Çağlar Bayur 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Metin Akbal yazdı: Çağlar Bayur yazdı: kahve deyip te geçmeyelim öyle sıradan kahve de değil, en büyük medya grubunun, porşe aston martin müşterilerinin içtiği kahve.. yani.. taze çekirdekten çekim, üstü köpüklü, dileyene chai latte soğuk sevene smothie bile var söz konusu mekanda, futbolcular ankorman ler neler neler Sauna hamam kese falan da var mı abi? Kese önemli. Pala var, eskilerden, kapıda bekliyor vesile ile karikatürü vardır ama paylaşamıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Haziran 2021 Yazar Paylaş 11 Haziran 2021 Bu gün babamı Balıkesire uğurlayacağım. Akşam deposnun doldurup tripleri resteleyeceğim. Akabinde yol boyunca uzaktan telefon ile gitmesi gereken yolları tarif edebilmem için takip programını aktif ettim. 15 gün boyunda araba yok. Haftaya haftasonu araba kiralıyam diyorum. Ne kiralıyım Merak ettiğiniz tüketimini ölç dediğiniz araba varmı. Bana en ucuz araba kiralayan firmayı söylermisiniz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Haziran 2021 Yazar Paylaş 11 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: avis ten tsi audi Avisden elektrikli i3 için başvuru yaptım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Avisden elektrikli i3 için başvuru yaptım. tüketim ölçümü derken , tost makinesi ile mi karşılaştırma yapacağız? ben arabalar ile sanmıştım 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Haziran 2021 Yazar Paylaş 11 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: tüketim ölçümü derken , tost makinesi ile mi karşılaştırma yapacağız? ben arabalar ile sanmıştım Fırsatları incelerken elektrik bedava olan %40 indirimli bunları gördüm. Dayanamadım. Talep açtım. Fiyat iyi çıkar ve arabada meşgüliyet yoksa kiralarım abi. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Konuya çok yazmıyorum ama okuyabildiğim kadar okurum. 1,5 dci ile Kayseri'de yarısından çoğu çevre yoldan olmak kaydıyla işe gidiş-geliş dikkat edersem, erken çıkarsam falan 44 km/s ortalama hız ile 3,6-3,7 oluyor. Dikkat etmeden gidiyorum 4,5 litre ile geziyorum. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Bilmiyorum. Unutmuş olabilirim. LPG şu an ocak dışı benim için Baska bir seyi kastetmistim aslinda. Ama yazayim..Daha onceden lpg nin faydalarindan ve tasarrifundan sayfa sayfa yazilar gelirdi bi anda tamamen lpg dusmani gibi olunca yazmadan edemez kimse. Yoksa tabiki fikirlerin degisir. Yarin oburgun tekrar lpg li arac almak durumunda kalirsan napcayuk ?LPG kullanan herkes bundan sonra düşmanımdır. 1.0 TSI Aronaya odaklanıyorum [emoji16] Satılık Astra J var. Alpay senin Golf e de kalmadık şükür [emoji12]Tekrar lpg li olmam inşallah olursam da düşmanımın düşmanı dostumdur sözünü düştür edinirim [emoji16] 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Haziran 2021 Yazar Paylaş 11 Haziran 2021 (düzenlendi) Ateş beni çağırıyor , daha ucuza bulurmuyum. Vadafone redli %40 indirimle Toyota corolla Hybrid buldum @Tansu Kalafatoğlu Balıkesire git gel kaç yakalarım. 90 km hızı geçmiyeceğim. 935 km yol Mahmut Yıldız yazdı: Konuya çok yazmıyorum ama okuyabildiğim kadar okurum. 1,5 dci ile Kayseri'de yarısından çoğu çevre yoldan olmak kaydıyla işe gidiş-geliş dikkat edersem, erken çıkarsam falan 44 km/s ortalama hız ile 3,6-3,7 oluyor. Dikkat etmeden gidiyorum 4,5 litre ile geziyorum. Keşke benimde 260 bin tl değerinde kadjarım olsa. 11 Haziran 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Uzun yolda 90 la gitmek tehlikeli otomobil için Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Haziran 2021 Yazar Paylaş 11 Haziran 2021 Ali Gök yazdı: Uzun yolda 90 la gitmek tehlikeli otomobil için Yoo ben gayet gidiyorum 10 yıldır. