İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ümit Türk

O lastikte sıkıntı var.  Kaçırıyorsa aldığınız yere baktır bence. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Jantta sorun olabilir. Yamuk ezik vuruk olunca kaçırabiliyor. Rotçu söküp bakmalı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Benim nden işim rast gitmez yahu. 

sebebi basit. çıkma lastik alındı. janttan kaçırıyordur söktak yapılırsa düzelir

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

jantlar?

Cms40 varmış da çakal satıcı kışlık takınca kara jant ile satmış

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Cms40 varmış da çakal satıcı kışlık takınca kara jant ile satmış

iyi olmuş 40 artık çok ayağa düştü, bbs telli veya mangels yok mu para delik?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Koç ailem ne indirim veriyordu %20 mi?

%35 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Daha fazla arabaya para kaptırmamak için kızıma aşağıdaki tableti aldım. Araba kızımdan çok daha fazla para yiyor. 6 taksitle öderiz artık. Ordaki fiyattan almadı tabi. Saygılar 

https://www.arcelik.com.tr/tablet/lenovo-tab-x605fc-3g-32gb-za4y0053tr-bilgisayar
Bende de var sadece film izlemek haber okumak için almıştım. 1080p ve iyi hoparlör olmasına dikkat etmiştim. Oyun oynanamadığı sürece çok güzel alet. Güle güle kullansın.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

%35 

100-35= her yol65 e çıkıyor, rakamların gizemi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Cuma günü Cruze ile feci bir uçuş yaşadım. Öyle böyle değil, aklım çıktı resmen. Sonuç olarak araba sağlam ama benim iki gündür sürücü psikolojim unstable durumda. Acemi gibi araba sürüyorum.

saate 90 km hızla çift tümsekli yolda önce zıplayıp , ikinci tümsekte ise sert fren ile oluşan öne eğilimden dolayı süspandiyonları sıkıştırdım. Pat diye vurdum arabayı. 2 gündür hasar tespit yapıyorum. 100 km yol yaptım. Henüz bişiy bulamadım. Trim  sesi artmıştı sonra trim  seslerinde kayboldu. 
Halen unstable durumdayım, o yüzden eskiden duymadığım sesleri duyuyor olabilirim.

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Gecmis olsun ali.. Dikkat et.👋

Hep kendi kendine düzelme olmaz arada bir müdahale de lazım.. Seslerin sebebi o vurma etkisiyle yerine oturmustur.. Biz de pek oturmaz ama sansına sende oturmus..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Alpay Sumer yazdı:

Gecmis olsun ali.. Dikkat et.👋

Hep kendi kendine düzelme olmaz arada bir müdahale de lazım.. Seslerin sebebi o vurma etkisiyle yerine oturmustur.. Biz de pek oturmaz ama sansına sende oturmus..

ön çamurluk üstünde sağlı sollu plastik tırnaklar yerlerinde ayrık durumdalar ve boşluk yapmışlar. Oturtunca geri atıyorlar. Titreşim olan parçaları çift taraflı sünger bant ile yapıştırıp çoğu titreşimi yok ettik. Ama zıplamasan sonra torpido ses yapmaya başladı. Dün sert bir şekilde tüm ön torpidoyu ileri ittim ses kesilmiş gibi duruyor. 

Tıpkısının aynısı oldu. Kıvılcım çıkarmışsa olabilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Arabanın sürekli inen arka lastiğini , 40 TL masraf ile yaptırdım. Daha önce yapılan yama hava kaçırıyormuş. 
uçuş sonrası sert inişte , tavandaki bir kaplamanın yerinden çıktığını tespit ettim. Yerine iterek oturttum. Lastikcide ön süspansiyon gözden geçirdik. Her hangi bir durum tespit etmedik.

babam ile sürüşe çıktık. Her hangi anormal bir durum görmedik. Sıkıntılarımızı giderdik şükürler olsun.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

öne eğilimden dolayı süspandiyonları sıkıştırdım. Pat diye vurdum arabayı. 2 gündür hasar tespit yapıyorum.

suspansiyon yayı  sönümleme takozuna vurmuştur, birşey olmaz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Yeni konumuz: süspansiyon nedir nasıl çalışır.

Amortisor takazun son nefesini vermiştir.

Jeepte kopartmistik. Kafa güzel tüksekten ucunca :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Jeepte kopartmistik

bizondur o, grand olsa birşey olmazdı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Güzel uçmuştuk. Pilot modda 😛

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Süspansiyonlara mikrofon koyup dinlemek lazım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Süspansiyonlara mikrofon koyup dinlemek lazım

nvh cihazı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bişey olmaz.. ben çok uçtum.. 

Artık bişey oldu mu diye bakmıyorum bile. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Maaş yattığı gibi bitti. Çok süper ekonomik adamım maşallah. Hiç ekonomi yapamamışım. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Arabadan tasarruf etmek için tablet alırsan biter.  :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...