İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Bizim cruze Termostat takıldığından beri eski doğal haline geri döndü. termotat bozuk iken çekişi hissedilir oranda iyi sayılırdı. Şimdi çekis eski normal haline geldi. 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Yedek parça da pahalı yahu. Allah bilir küçücük fren ampülü bile bir depo benzin parasıdır [emoji3]
Özel hayat sigortası geçen parçacı var mı?
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Kim neye dikkat etmiş. Dur kalk trafiğin neyine dikkat edecem. 

radyo açmazsın far açmazsın cam açmazsın klima açmazsın daha sayayım mı. kendiniz söylediniz bunları. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Köksal Yılmaz yazdı:
Metin Akbal yazdı:

Yedek parça da pahalı yahu. Allah bilir küçücük fren ampülü bile bir depo benzin parasıdır emoji3.png

Özel hayat sigortası geçen parçacı var mı?

Anlamadım desem :)

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Metin Akbal yazdı:

Anlamadım desem :)

Bizde özel sağlık sigortası var ya, onun tedavi limiti ile yedek parça alsam diyorum :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Köksal Yılmaz yazdı:

Bizde özel sağlık sigortası var ya, onun tedavi limiti ile yedek parça alsam diyorum :)

4 tavuğa bir balata olabilir

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

4 tavuğa bir balata olabilir

Frene basmayalım. Daha iyi bence :) 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Köksal Yılmaz yazdı:

Emmi yangın çıkarsa müdahale etmeyin demişti. Kan kaybından gitmeyelim?

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Ali Darbaz yazdı:

Pozitif :(

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
Pozitif [emoji20]
Geçmiş olsun. Aşı olmuş olduğunu düşünüyorum ve kolay atalacaksindir. Hem Cruze da birazcık dinlenmiş olur.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet  Ölmez

Geçmiş olsun. Perşembe öğlen Hilltown'da birini sana benzettim ama biraz uzaktaydım emin olamadım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Muhammet Ölmez yazdı:

Geçmiş olsun. Perşembe öğlen Hilltown'da birini sana benzettim ama biraz uzaktaydım emin olamadım.

Evet perşembe Hilltown avmde idim. İyiki gelmemişsin. Covit Pozitif çıktım. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Geçmiş olsun. Suvasın has adamına virüs etki etmez ne soğuklar görmüştür.

Şuan düne göre çok çok daha iyiyim. Covid-19 aşım gelmiş. Şimdi kaç gün ileri saracak. Negatif olunca aşı hemen olabilirmiyim. 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Geçmiş olsun. Pozitif olduğun için zaten antikorların fazlasıyla var. 3 Ay sonra olabilirsin. Ev halkı ne durumda?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

Şuan düne göre çok çok daha iyiyim. Covid-19 aşım gelmiş. Şimdi kaç gün ileri saracak. Negatif olunca aşı hemen olabilirmiyim. 

Hastalığı geçirip doğal bağışıklık kazanmak aşıdan daha etkili. Hemen aşıya gerek yok covid 19 bilgilendirme platformunda 1 ay sonra öneriliyor. 

https://covid19asi.saglik.gov.tr/TR-77694/sikca-sorulan-sorular.html

47.soru
“COVID-19 etkeni SARS-CoV-2 yeni bir virüs olduğu için hastalığı geçirmekle kazanılan doğal bağışıklığın ne kadar süre koruyacağı bilinmemektedir. Ancak yürütülen bazı çalışmalar, COVID-19’a karşı gelişen doğal bağışıklığın uzun süreli olmadığını göstermektedir. Daha önce COVID-19 geçirmiş kişilerin aşılanmasında sakınca yoktur. Hastalığı geçiren kişilerin 1 ay sonra aşılanması, bu kişilerde mevcut olan bağışıklık yanıtını artıracaktır. COVID-19 geçiren kişilerin 1 ay sonra inaktif veya mRNA COVID-19 aşılarından birini tercih ederek aşılarını yaptırmaları önerilir.”

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Normalde kasımda grip olurduk. Ocakta tekrar olurduk. Martta tekrar olurduk. Virüs çok çabuk mutasyona uğrar. Hepsi ayrı ayrı hasta edebilir. Biraz daha ölümcül etkisinin geçmesini bekleyeceğiz maalesef. İlaç çıka da hafif atlatsak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Geçmiş olsun. Spor da yapın hazır evdeyken. Bağışıklığa çok faydası var. İnsan hareket odaklı bir canlı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ersen Tapan yazdı:

Geçmiş olsun. Pozitif olduğun için zaten antikorların fazlasıyla var. 3 Ay sonra olabilirsin. Ev halkı ne durumda?

Bir tek bende belirti var. Hanımda ve çoçukta yok. 

Şu an çok daha iyi durumdayım. Ayağa kalkabildim. 30 aralık tarihine kadar karantinadayım. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...