Ali Darbaz 9 Aralık 2021 Yazar Paylaş 9 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Parçalanıp hava emişe giderse Emişe gitmex. Mesafe var Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2021 Yazar Paylaş 9 Aralık 2021 İşte karşınızda yarı geçirgen, soğutma girişi çözümüm Arabanın hava alığının %30 oranında kapattım. Tek dişi düşmüş canavara benzedi. Kullandığım malzeme 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Hiç bir etkisi olmuyor. Uzun yolda Megane 1 de denedik. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2021 Yazar Paylaş 9 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: Hiç bir etkisi olmuyor. Uzun yolda Megane 1 de denedik. Akşam bir ölçüm yapacağım. Beraber göreceğiz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2021 Yazar Paylaş 9 Aralık 2021 Ali Gök yazdı: bu arabanın termostatı kaç tl Şu an arabada olan https://www.opelsupermarket.com/urun/chevrolet-cruze-1-6-benzinli-duz-vitesli-komple-termostat-gm Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Karton çok işe yarıyor, ön ızgara komple kapatılacak ama. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: Şu an arabada olan https://www.opelsupermarket.com/urun/chevrolet-cruze-1-6-benzinli-duz-vitesli-komple-termostat-gm Orjinalin içini boşalt hortumun içine r9 termostatı yerleştir. 82 tl https://www.n11.com/yedek-parca-otomobil/oem-yedek-parca?q=r9+termostat Sonra arabayı yak sende kurtul bizde 😛 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2021 Yazar Paylaş 9 Aralık 2021 Motor yağı değişeli 4000 km olmuş. Ben bu yağı 4000 km daha kullanayım tekrar düşünecem. Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: Şu an arabada olan https://www.opelsupermarket.com/urun/chevrolet-cruze-1-6-benzinli-duz-vitesli-komple-termostat-gm ya bunun içide ufacık bişe değişlir bu ne böyle pasatınki bozuktu değiştik 150 lira behr markaydı yumurta kadar bişe büyüklüğü Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2021 Yazar Paylaş 9 Aralık 2021 Ali Gök yazdı: ya bunun içide ufacık bişe değişlir bu ne böyle pasatınki bozuktu değiştik 150 lira behr markaydı yumurta kadar bişe büyüklüğü Yok, ben komple değişceğm. Orjinalini alıp takacağım. Bir kere değiştirdim. 44500 km dayanmadı. orjinal olsun 10 yıl dayansın. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: İşte karşınızda yarı geçirgen, soğutma girişi çözümüm Arabanın hava alığının %30 oranında kapattım. Tek dişi düşmüş canavara benzedi. Kullandığım malzeme Olmadı karizmayı bozuyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: İşte karşınızda yarı geçirgen, soğutma girişi çözümüm Arabanın hava alığının %30 oranında kapattım. Tek dişi düşmüş canavara benzedi. Kullandığım malzeme zenginlik böyle bir şey demek ki Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2021 Yazar Paylaş 9 Aralık 2021 Plan ters tepti, hareket halinde hiç etkisi olmadı. Üstelik hava 16 derece. Söktüm attım. Boş ver 70 derece gezelim. Bişey olmaz. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Plan ters tepti, hareket halinde hiç etkisi olmadı. Üstelik hava 16 derece. Söktüm attım. Boş ver 70 derece gezelim. Bişey olmaz. Dur kalk trafiğe gir hararet hiç düşmez [emoji4] Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Tekrar karton diyorum, başka birşeyle olmaz o iş, ön ızgara karton ile komple kapatılacak. Kış vakti soğuktan donarsın arabada Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Tekrar karton diyorum, başka birşeyle olmaz o iş, ön ızgara karton ile komple kapatılacak. Kış vakti soğuktan donarsın arabadaOlmaz olmuyor çaresi yok termostat değişecek. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: Ebrar Tüfek yazdı: Tekrar karton diyorum, başka birşeyle olmaz o iş, ön ızgara karton ile komple kapatılacak. Kış vakti soğuktan donarsın arabada Olmaz olmuyor çaresi yok termostat değişecek. Geçici olarak diyorum abi, panjurun yarısına yalıtım malzemesi bir işe yaramaz, üst tarafı komple kapatsa ozaman kalorifer ısınır Akrabanın doblo ile ankaraya gittim termostat bozukmuş kış günü donduk çakallıya kadar zor geldim, çektim kenara bagajdaki kartonu aldım benzinlikten bant rica ettim ön tarafı komple kapattım yol boyu mis gibi sıcak sıcak gidip geldik. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2021 Yazar Paylaş 9 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: Dur kalk trafiğe gir hararet hiç düşmez Metin hocam , usta fiyatlaraı görünce çıldırmış. İzlemeni tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Termostat, devirdaim falan japon grubunda çok kaliteli heralde. 15 senelik mazda 3’lerde bile suyla ilgili şikayet olmuyor hiç. Grupta görmüyorum. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Termostat, devirdaim falan japon grubunda çok kaliteli heralde. 15 senelik mazda 3’lerde bile suyla ilgili şikayet olmuyor hiç. Grupta görmüyorum. Babamın 2006 yarisinki değişmedi hala. Zaten arabanın buji ve yağdan başka isteği yok. 300 ü geçik km si. Paranın yettiği toyotayı alacaksın cidden. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 İlkay Başaran yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Termostat, devirdaim falan japon grubunda çok kaliteli heralde. 15 senelik mazda 3’lerde bile suyla ilgili şikayet olmuyor hiç. Grupta görmüyorum. Babamın 2006 yarisinki değişmedi hala. Zaten arabanın buji ve yağdan başka isteği yok. 300 ü geçik km si. Paranın yettiği toyotayı alacaksın cidden. @Ebrar Tüfek yazsın. Onda da eski yaris vardı. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2021 Yazar Paylaş 9 Aralık 2021 İyidir hoştur, japan güzeldir. İtalyan Alman ortak mühendisliği A16xer arabamız var. 12 yaşında ve illaki bir arıza çıkması mühtemel. Minimum masrafla termostat almaya karar verdim. 5000 km sonra bakım var. Yola devam. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 [mention=49256]Ebrar Tüfek[/mention] yazsın. Onda da eski yaris vardı. 2 tane 2004 yarisim vardı 1.3 motor, kafamın en rahat olduğu arabamdı, lpg de yoktu, benzini koy devam. 230 bin küsürde orjinal üst kapak contası, motora anahtar değmemişti. Yürüyen aksamı sıfırlayıp sattım, fren hortumlarına kadar değiştirmiştim. Sürüşü keyifli, tam bir hypermiling arabası. Çoğu arabayı üzer 2. Vites 105 kmh kesiciye girerdi. Zincirsiz Ladik Akdağ gittim. Uzun yol 4.3 litre tüketim gördüm 80 sabit. Orjinal amortisör ve yaylarla ani dönüşlerde arka teker havalanır. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Termostat, devirdaim falan japon grubunda çok kaliteli heralde. 15 senelik mazda 3’lerde bile suyla ilgili şikayet olmuyor hiç. Grupta görmüyorum. Antifriz en önemli etkendir homojenlik bozulmamışsa malzeme aynen olduğu gibi pırıl pırıl çıkar. Bir de plastik yerine kaliteli alüminyum malzeme. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts