Ali Darbaz 31 Ocak 2022 Yazar Paylaş 31 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Arabadan tasarruf etmek için tablet alırsan biter. Kızımın kendine ait bir baba anne teşlefonu vardı. Onunla cebelleşene kadar tablet alayım dedim. Hem Ali Darbaz gibi bir insanın kızında samsung babaanne telefonu yakışmıyor. Alayım onu arabaya multimedya yapayım. Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Yeni konumuz: süspansiyon nedir nasıl çalışır. Amortisor takazun son nefesini vermiştir. Jeepte kopartmistik. Kafa güzel tüksekten ucunca o araba kesinlikle araziye girmemiştir diye ilandamı hala 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: nvh cihazı Ekg holter falan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: babaanne telefonu yakışmıyor. bizimkimde babaanneden gelme vestel telefon varken çok mutlu idi. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Ali Gök yazdı: o araba kesinlikle araziye girmemiştir diye ilandamı hala Aynen iki el daha değişti galiba galeride 😛 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Aynen iki el daha değişti galiba galeride 😛 başka bir jeep var 16 defa galeri değişmiş, 2 ayda 3 galeri değişti Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: başka bir jeep var 16 defa galeri değişmiş, 2 ayda 3 galeri değişti Bizim bahsettiiğimiz sırf forumda 3 el değişti Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Ocak 2022 Yazar Paylaş 31 Ocak 2022 Ali Gök yazdı: Bizim bahsettiiğimiz sırf forumda 3 el değişti Bu araba neden bu kadar çok el değiştirdi. idamesi çok mu zor . bir araba alırsın 10 15 yıl binersin , Bu jeep hiç dikiş tutmadı. Bende kalsa en az 5 senesi vardı. Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Bu araba neden bu kadar çok el değiştirdi. idamesi çok mu zor . bir araba alırsın 10 15 yıl binersin , Bu jeep hiç dikiş tutmadı. Bende kalsa en az 5 senesi vardı. 2 sene bindim ben keyifliydi bahçeye yatırım için sattım yoksa binerdim Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: idamesi çok mu zor bunu soru olarak cevapliyimmi şimdi 🤣 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Ali Gök yazdı: bunu soru olarak cevapliyimmi şimdi 🤣 Alma yeğenim çok yakar parçası bulunmaz son sahibi olursun, daha ne vardı Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Selçuk Bakış yazdı: Alma yeğenim çok yakar parçası bulunmaz son sahibi olursun, daha ne vardı tekerlemesi var onun başına bela olurla başlar 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Bu araba neden bu kadar çok el değiştirdi. idamesi çok mu zor . bir araba alırsın 10 15 yıl binersin , Bu jeep hiç dikiş tutmadı. Bende kalsa en az 5 senesi vardı. bunlar keyif arabaları, herkes faydalansın diye sahipleri fedakarlık yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Bu araba neden bu kadar çok el değiştirdi. idamesi çok mu zor . bir araba alırsın 10 15 yıl binersin , Bu jeep hiç dikiş tutmadı. Bende kalsa en az 5 senesi vardı. Ben alırken kışlık aldim hevesimi aldım sattım. Planlanmalı alım satım idi. Benden sonra alan zaten satmak için aldı. O ara Benim lokasyon ve pandemi nedeniyle satış zordu. Ali sağolasın güzel paraya vermişti . Bende güzel paraya Mertcana verdim. O da İstanbul a sattı. Hatta Ali'nin mahallesine 15 yıl binmem için sıfır almam lazım. 300 bindeydi 600 binde mi saticaz Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: bunlar keyif arabaları, herkes faydalansın diye sahipleri fedakarlık yapıyor. Sedici'yi kim alacak? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Selim Bilgin yazdı: Sedici'yi kim alacak? Ben 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Selim Bilgin yazdı: Sedici'yi kim alacak? çok keyifsiz araba, satıp ta birilerini mağdur etmem 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: çok keyifsiz araba, satıp ta birilerini mağdur etmem Kar yağdı buralara mağdurum 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 Selçuk Bakış yazdı: Kar yağdı buralara mağdurum 😁 fiatfiata pek şık olur 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Şubat 2022 Yazar Paylaş 1 Şubat 2022 Beyler. Bu sene ekonomik durumları doğrultma amacıyla, herşey dahil tatil planlarımı iptal ettim. Bir akrabam beni Cide 'deki yazlığına davet etti. Haziran Mayıs gibi bir haftasonu gideyim diyorum. Cide yolları olağan üstü zor şartlara sahip. Sürmesi zevkli görünmekte. Bakalım yeni plan Cide. 3 günlük gezi tertipliyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: yazlığına davet etti. budurrr... davet candır Ali Darbaz yazdı: Cide yolları olağan üstü zor şartlara sahip. cidde ye bakmadın umarım? cide yolunda ne var? tap spid yaparlar orada Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Beyler. Bu sene ekonomik durumları doğrultma amacıyla, herşey dahil tatil planlarımı iptal ettim. Bir akrabam beni Cide 'deki yazlığına davet etti. Haziran Mayıs gibi bir haftasonu gideyim diyorum. Cide yolları olağan üstü zor şartlara sahip. Sürmesi zevkli görünmekte. Bakalım yeni plan Cide. 3 günlük gezi tertipliyorum. Cidenin yolları zevkli değil. İşkence. Bartından sonra virajlı yollar başlıyor. 5 yıldır her yaz giderim. Sabır gerekli. Özellikle virajlı yollar şoför etkilenmez ama yolcuları genelde etkilenir. Hanımla çocuk pert oluyorlar çok değil yarım saat sonra. Gece uyurlarken giderseniz etkilenmezler . Mümkün olduğunca gece ve çok dikkatli. Yabancı olanlar için özellikle dikkat etmeli. 1 Şubat 2022 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Şubat 2022 Yazar Paylaş 1 Şubat 2022 Ümit Türk yazdı: Cidenin yolları zevkli değil. İşkence. Bartından sonra virajlı yollar başlıyor. 5 yıldır her yaz giderim. Sabır gerekli. Özellikle virajlı yollar şoför etkilenmez ama yolcuları genelde etkilenir. Hanımla çocuk pert oluyorlar çok değil yarım saat sonra. Gece uyurlarken giderseniz etkilenmezler . Mümkün olduğunca gece ve çok dikkatli. Yabancı olanlar için özellikle dikkat etmeli. Yazlık sahibi, bu yolları böyle olduğunu bilseydim ben bu evi almazdım diyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2022 Paylaş 1 Şubat 2022 pejoğh eat6 ile ıslak 5C sıcaklıkta çok zevkli geçmişti , şanzımandadnır belki bilemem Yorum bağlantısı
Recommended Posts