İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Halı şekil duruyor ama Kauçuk daha kullanışlı. Kolay yıkanıyor, hemen kuruyor. Havuz şeklinde olanlar

tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Benim almak istediğim Urban donanım beyaz Cross ile mevcut Cruze aynı karede.  kaşıntım başladı. 

AM-JKLVbDemvEziHrBV7WieNeMuGNqbsmv0MAiCH

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Ali Darbaz yazdı:

1300 dönüm / 67 yapacaksın. :D

e 19 dönüm eder bizim hesap şaştı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Crosslar görüntü olarak hoşuma gidiyor, otomatik olanı yok sanırım henüz. Yakışır sana

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ali Gök yazdı:

e 19 dönüm eder bizim hesap şaştı

Babamın kuşağından dolayı bana 33 kalıyor diye biliyorum. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Ali Darbaz yazdı:

Babamın kuşağından dolayı bana 33 kalıyor diye biliyorum. 

sen 33 ü çevir çitle içine bi ev yap mis gibi. 33 mersin ayrıca çok uğurludur

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Ali Darbaz yazdı:

Benim almak istediğim Urban donanım beyaz Cross ile mevcut Cruze aynı karede.  kaşıntım başladı. 

Bu urban değil street, jantlar street jantı.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
[mention=76937]Metin Akbal[/mention] Sen geçen otomatik klima sormuştun. Senin Opel'in bu şekilde bir sitesi var. Ara ara buluyorum... Ordan baktınmı ? 
Bunun aynısının Opel versiyonuda var. 
https://gmtis.ntweb.ru/tis/tr/documents_2012/Cruze/start_Cruze.html

Çok pardon tapadan bildirim gelmemiş yeni gördüm.

Buradan bakmadım. Tesisat kodlama vs olduğunu düşünüyorum.
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

Çok pardon tapadan bildirim gelmemiş yeni gördüm.

Buradan bakmadım. Tesisat kodlama vs olduğunu düşünüyorum.

Cruze için baktım.. Fiziksel olarak gereken parçalar. 

1 adet güneş sensörü

1 adet nem sensörü

4 adet sıcaklık sensörü

Otomatik klima kontrol panosu. 

İlk tespitlerim bunlar. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ali Darbaz

Yaptığım incelemede, hava kazanı neredeyse aynı, sadece kontrol tablosu ve buna bağlı ısı sensörlerinin temini lazım. BCM ile çalışmıyor. Her şeyi Hvac panelindeki sensörler yapıyor. çok kolay yapılır gibi geldi bana @Metin Akbal

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Yaptığım incelemede, hava kazanı neredeyse aynı, sadece kontrol tablosu ve buna bağlı ısı sensörlerinin temini lazım. BCM ile çalışmıyor. Her şeyi Hvac panelindeki sensörler yapıyor. çok kolay yapılır gibi geldi bana [mention=76937]Metin Akbal[/mention]
Sis farı bcm yi kodlamadan çalışmıyor bununda aynı olacağını düşünüyorum. Sensörü taktik diyelim veriyi nasıl okuyacak? Vw de iş kolay da opelde iş sıkıntı.
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Metin Akbal yazdı:
Ali Darbaz yazdı:

Vw de iş kolay da opelde iş sıkıntı.

Bildirim geldi.😎

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Bildirim geldi.[emoji41]
VW de dedik sahiplerinde demedik [emoji12]
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:
Ali Darbaz yazdı:
Yaptığım incelemede, hava kazanı neredeyse aynı, sadece kontrol tablosu ve buna bağlı ısı sensörlerinin temini lazım. BCM ile çalışmıyor. Her şeyi Hvac panelindeki sensörler yapıyor. çok kolay yapılır gibi geldi bana [mention=76937]Metin Akbal[/mention]

Sis farı bcm yi kodlamadan çalışmıyor bununda aynı olacağını düşünüyorum. Sensörü taktik diyelim veriyi nasıl okuyacak? Vw de iş kolay da opelde iş sıkıntı.

Gerekli parçaların fiyatları oldukca pahalıya geliyor Sadece hava kalite sensörü 850 tl 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Manuel klimalı araçlarınız öldüm fiyatına alınır :D

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Çok işlevsel fakat çok biçimsiz bir parça. Honda ile Doğan Şahin e yakıştırıyorum birtek.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

Çok işlevsel fakat çok biçimsiz bir parça. Honda ile Doğan Şahin e yakıştırıyorum birtek.

Arabanın klima basıncını ölçebilirmisin. 2000 devir civarı ve 2 kademe fan açık yüksek basınç değeri kaç çıkıcak bir payaşırsan sevinirim. 

Torque proda achpress değeri olucak. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

Dün yine tem bağlantı kavşağında 23.00’da polis kontrolü vardı. Şaşırtmayan manzara yine oradaydı. 1 adet siyah bmw, bir adet civic :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu gün havacılık müzesi, koç müzesi, fly inn yapmayı düşünüyorum. 

6gvmu20.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Merhaba 

Dostlar havalar çok sıcak, daha önce bu kadar sıcak bir yaz oldu mu bilmiyorum. Klimasız araba süremiyorum. Ful klima açık sürüyorum. Araba ecu havaların ısındığını biliyor ve termostatı 90 derecede açılıyor . Ayrıca bu aralar arabanın performansı gayet iyi. Klima açınca biraz devirli kullanıyorum. Bana mısın demiyor, çok güzel yürüyor. 

Lakin külbitör kapağından oluşan terleme, motora binen yükle beraber artıyor. Artık yağ egzos ısı kalkanına kadar inmiş durumda. Yağ seviyesinde sıkıntı yok ama işte insan motorun kirini görünce hoşuna gitmiyor. 

AM-JKLX-HNJQ-N59YWAMBg8EfyAiRLoRh2x-TfBi

Asperos aldım, motorun yağlanan kısımlarına sıktım. Bir sürü yağı sildim. Ecuk rengi açıldı motorun. Ama mikrofiber bez kullanılmaz hale geldi. Araba son iki ayda 6500 km yol yaptı. Uzun yollarda çiğeri temizlenmiş olmalı ki ciddi hissedilir bir performans artışı var.  Gaza biraz fazla basınca artık direk alıp gidiyor. Ses çok güzel şekilde gürlüyor. Son 1500 kmde bunu yaşıyorum. 

AM-JKLUuhN0jGwkNV91XzaQhGwzX6xAXA5S9fxPW

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Babamın ektiği üzümler duvarlara sarmaya başladı. Bu duvar boydan boya sarsın istiyoruz. İpleri serdik, ama yükü çekmiyecek . Bekleyip görecez. 

AM-JKLXR4ebfbRP-rVsZPhihhf_qEhh0dI0zRuZr

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...