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Uzun yolda 90 la gitmek tehlikeli otomobil için Bende çok hızlı gitmem. Anladım ki hızlı gitmek beni daha çok yoruyor. Sağa sola bakarak gitmek dikkatimin daha toplu olmasını sağlıyor. Diğer türlü sadece öne odaklanmak belirli bir süre sonra algıda seçiciliği azaltıyor. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Metin Akbal yazdı: Ali Gök yazdı: Uzun yolda 90 la gitmek tehlikeli otomobil için Bende çok hızlı gitmem. Anladım ki hızlı gitmek beni daha çok yoruyor. Sağa sola bakarak gitmek dikkatimin daha toplu olmasını sağlıyor. Diğer türlü sadece öne odaklanmak belirli bir süre sonra algıda seçiciliği azaltıyor. 170le gidip meyve tabağı yemekte vardı be sol ayak havada yada bağdaş. Kafada kamera. Ah ah 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 170le gidip meyve tabağı yemekte vardı be [emoji4] sol ayak havada yada bağdaş. Kafada kamera. Ah ah [emoji3] O adamın çakralar fazla açık [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Haziran 2021 Yazar Paylaş 11 Haziran 2021 Metin Akbal yazdı: O adamın çakralar fazla açık Naruto bitti Boruto'ya geçtik Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Naruto bitti Boruto'ya geçtik [emoji3]O ne yahu. Ben hala Toyota Kriko kısmındayım. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Keşke benimde 260 bin tl değerinde kadjarım olsa. Alırken 90 bindi ve kadjar olduğu için yüksek. Clio olsa 3 litre olurdu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Haziran 2021 Yazar Paylaş 11 Haziran 2021 Metin Akbal yazdı: Ali Darbaz yazdı: Naruto bitti Boruto'ya geçtik O ne yahu. Ben hala Toyota Kriko kısmındayım. Çakra makra deyince aklıma "Kage Bunshin No Jutsu" geliyor aklıma. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Haziran 2021 Yazar Paylaş 11 Haziran 2021 (düzenlendi) Mahmut Yıldız yazdı: Alırken 90 bindi ve kadjar olduğu için yüksek. Clio olsa 3 litre olurdu. O tarihlerde 135 bin tl ev aldık abi. O yuzden arabaya para kalmadı . Şu an evin fiyatı 380 bin tl diyorlar. 11 Haziran 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Ateş beni çağırıyor , daha ucuza bulurmuyum. Vadafone redli %40 indirimle Toyota corolla Hybrid buldum @Tansu Kalafatoğlu Balıkesire git gel kaç yakalarım. 90 km hızı geçmiyeceğim. 935 km yol Keşke benimde 260 bin tl değerinde kadjarım olsa. Buradan bakabilirsin. Afyon - izmir 11 Haziran 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Buradan bakabilirsin. Afyon - izmir Telefondaki uygulama ne? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: O tarihlerde 135 bin tl ev aldık abi. O yuzden arabaya para kalmadı . Şu an evin fiyatı 380 bin tl diyorlar. onun hesabını da yapmıştık, ev yerine paramsı alan, 3 ay sonra ev+araba+yat aldı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Metin Akbal yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Buradan bakabilirsin. Afyon - izmir Telefondaki uygulama ne? Hybrid assistant 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Haziran 2021 Paylaş 11 Haziran 2021 Metin Akbal yazdı: LPG kullanan herkes bundan sonra düşmanımdır. 1.0 TSI Aronaya odaklanıyorum Satılık Astra J var. Alpay senin Golf e de kalmadık şükür Tekrar lpg li olmam inşallah olursam da düşmanımın düşmanı dostumdur sözünü düştür edinirim hahahayt 🤣 Kesin aldın sayarım. Aha da dedim 👍 Bu arada o söz düştür degil. Gün gelir düşersin golfüme 😂😂😂 Kapı ceplerine bak kumas kaplama bilem yoktur, lazım olursa gelip golfün kapı ceplerini sevebilirsin 🤣🤣🤣🤣 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Haziran 2021 Yazar Paylaş 11 Haziran 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Buradan bakabilirsin. Afyon - izmir 1,5 dci Clio acep aynı yolda ne yakar merak ettim şimdi Yorum bağlantısı
Recommended Posts