İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
(düzenlendi)
Sinan Akgöl yazdı:

Konunun şu an gidişatı ile alakasiz olabilir ama 2250km yol yaptim 4 günde. Toplamda çekici ustunde 3 yol kenarinda kaput açık 3 Cruze gördüm. Dikkatimi çekti sadece.

Yolda çok fazla kalan araba vardı. Passat da vardı, 308de. Ama yolda çok daha fazla yağ yakan araba vardı. Yağ yakan arabanın kokusu 1 km geriden başlıyordu. Adama yaklaştıkca koku yoğunluğu artıyor, sollamadan koku kesilmiyordu. Mavi duman atan arabaların büyük kısmı dizel araçlardı. 

Cankurtaran gecidinde yüke binmiş Peugeot 308 arkasından leş gibi mavi duman ata ata rampayı çıkarken bundan dahada kötü olanı onun yanındaki dobloda mavi duman atıyor tüm rampayı birlikte buram buram kokutuyordu. 

Benim mavi duman günümdü sanırım. 

Alternatörümü yaptırmasam  bende yolda kalırdım. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Bsfc

Kasmıyorum diye okumuşum, pardon. 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Mustafa Tüfekçi yazdı:

( varmı italyan lastik. Üreticisi bilemedim bak attım)

Pirelli var ya. Hatta atasözü bile var. Lastikte pirelli, gerisini unuttum. Yaşı büyük abilerimizden hatırlayan çıkar. :nargile: 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Kasmıyorum diye okumuşum, pardon. 

Bu sabah işe trafiksiz yolda hızlı ve devirli olmama rağmen 0,3 puan tüketim düştü.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Selim Bilgin yazdı:

Pirelli var ya. Hatta atasözü bile var. Lastikte pirelli, gerisini unuttum. Yaşı büyük abilerimizden hatırlayan çıkar. :nargile: 

Takvimi guzel deyolar lastiği denk gelmedi pek :∆

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Ben bu arabayı satmak ile satmamak arasında kaldım. Arabamıza talip var mı? Okadar masraf yapıp topladıktan sonra babam arabanın boyasındaki dökülmelerden dolayı satmamı istiyor. :( 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Alpay Sumer yazdı:

Yahu hani vazgecmistiniz🤔

Bir sonraki bakımda Triger değişecek , fren diskleri değişecek ve Kasko bitti deyince, satalım bunu,  dedi. :( 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Selim Bilgin yazdı:

Buçuklu bir şeydi ama neydi:unsure2:

Ali Darbaz yazdı:

Ben bu arabayı satmak ile satmamak arasında kaldım. Arabamıza talip var mı? Okadar masraf yapıp topladıktan sonra babam arabanın boyasındaki dökülmelerden dolayı satmamı istiyor. :( 

Allah korusun, para harcayacak bir durum olmazsa baban bu arabayı satar. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mahmut Yıldız yazdı:

Allah korusun

O nedemek öyle abi... 3 senedir bir fiil hizmet ediyor araba. Ne yanlışını gördün. 

AM-JKLVlaobSXcLkT_I5q7f2XaTqL4ahxiExtRhz

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Konunun şu an gidişatı ile alakasiz olabilir ama 2250km yol yaptim 4 günde. Toplamda çekici ustunde 3 yol kenarinda kaput açık 3 Cruze gördüm. Dikkatimi çekti sadece.
Hep kötüye yoruyorsun. Belki açıp bakıp kapatmak isteyenlerde vardır [emoji12]
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

Hep kötüye yoruyorsun. Belki açıp bakıp kapatmak isteyenlerde vardır emoji12.png

Facebook grubunda öğrendimki psa bizim motor için yazılım çıkarmış. Fakat bu yazılım faydadan çok zarar yaratmış. Psa çıkardığı yazılım soğutma fanı devreye girme sıcaklığını 92 dereceye çekiyormuş.  Böyle bişeyden haberin varmı. 

Bu arada araba için aklımdaki fiyat 112500 tl. Bu kadar güzel toplamaya iyi fiyat bence. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Ali Darbaz yazdı:

O nedemek öyle abi... 3 senedir bir fiil hizmet ediyor araba. Ne yanlışını gördün. 

AM-JKLVlaobSXcLkT_I5q7f2XaTqL4ahxiExtRhz

Kötü bir şey demedim ki, parayı başka yere harcamazsanız baban bu arabayı satıp daha iyisini alır dedim.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mahmut Yıldız yazdı:

Kötü bir şey demedim ki, parayı başka yere harcamazsanız baban bu arabayı satıp daha iyisini alır dedim.

Bende Allah korusun Cruze alınmaz der gibi algıladım. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Facebook grubunda öğrendimki psa bizim motor için yazılım çıkarmış. Fakat bu yazılım faydadan çok zarar yaratmış. Psa çıkardığı yazılım soğutma fanı devreye girme sıcaklığını 92 dereceye çekiyormuş.  Böyle bişeyden haberin varmı. 
Bu arada araba için aklımdaki fiyat 112500 tl. Bu kadar güzel toplamaya iyi fiyat bence. 
1.4T ve 1.6 benzinli için var. Bakım yaptırdığım usta söyledi ama önermedi.
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Satma. Hiç acımazlar vururlar kırbacı. Pardon, takarlar lpg’yi :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

900 tl triger parası 

400 tl ön fren diskleri 

kaskoda 1200 tl çıkar. 

yağ bakımıda 650 tl desek :( 

Üf gene çok para yahu. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Ali Darbaz yazdı:

900 tl triger parası 

400 tl ön fren diskleri 

kaskoda 1200 tl çıkar. 

Üf gene çok para yahu. 

sıfır araba almicaksan bu bakımları alacağın her arabaya yapma ihtimalin var

kaskoyu zaten çıkarmak lazım listeden 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Behlül Baş
Ali Darbaz yazdı:

E o zaman sürekli fan mı devreye girecek 😁😁

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Behlül Baş yazdı:

E o zaman sürekli fan mı devreye girecek 😁😁

Arkadaş 92 derecelik termostat almış. Üstünde elektrikli sistemde yok. Düm düz termostat. :D Ama yakıt tüketimi yükelmiş. 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Ali Darbaz yazdı:

900 tl triger parası 

400 tl ön fren diskleri 

kaskoda 1200 tl çıkar. 

Üf gene çok para yahu. 

Kaskoyu zaten kafadan çıkar listeden. Ayrıca triger, fren diski neyse de yağ bakımı alınan araca yine yapılacak. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Ali Gök yazdı:

sıfır araba almicaksan bu bakımları alacağın her arabaya yapma ihtimalin var

kaskoyu zaten çıkarmak lazım listeden 

Kasko yaptırmayım mı yani. 

Mahmut Yıldız yazdı:

Kaskoyu zaten kafadan çıkar listeden.

Kaskosuz gez diyonuz yani :( 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Kaskoyu giderden sayma o arabaya binmenin farzı diyorlar.

Periyodik bakım için araba satılmaz hele ki bu fiyatlara çıkan bakım için. Sıfır almayacaksan en az 5000 tl yeniye harcanacak.

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...