İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Kazasız belasız, arıza vermeden geldik... Yarın 900 km yolumuz var. 

Tek başıma yapacağım en uzun sürüş olacak. 

4pmm0y3.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

4pmm0y3.jpg

Tekrar Sivas’a dönecek mi araba

Yorum bağlantısı
Coşkun Basan

4pmm0y3.jpg
Geçmiş olsun dikkatli ol
Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp
Yalnız ben bu videoları çekerken şarj ışığı yanmıyor. 30 km gidermi gitmezmi içimde şüphe oluştu. 
Şu yollara arabamı dayanır. [emoji3]

Sarj isigi yanmadan boyle bir arizayi %99 sofer anlamaz takdir ettim seni abi helal olsun
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Kırıkkale köfteci yusuftayım. 

Arıza yok, araba müthiş kondisyonda. 

3000 devir ile saatlerce araba sürdüm. 360 km sonra durdum. İşin zor kısmı bitti, yeni küzey marmara yolundan basıp gidecem. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Levent Güzelkalp yazdı:
Ali Darbaz yazdı:
Yalnız ben bu videoları çekerken şarj ışığı yanmıyor. 30 km gidermi gitmezmi içimde şüphe oluştu. 
Şu yollara arabamı dayanır. emoji3.png

Sarj isigi yanmadan boyle bir arizayi %99 sofer anlamaz takdir ettim seni abi helal olsun

Rölantide arıza yakmıyor. Sadece rampa çıkarken yakıyor. Akü şarj olmuyor ışığı yanıyor. Rampa inerken ışık gene sönüyor. 

Arıza böyle absurd bişey. Araba uzun yoldan geldiği ve aküsü dolu olduğu için şanslıydık. 32 km desemde akü ile 120 km yol yapmış araba. Akü 12.1 volta düşünce arıza yakmaya başlamış. Daha erken yanmasını beklerdim. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Tekrar Sivas’a dönecek mi araba

Yok son arızadan sonra sivasa ancak ucakla gideriz. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Kaç km oldu bu araç? Cruze'un kitapçığında 150 bin km'de subap boşluklarını kontrol edin yazar.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Ali Darbaz yazdı:

ucakla

Sivas'a uçakla gelecekken uçağın kapısını kapatamadılar 😀

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Ali Darbaz yazdı:

Yok son arızadan sonra sivasa ancak ucakla gideriz. 

Ya uçak arıza yaparsa 😂

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Gök yazdı:

Ya uçak arıza yaparsa 😂

Yakıtı biterse :) 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Mert Gulkokan yazdı:

Ali kuzey marmara otobanında 3500 devirde 130 ile yardıra yardıra gidiyor

Düzce civarında bir bucuk saat trafikte kaldım. Psikolojim bozuldu. Düzcede orman yollarına girdim. çiftliklerin arasından geçtim. Lakin orda bile trafik vardı. D100 otoyolundan dost doğru Küzey marmaraya bağlandım. Sonra 4000 devirde seyrettim.  

Abant civarı tabelalarda Anadolu otoyolundaki yoğunluk sebebiyle ayrılmamızı istemişti. Akabinde Google bana uyarı gönderdi, "Andalo otoyolu kapandı" Rotamı d100 cevirdi. D100 de 1 saat 30 dakika trafikte cebelleştikten sonra kendimi Otoyol 7 ye atmayı başardım. 

Bu küzey marmara otoyolunda inanılmaz bir trafik vardı. Hayatında bu kadar dolu olmamıştır. Millet çıldırmış, en yavaş otomobil 120 altına inmiyordu. Bende kendimi sol şeritte teker teker bunları sollar iken buldum. 132 km ortalama tutturmuş olabilirim. Bir ara 160 km hıza çıktığım hatırlıyorum. 

Eve vardık sağ salim. Arabada bişiyler patladıysa artık sabah belli olur. 

