İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Evren Erakçora
Ali Darbaz yazdı:

Lpgsiz cruze alın 10 yılda bir ağır bakım yapın. Ömürlük binin. 

Fiesta al ,15 sene arkana bakma :D

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Evren Erakçora yazdı:

Fiesta al ,15 sene arkana bakma :D

Fiesta küccük, aile beğenmiyor :S 

Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp
Fiesta al ,15 sene arkana bakma [emoji3]
15. Yilli kutluyorum. Arkama bakmadan[emoji2]
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Beyler bayanlar, Komple demir ama üst kapak aliminyum motor. 114 kilo ağırlığında. 2003 model çıkışlı. Motor lansmanında tüketimi %14 düşürdüklerini yazmışlar. Tüketim Opel Vectra 7,7 litreye düşürülmüş. 

yahu arkadaş, 114 kilo motormu olur. İ10 motoru 49 kilo idi. Ecotec a16xer neden bu kadar ağır :D

ACtC-3cRdQm2qGa3rb4HzBQp3bG_VXF98Mnq2qOBACtC-3dDKen4aBcTlIQv_r15yzBv_sKa2p3v1P2I

Yorum bağlantısı
Ali Gök

ağır araba hafif arabadan iyidir yahu

Hyundai eram vardı 120 dedimi direksiyon tüy gibi oluyordu 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Arabanın HGS iptal ettim. 2010 yılından kalma ogs cihazını tanımlamak istiyorum. Ne yapmam gerekecek :( İnternette illa şübeye gidin demişler. Bankacılar bana bir yol göstersin, benim banka ile uğraştırmayın :(

İnternet şubesiden şipşak başvuruyorsun adresine geliyor.  Tabi ben 80 TL gibi bir cihaz parası ödemiştim.Artı 10-20 lira bakiye yükledim. Pişmanmıyım değilim 4 kere araç değiştirdim 4ündede sadece plaka değişikliği yaptım. on numara beş yıldız. Mis gibi. İş bankasından aldığım cihazdır. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

İnternet şubesiden şipşak başvuruyorsun adresine geliyor.  Tabi ben 80 TL gibi bir cihaz parası ödemiştim.Artı 10-20 lira bakiye yükledim. Pişmanmıyım değilim 4 kere araç değiştirdim 4ündede sadece plaka değişikliği yaptım. on numara beş yıldız. Mis gibi. İş bankasından aldığım cihazdır. 

Hangi banka bu. Ziraat bankasından isteyim. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Hangi banka bu. Ziraat bankasından isteyim. 

İş bankası.  Mobilden her türlü ayar yapabiliyosun. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Dün otobandan geçtim. Otoban geçiş sonrası hgs kaçak geçiş gösterdi. 4 lira erken ödeme yaptım. Zaten yolun bedeli 4 lira idi. Aslında ogs ve hgs almayada gerek yok. İnternette görünüyor. 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ali Gök yazdı:

ağır araba hafif arabadan iyidir yahu

Hyundai eram vardı 120 dedimi direksiyon tüy gibi oluyordu 

120'mi :)  Hiç Hypermiller hızı gibi gelmedi bana. 75-80 le giderken sorun var mıydı :D 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Arabayı sürekli vitesde kullanıyorum. Trafikte rölantide beklerken sıcaklık nasıl artıyor görmek mümkün . Devir artınca sıcaklık düşüyor. Fanda devreye girmiş olma ihtmali var ama motor devir atmadıktan sonra pek bi espirisi kalmıyor. 

https://youtu.be/chBqWpvFrR0

Murat Sahın yazdı:

120'mi :)  Hiç Hypermiller hızı gibi gelmedi bana. 75-80 le giderken sorun var mıydı :D 

Artık 60 km hızları kullanıyorum :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Dün otobandan geçtim. Otoban geçiş sonrası hgs kaçak geçiş gösterdi. 4 lira erken ödeme yaptım. Zaten yolun bedeli 4 lira idi. Aslında ogs ve hgs almayada gerek yok. İnternette görünüyor. 

