İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ersen Tapan
Ali Darbaz yazdı:

Bir tek bende belirti var. Hanımda ve çoçukta yok. 

Şu an çok daha iyi durumdayım. Ayağa kalkabildim. 30 aralık tarihine kadar karantinadayım. 

5. gün ev halkı Anne, baba, kardeş, eş, test yaptırsa iyi olur.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Behlül Baş

Geçmiş olsun Ali abi. Acil şifalar inşallah rahat bir şekilde atlatırsın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ali geçmiş olsun.  Allah şifa versin. 

Biraz salmıştın diye hatırlıyorum. Demekki sıkı tutmalıyız. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ali Gök yazdı:

Geçmiş olsun Ali abi. 

Bu 2. Oluşun mu ilkmi

İlk oluşum. Daha önce 4 defa temalı idim. Ama hiç covit olmadım. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Geçmiş olsun Ali. Bol su,bol meyve vücut bağışıklığını yüksek tut. İnşallah kolay atlatırsın 

Çocuğu okula gönderme test yapana kadar. Hiç belirti vermiyorlar 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Geçmiş olsun. Ciğerlere dikkat. Favimol kullan. Kullanmama rağmen bende tutulum oldu. Covid sonrası polikliniğine gittim. İlaç kullanıyorum hala. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Geçmiş olsun, çevremde hiç ilaç kullanmadan hafif geçiren de oldu, ilaçsız ağır atlatanda oldu. Covid resmen adam seçiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Geçmiş olsun. Ciğerlere dikkat. Favimol kullan. Kullanmama rağmen bende tutulum oldu. Covid sonrası polikliniğine gittim. İlaç kullanıyorum hala. 

Tutulum nedir abi

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

Tutulum nedir abi

Kapasitenin düşmesi, organın verimli çalışamaması. Hastalık geçse de akciğerin hala tam düzelmemiş olması.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Allahıma bin şükür nefes alıp verme ile ilgili hiç sıkıntım yok. Eklem ağrıları beni öldürüyor. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Allahıma bin şükür nefes alıp verme ile ilgili hiç sıkıntım yok. Eklem ağrıları beni öldürüyor. 

Parol al. Rahatlarsın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Ali Darbaz yazdı:

Tutulum nedir abi

BT çektirince sol akciğer altında bir bölge ve sağ akciğerde ufak noktalar halinde bölgeler var. Ayrıca buzlu cam görüntüsü oluyor. Bu bölgeler nefes alıp verirken havayla dolmuyor ve ciğerinin tam dolmadığını hissediyorsun derin nefes alıp verirken.

Ali Darbaz yazdı:

Bende de yoktu. Covid sonrası izlem polikliniğine gidince farkettim ben de.

Eklem ağrısından ben de mahvolmuştum. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Kendime söz verdim, Karantinam bitince bolu abanta gidecem. Öyle sıkıldımki, arabaya binip bir yerlere gidesim var. :(  

Bu arada en son sürüşlerimde birşey dikkatimi çekti. Ön tarafdaki ağırlığın azaldığı rampa yukarı çıkışlarda , ön teker bir tur patinaja kalıyor. Eskiden yoktu böyle bişiyler. Arabanın tekerlerinin yerlerini değiştirsem diye düşünmeye başladım. Önler arkaya , arkalar öne. Frenlemede sıkıntım yok, sadece ön tarafın ağırlığı arkaya kaydığında, yere iyi basamayan tekerler tutuş kaybı yaşıyor. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Bu arada en son sürüşlerimde birşey dikkatimi çekti. Ön tarafdaki ağırlığın azaldığı rampa yukarı çıkışlarda , ön teker bir tur patinaja kalıyor. Eskiden yoktu böyle bişiyler.

sebepler:

1. fizik kanunu değişti dünya ekseni kaydı

veya

2. yeni lastik ister

Ali Darbaz yazdı:

Karantinam bitince bolu abanta gidecem.

bi daa mı gelicen dünyaya, al bir 4 çekere tak kışlıkları

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Kendime söz verdim, Karantinam bitince bolu abanta gidecem. Öyle sıkıldımki, arabaya binip bir yerlere gidesim var. [emoji20]  
Bu arada en son sürüşlerimde birşey dikkatimi çekti. Ön tarafdaki ağırlığın azaldığı rampa yukarı çıkışlarda , ön teker bir tur patinaja kalıyor. Eskiden yoktu böyle bişiyler. Arabanın tekerlerinin yerlerini değiştirsem diye düşünmeye başladım. Önler arkaya , arkalar öne. Frenlemede sıkıntım yok, sadece ön tarafın ağırlığı arkaya kaydığında, yere iyi basamayan tekerler tutuş kaybı yaşıyor. 
Ön arka ile alakasının olmadığını düşünüyorum. Lastikler görevini yerine getirmiyor.

sebepler:
1. fizik kanunu değişti dünya ekseni kaydı
veya
2. yeni lastik ister

3. Biz büyüdük ve kirlendi dünya [emoji3]
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...