AM-JKLWg6ICpNU5l7dLqtXTsMFjLg8kbWI4oVVRp

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Millet erken dönelim diye yollara düşmüş. Arkadaşım 25 dakikada katettiği mesafeyi ancak 1 saatte gidebildim diyordu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

Otoyolda bir tır bir arabaya çarpmış trafikte çok artmış oldu tabi. Yoksa yarın ve pazar deli gibi trafik olur. Arabya da 160 ile gelindi diye bir şey olacaksa insanalr artık araba almasınlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Hacı Şenyurt yazdı:

Otoyolda bir tır bir arabaya çarpmış trafikte çok artmış oldu tabi. Yoksa yarın ve pazar deli gibi trafik olur. Arabya da 160 ile gelindi diye bir şey olacaksa insanalr artık araba almasınlar.

Yaşlılığından ötürü bazı çekincelerim var.  çok uzun süre trafikte kaldı. Malum birde alternatör onardık. Arızanın tekrar edebilme korkusuda vardı. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Dostlar, 

Eve vardım, arabadan inmek istedim. Cruze alçak araba, dizlerimle kendimi yükselterek kapı eşiğinden çıkarken dermanım yetmedi. Arabanın içine düştüm. Tekrar kalkmak için kendimi hazırlamam bir kaç saniye sürdü. 850 km yolu bir başıma geldim. 

İlk depoda 370 km yol 6.4 litre ortalama ve 95 kmh hızla yakaladım. Bu sivas ankara arası olan tüketim. Ankara İstanbul arası ise henuz doldurmadım ama 7 litre yol bilgisayarı verisi çıktı. Ortalama ise 75 km hız. 

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Dostlar, 
Eve vardım, arabadan inmek istedim. Cruze alçak araba, dizlerimle kendimi yükselterek kapı eşiğinden çıkarken dermanım yetmedi. Arabanın içine düştüm. Tekrar kalkmak için kendimi hazırlamam bir kaç saniye sürdü. 850 km yolu bir başıma geldim. 
İlk depoda 370 km yol 6.4 litre ortalama ve 95 kmh hızla yakaladım. Bu sivas ankara arası olan tüketim. Ankara İstanbul arası ise henuz doldurmadım ama 7 litre yol bilgisayarı verisi çıktı. Ortalama ise 75 km hız. 
Geçmiş olsun uzun km tek şoför kalabalık yollar.
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)

Tek başınaydın, neden hypermilling yapmadın? 

tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Tek başınaydın, neden hypermilling yapmadın? 

Kızım ve Annemi, istanbula getirdim. Tek şöför olarak en uzun yolumdur. Ayrıca hipermil yaptım. Yaptığım hipermil sayesinde genel tüketim bir bucuk saat trafiğe rağmen 7 litre gösteriyor. Trafik olmasa idi 6,4 litre yakardım. Babam daha önce aynı yolu, açık halde 7,8 hatta 8 litre ile tamamlamıştı. Benim üstün vites seçimlerim, hızı sabit tutma gayretim ve olağan üstü klima yönetimlerim sayesinde araba 95 km ortalama sürate rağmen 6,4 litre yakıt tüketmiş. 3000 devir  ile 110 120 kmh hızlarla geldim. Başkası sürse 8 litre altına düşmesi zordu.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

-üstün vites seçimlerim,

-hızı sabit tutma gayretim ve

-olağan üstü klima yönetimlerim

😁😁 olay budur 

• Beğen 3
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Bizim arabaların klima yarı otomatik. Üst donanımın otomatik klima panelini taksam çalışır mı diye merak etmiyor değilim.

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Darbaz yazdı:

Benim üstün vites seçimlerim, hızı sabit tutma gayretim ve olağan üstü klima yönetimlerim sayesinde araba 95 km ortalama sürate rağmen 6,4 litre yakıt tüketmiş. 3000 devir  ile 110 120 kmh hızlarla geldim. Başkası sürse 8 litre altına düşmesi zordu.

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

😁😁 olay budur 

Bunca zamandır araba kullanıyorum, şöyle anlatamadım hiç. 😄😄😄

• Beğen 4
  • Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Metin Akbal yazdı:

Bizim arabaların klima yarı otomatik. Üst donanımın otomatik klima panelini taksam çalışır mı diye merak etmiyor değilim.

Focusta yapacaktım araştırdıkça komple klima kazanının değişmesi gerekiyordu göğüs felan komple sökülecekti vazgeçtim yoksa programlama işi kolay.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...