İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Levent Güzelkalp
10 km yi 1 saatte giden motorda triger daha çabuk aşınır, 6 dakikada giden motorda daha az.  trafik şartları bizde daha yıpratıcı
Buyuk sehirler icin oyle abi ama kucik sehirde trafik falan yok ben o zman avrupadaki kmleri baz alayim ev is arasinda tek isik var o da 40 snde yesil oluyor [emoji3]
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Küçük şehirde de 2 km git stop et , o da iyi değil , yol yapmıyor ama eskiyor.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Arabanın Vanoslarına yağın ne kadar süre ile ulaştığını bu video ile kestirmek mümkün. Marş anında oldukça geç bir sürede motor yağı delikden dökülmeye başlıyor. Araba epey bir süre yağsız vanos çalıştırıyor. Bu nedenle motor yağı çok önemli. Bu arabanın motor yağı aşırı pasaklıydı. Neden bu kadar pasaklı olmuş anlamadım açıkcası. Benim motor yağı 3 defa değişti. Bu arabadaki kadar pütürlü pis değildi. 

https://youtu.be/1PQogpR2Mfo?t=109

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

ARabanın paspasları temizlerken aklıma geldi. Stepne lastik var ama acil durumda işimizi görecekmi. Ben şunun bir havasına ölçeyim ne çıkıcak. Aman tanrım dedim 16 psi hav var içinde. Arabanın stpnesi hiç el değmemiş. İçinde Kunson kore fabrikasında basılmış hava var.  Sibobu söküp bir kore havası almak vardı. Ama 2008 imalatı lastik. Kim bilir içindeki hava nasıl bir evrim geçirdi. Stepne var diye güvenmeyin. Bakı 16 psi lastiği taşıyormuşum. Yolda bırakır adamı, uğraştığınıza değmez. 

ACtC-3dVQeKikyB9bWYaverjN3BNbA6JZI_7CJlC

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

ARabanın paspasları temizlerken aklıma geldi. Stepne lastik var ama acil durumda işimizi görecekmi. Ben şunun bir havasına ölçeyim ne çıkıcak. Aman tanrım dedim 16 psi hav var içinde. Arabanın stpnesi hiç el değmemiş. İçinde Kunson kore fabrikasında basılmış hava var.  Sibobu söküp bir kore havası almak vardı. Ama 2008 imalatı lastik. Kim bilir içindeki hava nasıl bir evrim geçirdi. Stepne var diye güvenmeyin. Bakı 16 psi lastiği taşıyormuşum. Yolda bırakır adamı, uğraştığınıza değmez. 

ACtC-3dVQeKikyB9bWYaverjN3BNbA6JZI_7CJlC

Mini stepneye 60psi basıyorum arada sırada

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Bazı araçlarda stepnede lastik basınç sensörü var indiği vakit haber veriyor yani 5 lastiği anlık okuyor tpms

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

E170 Corolla’da yedek lastikte bile basınç ölçer mevcut idi yenilerde yok mu?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Koray Demir yazdı:

Bazı araçlarda stepnede lastik basınç sensörü var indiği vakit haber veriyor yani 5 lastiği anlık okuyor tpms

Ne yalan söyleyim, Hyundai i10 daki lastik basınç sistemi ne büyük elzem bişeymiş . Bunu çok iyi anladım. Çinden lastik sensörlü ekranlara bakmıyorda değilim hani. Ama çok para. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Koray Demir yazdı:

Yedek lastik yok ki 😁 ben koydum miniyi

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Çok özledim eskileri. Ağvaya gidecektim. Bu hafta sonu gidemedim, gidemezdimde. 

ACtC-3cd-Ow-ZigN6cexTaZZm-P2YSUu4hVANBD6

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

lastik sensörlü ekranlara

Evlendiğimde kiraladığım c180 araçta lastik basıncı yüzünden araba hızlanmıyordu bir türlü. Kontrol ediyorduk havalar tam sürekli ikaz veriyor ekrandan. ancak gel görki sensör bozukmuş. 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Vgt şeysi nedir ne yapar. Halen anlamadım.. 

Bu araba şimdi azmı yakmış. 

https://youtu.be/-IHQihyvKOs

2006 dan beri var benim arabalarda, %1 az tüketenin fabrikasına 1 milyon avro hazır

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

2006 dan beri var benim arabalarda, %1 az tüketenin fabrikasına 1 milyon avro hazır

Araba süzülmüyormu

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tsi süzülmez, saplar gider.. vlogerlar ne yapıyor bilemem

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Loptop karşılığı 1,2 tsi veren var mı ? i7 notebook E5450 özel seri. 

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Ali Darbaz yazdı:

Loptop karşılığı 1,2 tsi veren var mı ? i7 notebook E5450 özel seri. 

Simdi bu oldu mu? 

Biri de kaldirip dese özel görselli fm transmitter takasli  Kruz ariyorum diye hos olur mu 😂

Girmeyelim bu konulara ali bey piliz..

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Alpay Sumer yazdı:

Simdi bu oldu mu? 

Biri de kaldirip dese özel görselli fm transmitter takasli  Kruz ariyorum diye hos olur mu 😂

Girmeyelim bu konulara ali bey piliz..

Cruze alınca Babama ve Anama birer notebook (hepsi Dell i3 ve i5 işlemcili 16 gb ramli) , kardeşime 19 inç lcd ekran, xeon 9550 işlemcili  ekran Nvidia 1650 gtx ekran kartlı bilgisayarımı hibe etim. Elimde kala kala Dell notebookum kaldı.  :D @Ali Cihangiroğlu abinin konusuna yazmıştım. Kaçırdın heralde

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Ali Darbaz yazdı:

Cruze alınca Babama ve Anama birer notebook (i3 ve i5 işlemcili 16 gb ramli) , kardeşime 19 inç lcd ekran, xeon 9550 işlemcili  ekran Nvidia 1650 gtx ekran kartlı bilgisayarımı hibe etim. Elimde kala kala Dell notebookum kaldı.  :D @Ali Cihangiroğlu abinin konusuna yazmıştım. Kaçırdın heralde

Aynen. Kacırmısım. bizde de dell var bizim oğlana aldık oyun vs oynuyor..

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Alpay Sumer yazdı:

Aynen. Kacırmısım. bizde de dell var bizim oğlana aldık oyun vs oynuyor..

Bozulur ve garantisi varsa bana gönder. Arızayı çözeriz,  Ama garantisi bitikse veya garanti dışı kalmışsa bana gönderme.  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Ali Darbaz yazdı:

Bozulur ve garantisi varsa bana gönder. Arızayı çözeriz,  Ama garantisi bitikse veya garanti dışı kalmışsa bana gönderme.  :D

Bozsa da bisey olmaz. Oynasın diye aldık zaten.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Alpay Sumer yazdı:

Bozsa da bisey olmaz. Oynasın diye aldık zaten.

Valla Alpay dediğim gibi garanti varsa bana gönder sıkıntı olmaz. :D Bozsun bozmasın demiyorum. Kırmasın ve suya sokmasın :D. Şu an insanlar o notebooka ne kadar muhtaçlar tanesi 4000 tl. Adam kızına güç bela  n4000 işlemcisi Dell almış. ilk gün kırılmış. O adam cihazınız garanti dışı deyince en çok üzülenlerden biriyim.   Çok sıkıntılı zamandayız. 

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...