Metin Akbal 24 Temmuz 2021 Paylaş 24 Temmuz 2021 Focusta yapacaktım araştırdıkça komple klima kazanının değişmesi gerekiyordu göğüs felan komple sökülecekti vazgeçtim yoksa programlama işi kolay.Bizim klima kalorifer halatlı degil Focus u bilmiyorum. Kontrol paneli elektronik olunca acaba olur mu diye düşünmeden edemiyorum. Yorum bağlantısı
Koray Demir 24 Temmuz 2021 Paylaş 24 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Koray Demir yazdı: Bizim klima kalorifer halatlı degil Focus u bilmiyorum. Kontrol paneli elektronik olunca acaba olur mu diye düşünmeden edemiyorum. Daha önce yapmış birini bulmak gerekiyor. Üretici mutlaka ufak tefek bilinmeyen nokta koyuyor elektronik işi her zaman risk. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 24 Temmuz 2021 Paylaş 24 Temmuz 2021 Koray Demir yazdı: Daha önce yapmış birini bulmak gerekiyor. Üretici mutlaka ufak tefek bilinmeyen nokta koyuyor elektronik işi her zaman risk. Metin Akbal yazdı: Koray Demir yazdı: Focusta yapacaktım araştırdıkça komple klima kazanının değişmesi gerekiyordu göğüs felan komple sökülecekti vazgeçtim yoksa programlama işi kolay. Bizim klima kalorifer halatlı degil Focus u bilmiyorum. Kontrol paneli elektronik olunca acaba olur mu diye düşünmeden edemiyorum. Birde bu elektronik işine opel girince tamamen sorun oluşturuyor. Adamların yaptığı işe ekstra bir sis farı bile montaj yapılamıyor gerekli tadilatlar yapılmadan. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2021 Koray Demir yazdı: Kaç km oldu bu araç? Cruze'un kitapçığında 150 bin km'de subap boşluklarını kontrol edin yazar. 134000 km oldu. Bakalım 150 bin olsun var aklımda bişiler. Yorum bağlantısı
Koray Demir 24 Temmuz 2021 Paylaş 24 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: 134000 km oldu. Bakalım 150 bin olsun var aklımda bişiler. O zaman gelince Yeni Corolla + Cvt. 👍 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2021 Koray Demir yazdı: O zaman gelince Yeni Corolla + Cvt. 👍 Para yetmiyor valla. Yoksa insan canı istiyor Corolla direk şift cevete Hadi biraz resim paylaşayım.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2021 (düzenlendi) 24 Temmuz 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Memleket fotoğrafları mı? Memleket temalı koreli paylaşıyorum abi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Temmuz 2021 Paylaş 24 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: Memleket temalı koreli paylaşıyorum abi Yakında Güney Kore sana teşekkür şilti verecek. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2021 (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: Yakında Güney Kore sana teşekkür şilti verecek. Çok fazla resim var. Geneli video çektim. Köy tanıtım videosu çekerim dedim, lakin nenem rahatsızlanınca annem onunla ilgilendi. kızıma bakmak zorunda kaldım. %90 onula geçirdiğim zamanı çektim. 24 Temmuz 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 24 Temmuz 2021 Paylaş 24 Temmuz 2021 Sağlam toz olmuş araba bilya bozmasa iyi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2021 Koray Demir yazdı: Sağlam toz olmuş araba bilya bozmasa iyi. Şuan sadece debriyaj canımı sıkıyor. Kavrama anında pedalde titreşim hissediyorum. Her zaman olmuyor. Yada aşırı hassas davrandığımdan bana öyle geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 24 Temmuz 2021 Paylaş 24 Temmuz 2021 Baskı değişmemiş miydi öyle hatırlıyorum. Titreme volan kaynaklı olabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2021 Koray Demir yazdı: Baskı değişmemiş miydi öyle hatırlıyorum. Titreme volan kaynaklı olabiliyor. Çıplak ayak ile şile yaptım geldim. 100 litre su getirdim. Titreşim hissetmedim. Sanırım yorgunluk ile ayağım uyuşmuş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Temmuz 2021 Paylaş 24 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: Şuan sadece debriyaj canımı sıkıyor. Kavrama anında pedalde titreşim hissediyorum. Her zaman olmuyor. Yada aşırı hassas davrandığımdan bana öyle geliyor. şanzıman kulağı ne alemde Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2021 38,5 psi hava basılmış lastikler ile viraja yatarak frensiz, sürünce oluşan izler.... Çok uzun süredir böylesi izler görmüyordum. 4 lastiğin dördündede var bu kenar izi. Artık anlıyorumki, lastiğe fazla hava basıp, yüksek sayılacak süratte viraja girince arabanın yatması ile oluşuyor. Çağlar Bayur yazdı: şanzıman kulağı ne alemde Ayakkabımı değiştirdim , 3 yıldır aynı yakkabı ile sürüyordum. Kenarlara yayılmış. Bu gün üçüncü kez aynı ayakkabıyı aldım. Son 7 yıldır aynı marka aynı model ayakkabı giyorum. İlk mavi almıştım, sonra mavi bulamadım grisini aldım, bu sefer gene mavisini buldum aldım. 3 4 senede bir ayakkabı değişiyorum. Titreşim hissi kayboldu gitti. Son ekleme daha , benzin fiyatlarının düşük gelmesi nedeniyle , artık benzin tüketim odaklı hipermili bıraktım. Arabanın performans verilerini göz önüne alarak kullanıyorum. Mümkün olan en ideal motor devrinde sürüyorum. 2800 - 3500 arası. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: Artık anlıyorumki, lastiğe fazla hava basıp, yüksek sayılacak süratte viraja girince arabanın yatması ile oluşuyor. daha basiti var aslında, bunlar 4 mevsim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: daha basiti var aslında, bunlar 4 mevsim Yazları ılıman değil. 30-32 derece hava sıcaklığı var. Gündüz bazı bölgelerde asfaltın eridiği haber yapılır sürekli. Dört mevsim lastik şehir içi tamam ama uzun yol için biraz riskli sanki 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 toplum henüz bu hamura alışık değil 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Dağ bayır gezerken lastikleri aşındırdın. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Çok daha derin izler oluyor, gerçekten viraj kastığında. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Selim Bilgin yazdı: gerçekten viraj kastığında. kalbine inecek , deme öyle , kore şasesi narindir 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts