Ümit Türk 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: Yazlık sahibi, bu yolları böyle olduğunu bilseydim ben bu evi almazdım diyor. Bende almazdım açıkcası ama uzun tatil var ise değer. Cide güzeldir. Yolları yer yer çok dar. Özellikle virajda otobüs ve kamyona denk gelirseniz işte o zaman ustalığı konuşturmak gerekiyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Şubat 2022 Yazar Paylaş 1 Şubat 2022 Yeni yol yapılmış. Karaman kadar tünellenmiş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Mert Gülkokan yazdı: Mis gibi yollar marmaris li olarak bana kötü gelmedi 308 ehdi ile gelmez tabii Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: tünellenmiş. o tünnelere 140 la girmiştik ne bileyim yağmur var hızı anlamadık Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 (düzenlendi) Mert Gülkokan yazdı: Mis gibi yollar marmaris li olarak bana kötü gelmedi Marmarise kadar yollar mükemmel ama oradan Datça, selimiye, bozburun, turunç ve Söğüt dersen oralar tam ralli krosluk. 1 Şubat 2022 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Mert Gülkokan yazdı: Hocam o yolları gözüm kapalı gidiyorum İmkan olsa da yine gitsem Bende biraz alıştım ama ilk giderken veya yanında bilmeyen varsa bayağı heyecanlı oluyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat 2022 Paylaş 2 Şubat 2022 Bolaman virajları vardı. Hey gidi 2 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 2 Şubat 2022 Paylaş 2 Şubat 2022 Bolaman virajları vardı. Hey gidiHala var ama tercih eden az tabi. Uzun saçlı ya gitmek lazım azizim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Şubat 2022 Paylaş 2 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bolaman virajları vardı. Hey gidi 4.5 sene kaldım da Rize de 1 kere geçmedim ya oradan. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat 2022 Paylaş 2 Şubat 2022 Hacı Şenyurt yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bolaman virajları vardı. Hey gidi Hala var ama tercih eden az tabi. Uzun saçlı ya gitmek lazım azizim. Yazmak istemiyorum dava falan açar ama normal değil o adam Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Şubat 2022 Paylaş 2 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bolaman virajları vardı. Hey gidi hah bak tam orada bora ile spin atmıslıgımız vardır.. Hemde öyle böyle degil.. stres carkı gibiydi, korku filmi gibi... 😱 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Şubat 2022 Yazar Paylaş 2 Şubat 2022 Boloman yolu dümdüz. Siz hangi bolomandan bahsediyonuz Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Şubat 2022 Paylaş 2 Şubat 2022 Once sag sonra sol tekrar saglı bir virajda attğım spine bakarım.. Daha berbat virajlı yerler bilirim ama orda bilmediğin araba bilmediğin lastik olunca adamın aklını alırmıs..Test etmis olduk.. En son durduğumda arkadas hacca gidecem diye bagırıyordu 😂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Şubat 2022 Paylaş 2 Şubat 2022 Once sag sonra sol tekrar saglı bir virajda attğım spine bakarım.. Daha berbat virajlı yerler bilirim ama orda bilmediğin araba bilmediğin lastik olunca adamın aklını alırmıs..Test etmis olduk.. En son durduğumda arkadas hacca gidecem diye bagırıyordu [emoji23] Sende gittin Atalay in arabadan aldın diyom bu mavi Golf bir yerden tanıdık geliyor [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat 2022 Paylaş 2 Şubat 2022 Alpay Sumer yazdı: Once sag sonra sol tekrar saglı bir virajda attğım spine bakarım.. Daha berbat virajlı yerler bilirim ama orda bilmediğin araba bilmediğin lastik olunca adamın aklını alırmıs..Test etmis olduk.. En son durduğumda arkadas hacca gidecem diye bagırıyordu 😂 bisiklet sürecek arkadaşın olsaydı böyle olmazdı 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Şubat 2022 Paylaş 2 Şubat 2022 bisiklet sürecek arkadaşın olsaydı böyle olmazdı [emoji4] Olanı da gördük yahu [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat 2022 Paylaş 2 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Olanı da gördük yahu olmadı diye oldu o. tam yapacaktım, araya girdiniz. bizi yalnız bırakın bi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Şubat 2022 Paylaş 2 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Sende gittin Atalay in arabadan aldın diyom bu mavi Golf bir yerden tanıdık geliyor At atın yanında ya huyundan ya suyundan 😄 sırada bmw var ozaman 😱 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bisiklet sürecek arkadaşın olsaydı böyle olmazdı Haha Allahta seni güldürsün.. Hobi olarak süren yok Sanslıyım 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Şubat 2022 Paylaş 2 Şubat 2022 olmadı diye oldu o. tam yapacaktım, araya girdiniz. bizi yalnız bırakın bi [emoji4] İyiki araya girdik yoksa nerelere gidecekti laf [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Şubat 2022 Paylaş 2 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: İyiki araya girdik yoksa nerelere gidecekti laf He ya esp sesi taa refüjden geliyodu 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Alpay Sumer yazdı: He ya esp sesi taa refüjden geliyodu 😂 Sürtme sesi mi demek istedin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Şubat 2022 Yazar Paylaş 3 Şubat 2022 Aman allahım, daha yeni aklıma geldi. Arabanın hava filtresini değişmeyi unuttum... En son geçen şubat taktırmıştım. Aklıma geldi şimdi, km hesabı yaptığımda 18870 kmdir aynı hava filtresini kullanıyorum... Hay Allah Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: Aman allahım, daha yeni aklıma geldi. Arabanın hava filtresini değişmeyi unuttum... En son geçen şubat taktırmıştım. Aklıma geldi şimdi, km hesabı yaptığımda 18870 kmdir aynı hava filtresini kullanıyorum... Hay Allah Eskiden yağı 30 binde değiştiriyordun. Hava filtresi, yağ filtresi ve yağdan daha hızlı eskimez. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 At atın yanında ya huyundan ya suyundan [emoji1]sırada bmw var ozamanVay yavrum vay. Kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts