İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Ebrar Tüfek yazdı:

Alman plakalı Sq5 de takılı idi, arabadan anlayan kişi ayırt edebiliyor, bayaa suni idi ses.

yutubta bir Alaman firma var CETE diye, tanıtımı yapan da %100 Türk tekniyen

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Çağlar Bayur yazdı:

yutubta bir Alaman firma var CETE diye, tanıtımı yapan da %100 Türk tekniyen

Bu benim gördüğümdekinden daha kaliteliymiş, firmanın aktif valf kontrolü modülünü beğendim, 4 bin devirden sonra egzoz kelebeği açılıyor, bayaa zevklidir o şekilde sürmek. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Merhaba dostlar, 3 gündür izinliydim. Eşim , kızım ve annem hepsinin sağlık ile ilgili sorunları nedeniyle Çekmeköy ve çevresinde hastanelere götürdüm. Annem Covitt aşısı oldu. Kızım sağlığı iyi çok şükür fakat eşim vertigo olmuş. Pazar günü randevumuz var. Kulak kristali için vertigo manevrası yapılacak. 

Maalesef Videodaki şehir içi trafiğinin bize yansıması 10 litre oldu : https://youtu.be/12p-QEBWVm4

ACtC-3f2s8eemv43WkEfy1_fGvOiL-4y2Ip4cNB3

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşkun Basan
Merhaba dostlar, 3 gündür izinliydim. Eşim , kızım ve annem hepsinin sağlık ile ilgili sorunları nedeniyle Çekmeköy ve çevresinde hastanelere götürdüm. Annem Covitt aşısı oldu. Kızım sağlığı iyi çok şükür fakat eşim vertigo olmuş. Pazar günü randevumuz var. Kulak kristali için vertigo manevrası yapılacak. 

Maalesef Videodaki şehir içi trafiğinin bize yansıması 10 litre oldu : 

ACtC-3f2s8eemv43WkEfy1_fGvOiL-4y2Ip4cNB3weQtj9pom3UZJ01658i1niVaABVWDtFLqF5vTjBOcXApQgSK2hDuHQ4A5rlX77Ro2J0AqUeoHXyTHwbrWVugE8ACVmWEx83j-Q5Gn8x6R2zHij6RhX42LA=w784-h937-no?authuser=0
Geçmiş olsun vertigo manevra sı sonrası 1 - 2 gün daha baş dönmesi oluyor yanında biri olsa iyi olur. Birde çok fazla ayakta kalmasın düşme tehlikesi var.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Maalesef Videodaki şehir içi trafiğinin bize yansıması 10 litre oldu : https://youtu.be/12p-QEBWVm4

ACtC-3f2s8eemv43WkEfy1_fGvOiL-4y2Ip4cNB3

Geçmiş olsun. Vertigo çok kötü. İlaçla geçiyor ama diye biliyorum. 

sonunda gerçek atmosferik 1.6 değerleri geldi :) hatta yine az kalmış

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Gecmez.. onun bide bi ust versiyonu var.. ben ondanim 😔 

Sapkasi vardi onun.. bende İse yariyodu az da olsa .. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Alpay Sumer yazdı:

Gecmez.. onun bide bi ust versiyonu var.. ben ondanim 😔 

Sapkasi vardi onun.. bende ise yariyodu az da olsa .. 

İşyerinin stresinden olduğunu düşünüyorum. Sanırım yerineden birini bulmuşlar. Tazminatını alıp işsizliğide bağlarsam 2 sene evde çoçuk okul yaşına kadar çalıştırmamamyı düşünüyorum. Babamlada konuştum. Evin kirasını direk hanıma bağlayacak. Artık senelik tatildi, gezi idi tozma idi bunların sayısını azaltacam. 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Gerçek istanbul tüketimi. Aynı yolu giden dizellerde 7 8 altını görmez. Benim kullandığım i20 1,4 crdi 7,5 litre yakmıştı. Ordan hesap et. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Geçmiş olsun Ali hocam. Allah şifa versin eşine. Hastalık zor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Coşkun Basan yazdı:

Geçmiş olsun vertigo manevra sı sonrası 1 - 2 gün daha baş dönmesi oluyor yanında biri olsa iyi olur. Birde çok fazla ayakta kalmasın düşme tehlikesi var.

Murat Sahın yazdı:

Geçmiş olsun Ali hocam. Allah şifa versin eşine. Hastalık zor.

Teşekur ederim . Umarım tez zamanda iyileşir. çok sıkıntılı bir süreç. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Merhaba dostlar, 

Eksantrik Mili Konum Ayar Elemanlarını selenoid valflerinin ikisinide çıkarttık. Egzos selnoid valfi daha önce söküp bakım yapmıştık. Bu sefer Emme selenoid valfinide söktük. Selonoid sökünce çok az yağ olduğunu gördük. Yuvadan eser miktarda yağ çıktı. 

2028075.png

Selenoid üzerindeki filtreleri söktük, balata spreyi ile kirini pasını akıttık, ucunu tekrar yağa bandırıp arabaya taktık. 

ACtC-3cA7rxbAWvpa8-4kV8LQVWBXGKJFadngCu1ACtC-3cwxZ_3QvZlKM5icJQ_VV6jZ1CvafiPIvjB

Emme manifolduna yağ basıncı düşük geliyor olması arabanın tazyik supabının sıkıntı olabileceği konusunda şüpheler oluşturdu. Temizlik sonrası ciddi manada aracın tepkileri değişti. Düşük devirde çok daha net çalışıyor. Şimdi sırada tayzik subabınıda değiştireceğim. 

Maliyet 50 tl  . 

Tayzik Subabı nedir diye sorarsanız.  https://youtu.be/HBULyIh4NRg

55563957.jpg?revision=1556317287

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Aşağidaki şemada 7 numaraı parça .

250723.gif

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

yağ ne marka

Liqui moly toptech 4600. Abi bu ses aldığımız günden beri vardı. Nerden baksan 3 defa yağ değişti. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

mobil denemeli sonraki 3 bakım, tortu su fazla olabilir LM nin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Toyota’da valvematik arızaları vardır. Bununla alakası var mı bilmiyorum ama 10w40 kullanan servis yüzünden oldu diyor herkes. Değişimden sonra 0w20 ile devam edenler arabanın hem rahatladığını hem de sıkıntıyı tekrar etmediğini söylüyor. 

Yeni nesil arabalarda yağ pompası ve yağ kanal yapıları sanırım farklı. Kalın yağlarda yağlama yapılamıyor mu acaba? Bir de tortu çamurlaşma oranı düşüm yağlar mı tercih edilmeli?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

mobil denemeli sonraki 3 bakım, tortu su fazla olabilir LM nin

LM special top tech 0w30 (tdci motorlar için) almayı düşünüyorum  motor daha sessiz çalıştığı söylendiği için. Ne dersin?

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Uzunoğlu yazdı:

LM special top tech 0w30 (tdci motorlar için) almayı düşünüyorum  motor daha sessiz çalıştığı söylendiği için. Ne dersin?

yağ markası arası motor sesini teşhis eden cihazda denemeli, insan kulağı yanılır, psikolojik

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Uzunoğlu yazdı:

https://youtu.be/IUYxMzOBpsE

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

buna bir de po okonomizer atsın daha da düşebilir desibel

Bende de çok ciddi ses azaldı. Gördüğün gibi motor sesini duymak içim motora mikrofon bağladım. 

giphy.gif

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...