İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Tamer Topaç
Çağlar Bayur yazdı:

veranda denir buna, balkon başka bir şey, texas üsülü de güzel olur lakin çatısı hatalı olur o iklim için

chalet lazım buraya

Chalet-Les-Anges12.jpg

verandalar zeminde olmaz ama bu tasarımda

Balkonun içmek için çok özel, güzel, fevkalade bir çay...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Hoşgeldin Ali, gdierken usd kaç liraydı default_lol.gif
Suçluyu bulduk mu yani [emoji3]
  • Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Suçluyu bulduk mu yani [emoji3]
Artık yokken hangi kovanlara çomak soktuysa :D
  • Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Koç tofaş’ı italyanlara sattı diyorlar. Dolar ondan mı fırlamış. Ali’nin parmağı olabilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ali hoş geldin. 
Seviyorum seni.  Uslu dur ceza alma 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ali, gözümde bir puan daha aldın. Ekseri ceza yiyen üye geri dönüşte tribe girer veya ne bileyim eskisi gibi aktif olmaz veya daha sert olur nedense. Sende bunları görmedim. Olgun bir duruşun var ve bunu bozmadın. İçtenlikle saygı duyuyorum sana

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Servet Aydın yazdı:

Ali, gözümde bir puan daha aldın. Ekseri ceza yiyen üye geri dönüşte tribe girer veya ne bileyim eskisi gibi aktif olmaz veya daha sert olur nedense. Sende bunları görmedim. Olgun bir duruşun var ve bunu bozmadın. İçtenlikle saygı duyuyorum sana

Bende tamda, bi daha foruma girmeyim, ne halleri varsa görsünler felan filan dediydim ... :D Sonra ne bilim kiinim geçti. 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Koç tofaş’ı italyanlara sattı diyorlar. Dolar ondan mı fırlamış. Ali’nin parmağı olabilir

Son faaliyet raporumuzu okumadın heralde. :D Araba yok satıyoz.  82000 tane araba ihraç edip 20 milyar tl kar elde etmişiz. Ayrıca yut içinede 89000 adet araba sattık. Tofaş en büyük 8 nci sanayi Tükiye'nin Koç satmak istese Hükümet çıkar karşısına.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Son faaliyet raporumuzu

2021 yayınlamadı? insider?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Köksal Yılmaz yazdı:

Hoşgeldin Ali, gdierken usd kaç liraydı :D

yahu şimdi benim bir sürü Tl borcum var bankalara. Rahat 400 bin tl borç yapmışım. Şimdi ne yalan söyleyim Tl devole olunca, Asgari ücretede %40 zam gelince bir anda inanılmaz karlı hisstemeye başladım kendimi. En dürüst halimle söylüyorum. Vallaha Billaha 2 evin borcunu düşünmekten kafayı yiyordum. Her ay bir şekilde ödüyordum. Şimdi bende bir rahatlama baş gösterdi . Adını koyamıyorum. 

Çağlar Bayur yazdı:

2021 yayınlamadı? insider?

Abi ara dönemleri var. En son eylül ara dönem yayınlanmıştı. Yani Ocak - eylül arası yayınlandı okuduklarımı paylaştım. Bide bunun Ford tarafı var, iç okumadım daha. 

https://www.tofas.com.tr/YatirimciIliskileri/FaaliyetRaporlari/Documents/30.09.2021_Ara_Donem_Faaliyet_Raporu.pdf

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Adını koyamıyorum. 

24 ay sabret kredilieri çerez alır gibi ödersin

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

3 çeyrek.... yok bu o diill, 2021 i şimdiden ele geçiririsen 2 ayda sıfır land alırsın

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Bende tamda, bi daha foruma girmeyim, ne halleri varsa görsünler felan filan dediydim ... :D Sonra ne bilim kiinim geçti. 

Son faaliyet raporumuzu okumadın heralde. :D Araba yok satıyoz.  82000 tane araba ihraç edip 20 milyar tl kar elde etmişiz. Ayrıca yut içinede 89000 adet araba sattık. Tofaş en büyük 8 nci sanayi Tükiye'nin Koç satmak istese Hükümet çıkar karşısına.. 

zaten sabancı^dan hayır yok. ne varsa koç'ta var. portföyümü güncelledim :) bir de peruklu yürüse tam süper olacak

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Baykar firması 24 adet Tb2 siha satınca heryerde haber oluyor yeryerinden inliyor. Benim çalıştığım holding, bu yılın ilk 9 ayında 212 bin adet ticari araç ihraç etti. Avrupanın Ticari araç ihtiyacının %15,4 dü Türkiye'de Ford fabrikası yapıyor. Şır şır dolarlar erolar getiriyor ülkeye.  

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

peruklu

O kim yahu ... Bilemedim. 

Çağlar Bayur yazdı:

3 çeyrek.... yok bu o diill, 2021 i şimdiden ele geçiririsen 2 ayda sıfır land alırsın

Abi onu benle paylaşmazlar. En yüksek Görgün beye kadar ulaşabiliyorum. 

Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Oooo..Ali Desidero..Hoş geldin..Nettinde kızdırdın Emmiyi bilmiyorum ama özlettin kendini..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Baykar firması 24 adet Tb2 siha satınca heryerde haber oluyor yeryerinden inliyor. Benim çalıştığım holding, bu yılın ilk 9 ayında 212 bin adet ticari araç ihraç etti. Avrupanın Ticari araç ihtiyacının %15,4 dü Türkiye'de Ford fabrikası yapıyor. Şır şır dolarlar erolar getiriyor ülkeye.  

O kim yahu ... Bilemedim. 

Abi onu benle paylaşmazlar. En yüksek Görgün beye kadar ulaşabiliyorum. 

Hani şu dünya devi markanın sahibi. Avm’si olan gayrettepe’de :) 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Hani şu dünya devi markanın sahibi. Avm’si olan gayrettepe’de :) 

Togg cularımı diyon

Fabrika ilk araçları sahada teste başladı. Ama bir sıkıntı var. Ülkemizin elektrik üretimi maksimumda. Elektrikli 100 bin araba sisteme eklenirse neler olacağı meçhul. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Görgün beye

özdmir olan mı ? mali kadrodan başlamıştı , bilemedik ayak takımı olduk :rofl:

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Togg cularımı diyon

Fabrika ilk araçları sahada teste başladı. Ama bir sıkıntı var. Ülkemizin elektrik üretimi maksimumda. Elektrikli 100 bin araba sisteme eklenirse neler olacağı meçhul. 

Aynen. Togg’cu ortaklardan. Bekliyoruz bakalım. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ali hoş geldin. 
Seviyorum seni.  Uslu dur ceza alma 

Ne cezası aldı ya çözemedim ben kimi vurmuş yine. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Köksal Yılmaz yazdı:

Artık yokken hangi kovanlara çomak soktuysa :D

O zaman yapacak tek birşey var :elisopali:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ümit Türk yazdı:

Ne cezası aldı ya çözemedim ben kimi vurmuş yine. 

Siyasi bir tartışma başlattı, ve olmaması gereken bir karikatür paylaştı. 

Karikatür kırmızı çizgimiz, çünkü bundan dolayı çok ciddi sıkıntılar yaşadım. 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Mehmet Ozyurek yazdı:

Anladım abi.  Geçmiş olsun diyelim o zaman. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ben şimdi savunma sanayi gelişmelerini nerde paylaşıcam. FOrum uçmuş. Ankalara Cats sistemi takılıyor. bunu nere yazacam şimdi. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...