İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

3000 rpm dendir o :) Onun tadını aldın emoji14.png

Bizim arabalar değişik. 90 'la gitsen 6 litre 120 ile gitsen 7 litre yakıyor.

Rüzgar

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Rüzgar
Yok şunu demek istiyorum hızlı gitsen bile o hıza göre tüketim düşük. Şöyle bir teori var gerçekte nasıl bilmem. 90 dan sonra her 10 km hızda tüketim 1 litre artar.
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:
Tansu Kalafatoğlu yazdı:
Rüzgar

Yok şunu demek istiyorum hızlı gitsen bile o hıza göre tüketim düşük. Şöyle bir teori var gerçekte nasıl bilmem. 90 dan sonra her 10 km hızda tüketim 1 litre artar.

Bence yaklaşık olarak doğru. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Gündüz @Ali Darbaz’ı çalıştırmışlar, belli. Sobanın arkasında uyudu kaldı sanırım :) 

Suvasa gelince bir arabalar bozulmuyor 😀

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:
Tansu Kalafatoğlu yazdı:
Rüzgar

daha kısa sürede yol biter, süreye bağlı oalrak az yakmış ta olur

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Pazar günü bende sivastayım Kangal ilçesine gelip hanımı alıp Mersin’e dönecem kısmetse bakalım Mersin kadar sıcakmı

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Arda Bülent Güzel yazdı:

Pazar günü bende sivastayım Kangal ilçesine gelip hanımı alıp Mersin’e dönecem kısmetse bakalım Mersin kadar sıcakmı

Bugün çok sıcaktı Abi ama buranın güzelliği golgeye geçince nem olmadığı için hemen serinliyorsun güneşte de normalden fazla yanıyorsun 😁

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Sen şimdi bedavadan bronzlaşmışsındır 😀

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selçuk Bakış yazdı:

kumsal?

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Çağlar Bayur yazdı:

kumsal?

Bozkırda olsa olsa dere olur Abi 😀

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selçuk Bakış yazdı:

Bozkırda olsa olsa dere olur Abi 😀

derede güneşlenirlir mii bilmiyorum? aquapark?

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Çağlar Bayur yazdı:

derede güneşlenirlir mii bilmiyorum? aquapark?

Çalışırken almıştır Abi alacağını, suya gerek yok, kapkara olmuştur şimdi 😀

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Selçuk Bakış yazdı:

Havuzla kaydırak arasında günde 20,000 adım attı ya.. Bence yeterince bronzlaşmıştır orda. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Mehmet Ozyurek yazdı:

Havuzla kaydırak arasında günde 20,000 adım attı ya.. Bence yeterince bronzlaşmıştır orda. 

Abi havalar bu kadar sıcak değilken 1 gün tarlada çalıştım hatırlarsın görüşmüştük, kapkara eve döndüm o gün 😀 bugünde sağlam sıcak ve güneş vardı, güzel yanmıştır o şimdi

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

uhd de içecek sınırsız, saatin olduğu kol ile bardak kullanılır ise, 25 bin de sayabilir. giyilebilen teknoloji henüz bardağı tanımıyor, pipet kullanılırsa, adımlar azalıyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bizde bu Traktörden 2 adet var. 

New Holland Nh 60-56 tip.

Aşırı ekonomik, İveco Flat 8035.05 motor kullanıyor . Tam güçte 36 kw  üreten bu motorun maksimium 2500 devirde saate 11 litre mazot yakıyor. 

Bu da özgül yakıt tküketimi 265 gr/kwh demek. Mühteşem bir rakam bence. 

Hi ve Lo olmak üzere iki takviye , bu takviyelere bağlı 4 ileri şanzımanı var. Lo moda alıp vitesi 4 de taktığınızda , hi moddaki 1 nci vitesden daha  düşük hızda yürüyor. 

1290 devirde 200 newton torkumuz var. Maksimum 32 km hız ile yürüyor. Vitesler senkromeçli bile olsa neredeyse durmaya yakın ancak vites değişimi mümkün oluyor. 

Ancak ve ancak çok iyi devir cevirmeniz durumunda 3 -4  değişimi mümkün oluyor. 

Kullanılan iveco motorunun tüm teknik verileri ve grafikleri burada var : https://pruefberichte.dlg.org/filestorage/NHolland-TN_60_A-Nr2159-2004-englisch.pdf

AM-JKLUnCX14WM-Qm9eQAlIjGO12XAWGNCtsFMjn

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...