İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Arabanın karını temizledim. yaklaşık 45 km araba sürdüm. Yol bomboş ve ıslak.  Yer yer su birinkintileri var. Hava sadece -2 derece. Bu şartlar altında ısınmış motorumla bir test yapayım dedim. Saate 80 km hızla giderken sıfırlayıp son 32 km sürdüm. Ortalama hızım saate 60 km civarı ve ekonomik olarak gaz fazla basmadan arabayı kullandım. 

Sonuç 6,3 litre benzin çıktı. Bu Cruze ile kış şartlarında yakabileceğiniz en ama en düşük değer. Motor operasyonel sıcaklıkta olmasına rağmen sonuç bu. 

1000 km ortalamam 7,5 litre. 

31 km ortalmam 6,3 litre. 

Dahada altı mümkün değil. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Elin değmişken tavan ve arka camı temizleseydiniz en fazla 3 dk alırdı Ali baba. Ben çek pas ile heryerini rahat bir şekilde temizliyorum. 
Ani frende öne düşen karlar vs diyerek bu iş uzar, o yüzden tertemiz yola çıkmak iyidir.
Rize de silecekleri mi kilitledi kollar kırılacak sandım vallaha.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Metin Akbal yazdı:

Rize de silecekleri mi kilitledi kollar kırılacak sandım vallaha.

Kırsa şaşırmam, çok tehlikeli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

- 5 derecede kontak açtık. Yol buz dediler geldik. 

Miss. 

AM-JKLWSnElo9CBa_ZJQrZJ3TAQMjzRdJBhv0YZ_

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Mis kelimesini iyi reklam yapıyorsun. Mis süt hisseleri yükselişe geçmiş. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

evden çıkmadan önce mail kontrolü yaptın mı

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

evden çıkmadan önce mail kontrolü yaptın mı

Benzin bedava yav

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Benzin bedava yav

prd bilemedim , bize kapik işlemezdi, hep cepten harcardık

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu gün iki haftalık yakıt masrafım hesabıma geçer diye düşünüyorum. Ben borsadan anlamam. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Aletler şahane, Rav4 hedef tahtası yapılmış.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Litresi 14 liradan 613 liralık 43.5 litre benzin aldım. 

588 km yol yapmışım. Km de 1 lira yakıt maliyeti çıkmış. Şirketimiz kmde 1.20 tl ödeme yapıyor. 882 liralık ödeme yapacaklar. Artık lastiklerin yıpranması, yıllık bakımı derken ucu ucuna denk gelmiyor.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Litresi 14 liradan 613 liralık 43.5 litre benzin aldım. 

588 km yol yapmışım. Km de 1 lira yakıt maliyeti çıkmış. Şirketimiz kmde 1.20 tl ödeme yapıyor. 882 liralık ödeme yapacaklar. Artık lastiklerin yıpranması, yıllık bakımı derken ucu ucuna denk gelmiyor.

Servis yok mu?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Servis yok mu?

Maliyetlere zam yapıcaklar. 1.5 olsa güzel olurdu 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Servis varsa ve birini bırakıp almıyorsan arabayla işe gitmen bence gereksiz. Keyfi yani. Hem de bu pahalılıkta. Kızım okula gitmese ben metroyla gidip geliyorum. Servis de var ama erken alıp geç bırakıyor diye metro kullanıyorum. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

1,2x1,65=....

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

1,2x1,65=....

Anlamadım abi. 1,2 ile 1,65 çarpınca ne olacak. 1.98 rakamı ne anlama geliyor. 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Servis varsa ve birini bırakıp almıyorsan arabayla işe gitmen bence gereksiz. Keyfi yani. Hem de bu pahalılıkta. Kızım okula gitmese ben metroyla gidip geliyorum. Servis de var ama erken alıp geç bırakıyor diye metro kullanıyorum. 

Bizde toplu ulaşıma binmek korona nedeniyle yasak. Benzine zam yapıldıkca ödenen rakam yükseltiliyor. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Anlamadım

bir tahmin sadece....

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Anlamadım abi. 1,2 ile 1,65 çarpınca ne olacak. 1.98 rakamı ne anlama geliyor. 

Bizde toplu ulaşıma binmek korona nedeniyle yasak. Benzine zam yapıldıkca ödenen rakam yükseltiliyor. 

Saçmalık. Sanki sağlık sektörü. Madem öyle taksi tutsunlar :) servis varsa en güzeli

araban kullandıkça para harcar değeri düşer kaza ihtimali artar vs. Bedava servis imkanı varken hem de

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

servis varsa en güzeli

yahu sen hiç  bir müdürün servis ile gidip geldiğin gördün mÜ?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Saçmalık. Sanki sağlık sektörü. Madem öyle taksi tutsunlar :) servis varsa en güzeli

araban kullandıkça para harcar değeri düşer kaza ihtimali artar vs. Bedava servis imkanı varken hem de

yahu ne taksi fişi ile uğraşıcam. Taksi bulunması zor. Tanımadığım herif. Bilmediğim araba. Ben böyle devam ederim. Şirket maaşa zam yaptı, keyifim yerine geldi. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

yahu sen hiç  bir müdürün servis ile gidip geldiğin gördün mÜ?

Kendi arabasıyla gidip geldiğini de görmedim ama. Yav bi egea kaç para, hepsi koç’un değil mi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

maaşa zam

bi haftada değişir işte böyle keyifler hayılrlı olsun yak şimdi kombiyi

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Kendi arabasıyla gidip geldiğini de görmedim ama. Yav bi egea kaç para, hepsi koç’un değil mi

Ekonomi iyi iken 6 ay şirket bana son model Fiat Albea  Sole tahsis etmişti. Araba sürmeyi onda öğrendim. Neyse şu an durumdan memnunuz. Mehmet beyden orjinal imzalı 10 ncu yıl plaketimide aldım. Aslında 15 yılı doldurmama çok az kaldı. Ekonomik krizlerde felan bizi hiç mağdur etmedi. Maaş gününde yattı, her türlü sosyal faydası ve sosyal hizmetinden faydalandık. Arabayıda vermesin. Arabayı malesef artık epey büyük yöneticilere veriyorlar. Eskiden olsa alırdık. Maaşlar düzenli yatsın, işilerini çıkarmasın , arabadan tassarruf etsin yeter bence. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Benim nden işim rast gitmez yahu. 

2015 model çıkma lastiğim günde 4 psi hava kaçırıyor .. :( 3 günde 25 psi düşmüş. Tekrar hava vurdum 1 günde 30 psi olmuş. 

AM-JKLXpVdHzdxDRx_xiMMu0luFLQNaQn91LuBHM

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Sukretmiyorsun ona para buna para kalmadı sefil oldum vs vs çıkıyor bir yerden.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...