Kim uğraşır ona yahu. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

Kim uğraşır ona yahu. 

Hesap takibi yapmakda süper olur. Ayda yılda 1 defa giriyoruz zaten :D

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu arabanın motorunu baştan sona hatim ettim. Motorun ömrüzü uzatmak ve arıza olasılıklarını minimuma düşürmek için çok güzel bir video yapacam. 

Motorun aslında çok dayanıklı olduğğu fakat bazı ufak bilgilerin verilmesi gerektiği ortada. Çok sağlam motor yapmışlar. Ama işte müşteri tarafını bu konuda bilgilendirmemişler. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Starex ocak söndürür [emoji3] uzun yolda bende bikere durup çay içmeyi severim, ama semaver yakılırsa akşama kadar kalkamam ordan [emoji3]
Şirkete 2004 yılında 100bg olandan kiraladık. Şehir içi 11 şehir dışı 7.5 litre idi. Çok beğendim ve 4x4 140bg olanını aldım. Sabit şehir içi dışı 10 litre yakıyordu. Transporter t4 tdi ile yakıtı aynı ama millet çok yakıyor diyordu. Sebebi menzil. Starex 45litre yakıt alırken t4 90 litre alıyor. Sonra çok yakan Starex oldu. İki hata yapıldı o araçta. Biri h100 motoru konması ikincisi ufak yakıt tankı.
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Servet Aydın yazdı:
Ebrar Tüfek yazdı:

Starex ocak söndürür emoji3.png uzun yolda bende bikere durup çay içmeyi severim, ama semaver yakılırsa akşama kadar kalkamam ordan emoji3.png

Şirkete 2004 yılında 100bg olandan kiraladık. Şehir içi 11 şehir dışı 7.5 litre idi. Çok beğendim ve 4x4 140bg olanını aldım. Sabit şehir içi dışı 10 litre yakıyordu. Transporter t4 tdi ile yakıtı aynı ama millet çok yakıyor diyordu. Sebebi menzil. Starex 45litre yakıt alırken t4 90 litre alıyor. Sonra çok yakan Starex oldu. İki hata yapıldı o araçta. Biri h100 motoru konması ikincisi ufak yakıt tankı.

Yakıt tankının bu kadar ufak olduğunu bilmiyordum, demekki erken bitmesi psikolojik olarak çok yaktığını hissettiriyor. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ebrar Tüfek yazdı:

Yakıt tankının bu kadar ufak olduğunu bilmiyordum, demekki erken bitmesi psikolojik olarak çok yaktığını hissettiriyor. 

Menzil önemli psikolojik açıdan, doldurup 1000km gitmek güzel geliyor.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Doldurup gidemeyenler ne yapsın :D 60 litre tank ile 830 km yol gidebiliyorum :D

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Evren Erakçora yazdı:

Kesinlikle öyle, bi arabada uzun yolda sakin sürüşte 1000 km altında yol gitmemeli, gereği yok ama istek ve arzum bu şekilde.

Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz

Renault master 8m3 almıştım. Depoyu bi doldurayim dedim . 95 litre mazot almıştı. Bi daha da depo doldurmadım satana kadar[emoji3]

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Aylık harçlığımın %50 sini multivan'ın yakıtına harcıyordum bir ara, aylık 2 full depo 80 litre, lpg'nin gözünü seveyim :D

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Benzine üvey evlat muamelesi yaptınız, dizel litre fiyatı uctu gitti. 

Lpg benden ırak olsun. Stok araba gibisi yok. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Lpg benden ırak olsun. Stok araba gibisi yok. 

yani tsi geliyor diyorsun, hayırlı olsun diyelim

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Coşkun Basan

Benzinli ise turbo benzinli olacak tsi dsg iyidir [emoji3]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Evren Erakçora yazdı:

Depoyu batumda doldurup düzceye gelmiştim 1000 km üzerindeydi.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...