamazsın. Hem emiş sesi gelir mis gibi. kadın külotlu çorabı geçirmeyi çok düşündüm. ama tabi yemedi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: kadın külotlu çorabı geçirmeyi çok düşündüm. ama tabi yemedi. Çorap pahalı yav 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: kadın külotlu çorabı geçirmeyi çok düşündüm. ama tabi yemedi. Çorap takacağına hiç takmasan da olur. Deniz motorları hayat boyu hava filtresi nedir bilmezler. Alt devir ölüyor ama bilgin olsun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: Grafiğe bakınca farketim. 5 nci ayda hava filtresi değişince tüketim düşmüş. Bende tekrar hava filtresi sipariş ettim. ve hava da ısınmış ama filtreden düşmüştür İlkay Başaran yazdı: Çorap takacağına hiç takmasan da olur. Deniz motorları hayat boyu hava filtresi nedir bilmezler. Alt devir ölüyor ama bilgin olsun. deniz motorunun yağını lt si geçen yaz 500tl idi ama armızda kalsın 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: ve hava da ısınmış ama filtreden düşmüştür deniz motorunun yağını lt si geçen yaz 500tl idi ama armızda kalsın Deniz motoruna alacağım dersen o fiyat abi aynen Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 İlkay Başaran yazdı: Deniz motoruna alacağım dersen o fiyat abi aynen marinlube Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 İki çocuğu sabah okula bırakıp akşam geri almak. Günlük 50 lira. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: 50 lira. 50 liralık bırak her gün diyerek 50 yi değerlendirelim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 İlkay Başaran yazdı: E giit Bahar sonu ekip kurup kanyon yürüyüşü etkinliği yapsak aslında. Biz sansarak’ta yapmıştık. Çok eğlendik. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bahar sonu ekip kurup kanyon yürüyüşü etkinliği yapsak aslında. Biz sansarak’ta yapmıştık. Çok eğlendik. Komatsu 490 ile define arasak? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 İlkay Başaran yazdı: Komatsu 490 ile define arasak? Ara ara toplanıp imece usülü elektrik üretebiliriz. Önce gebzede deneme yapalım ama 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ara ara toplanıp imece usülü elektrik üretebiliriz. Önce gebzede deneme yapalım ama Bizim eski firmada öğlen yemeğe gittik. Araziye geri döndük 30 tonluk paletli ekskavatörü kabine kadar batırmış adam define ararken koca gün çıkaramadık yerinden. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 İlkay Başaran yazdı: Bizim eski firmada öğlen yemeğe gittik. Araziye geri döndük 30 tonluk paletli ekskavatörü kabine kadar batırmış adam define ararken koca gün çıkaramadık yerinden. Adam define uğruna gümüşhane’deki dipsiz gölün dibini gördü yaa. O olaydan sonra yönetmelik değişti. Kara harici define arama yasaklandı. 100’den 50m2’ye düşürüldü. defineci kahvehanelerine bi gidin. Dan brown’ın hikayeleri cin ali kalır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Adam define uğruna gümüşhane’deki dipsiz gölün dibini gördü yaa. Rezil ettiler güzelim gölü Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Şubat 2022 Yazar Paylaş 8 Şubat 2022 İlkay Başaran yazdı: E giit Git gel 1000 TL benzin masrafı var. Öyle bir bütçe yok artık Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Adam define uğruna gümüşhane’deki dipsiz gölün dibini gördü yaa. O olaydan sonra yönetmelik değişti. Kara harici define arama yasaklandı. 100’den 50m2’ye düşürüldü. defineci kahvehanelerine bi gidin. Dan brown’ın hikayeleri cin ali kalır. Defineciler hep yerleri biyerden duyar ve bilirler. Bunlara söyleyen adamlar hiç çıkartmazlar altınları. Hep söylerler burada var diye. Süper dayanışma. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 İlkay Başaran yazdı: Defineciler hep yerleri biyerden duyar ve bilirler. Bunlara söyleyen adamlar hiç çıkartmazlar altınları. Hep söylerler burada var diye. Süper dayanışma. Sen anlamamışsın. Herkesin görevi var orada. Haritayı getiren adam kazmaz. Onun işi getirmek. Racon bu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sen anlamamışsın. Herkesin görevi var orada. Haritayı getiren adam kazmaz. Onun işi getirmek. Racon bu Bilmemnerede bir küp varmış şu söyledi bana diyor adam. Nokta atışı adres tarifi. E o neden çıkartmıyor da normalde alacağını 5 e 6 ya bölüyor. Birde bu altınları bekleyen yılanların hikayeleri var. Indiana jons filmi halt etmiş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts