Levent Güzelkalp 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 10 km yi 1 saatte giden motorda triger daha çabuk aşınır, 6 dakikada giden motorda daha az. trafik şartları bizde daha yıpratıcıBuyuk sehirler icin oyle abi ama kucik sehirde trafik falan yok ben o zman avrupadaki kmleri baz alayim ev is arasinda tek isik var o da 40 snde yesil oluyor [emoji3] Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Küçük şehirde de 2 km git stop et , o da iyi değil , yol yapmıyor ama eskiyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Nisan 2021 Yazar Paylaş 3 Nisan 2021 Arabanın Vanoslarına yağın ne kadar süre ile ulaştığını bu video ile kestirmek mümkün. Marş anında oldukça geç bir sürede motor yağı delikden dökülmeye başlıyor. Araba epey bir süre yağsız vanos çalıştırıyor. Bu nedenle motor yağı çok önemli. Bu arabanın motor yağı aşırı pasaklıydı. Neden bu kadar pasaklı olmuş anlamadım açıkcası. Benim motor yağı 3 defa değişti. Bu arabadaki kadar pütürlü pis değildi. https://youtu.be/1PQogpR2Mfo?t=109 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Nisan 2021 Yazar Paylaş 5 Nisan 2021 (düzenlendi) ARabanın paspasları temizlerken aklıma geldi. Stepne lastik var ama acil durumda işimizi görecekmi. Ben şunun bir havasına ölçeyim ne çıkıcak. Aman tanrım dedim 16 psi hav var içinde. Arabanın stpnesi hiç el değmemiş. İçinde Kunson kore fabrikasında basılmış hava var. Sibobu söküp bir kore havası almak vardı. Ama 2008 imalatı lastik. Kim bilir içindeki hava nasıl bir evrim geçirdi. Stepne var diye güvenmeyin. Bakı 16 psi lastiği taşıyormuşum. Yolda bırakır adamı, uğraştığınıza değmez. 5 Nisan 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: ARabanın paspasları temizlerken aklıma geldi. Stepne lastik var ama acil durumda işimizi görecekmi. Ben şunun bir havasına ölçeyim ne çıkıcak. Aman tanrım dedim 16 psi hav var içinde. Arabanın stpnesi hiç el değmemiş. İçinde Kunson kore fabrikasında basılmış hava var. Sibobu söküp bir kore havası almak vardı. Ama 2008 imalatı lastik. Kim bilir içindeki hava nasıl bir evrim geçirdi. Stepne var diye güvenmeyin. Bakı 16 psi lastiği taşıyormuşum. Yolda bırakır adamı, uğraştığınıza değmez. Mini stepneye 60psi basıyorum arada sırada Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Bazı araçlarda stepnede lastik basınç sensörü var indiği vakit haber veriyor yani 5 lastiği anlık okuyor tpms Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mini stepneye 60psi basıyorum arada sırada E170 Corolla’da yedek lastikte bile basınç ölçer mevcut idi yenilerde yok mu? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Nisan 2021 Yazar Paylaş 5 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mini stepneye 60psi basıyorum arada sırada Koray Demir yazdı: Bazı araçlarda stepnede lastik basınç sensörü var indiği vakit haber veriyor yani 5 lastiği anlık okuyor tpms E170 Corolla’da yedek lastikte bile basınç ölçer mevcut idi yenilerde yok mu? Ne yalan söyleyim, Hyundai i10 daki lastik basınç sistemi ne büyük elzem bişeymiş . Bunu çok iyi anladım. Çinden lastik sensörlü ekranlara bakmıyorda değilim hani. Ama çok para. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Koray Demir yazdı: Bazı araçlarda stepnede lastik basınç sensörü var indiği vakit haber veriyor yani 5 lastiği anlık okuyor tpms E170 Corolla’da yedek lastikte bile basınç ölçer mevcut idi yenilerde yok mu? Yedek lastik yok ki 😁 ben koydum miniyi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Nisan 2021 Yazar Paylaş 5 Nisan 2021 Çok özledim eskileri. Ağvaya gidecektim. Bu hafta sonu gidemedim, gidemezdimde. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: lastik sensörlü ekranlara Evlendiğimde kiraladığım c180 araçta lastik basıncı yüzünden araba hızlanmıyordu bir türlü. Kontrol ediyorduk havalar tam sürekli ikaz veriyor ekrandan. ancak gel görki sensör bozukmuş. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Cruze'a yakışır https://www.youtube.com/watch?v=GmItwXiF_Ic Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Nisan 2021 Yazar Paylaş 5 Nisan 2021 Sani Gerşon yazdı: Cruze'a yakışır https://www.youtube.com/watch?v=GmItwXiF_Ic Ben bu mode uzun süredir biliyorum. Ciddi para. Değmez. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Sani Gerşon yazdı: Cruze'a yakışır https://www.youtube.com/watch?v=GmItwXiF_Ic Böyle bir cihazda devir ve hız neden var? Onlar zaten göstergede var. Gereksiz kalabalık olmuş. Güzel bir arayüzle daha gerekli şeyler koyulabilirmiş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Nisan 2021 Yazar Paylaş 6 Nisan 2021 Vgt şeysi nedir ne yapar. Halen anlamadım.. Bu araba şimdi azmı yakmış. https://youtu.be/-IHQihyvKOs Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2021 Paylaş 6 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Vgt şeysi nedir ne yapar. Halen anlamadım.. Bu araba şimdi azmı yakmış. https://youtu.be/-IHQihyvKOs 2006 dan beri var benim arabalarda, %1 az tüketenin fabrikasına 1 milyon avro hazır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Nisan 2021 Yazar Paylaş 6 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: 2006 dan beri var benim arabalarda, %1 az tüketenin fabrikasına 1 milyon avro hazır Araba süzülmüyormu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2021 Paylaş 6 Nisan 2021 tsi süzülmez, saplar gider.. vlogerlar ne yapıyor bilemem 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Nisan 2021 Paylaş 6 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: tsi süzülmez, saplar gider.. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Nisan 2021 Yazar Paylaş 6 Nisan 2021 (düzenlendi) Loptop karşılığı 1,2 tsi veren var mı ? i7 notebook E5450 özel seri. 6 Nisan 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Nisan 2021 Paylaş 6 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Loptop karşılığı 1,2 tsi veren var mı ? i7 notebook E5450 özel seri. Simdi bu oldu mu? Biri de kaldirip dese özel görselli fm transmitter takasli Kruz ariyorum diye hos olur mu 😂 Girmeyelim bu konulara ali bey piliz.. 1 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Nisan 2021 Yazar Paylaş 6 Nisan 2021 Alpay Sumer yazdı: Simdi bu oldu mu? Biri de kaldirip dese özel görselli fm transmitter takasli Kruz ariyorum diye hos olur mu 😂 Girmeyelim bu konulara ali bey piliz.. Cruze alınca Babama ve Anama birer notebook (hepsi Dell i3 ve i5 işlemcili 16 gb ramli) , kardeşime 19 inç lcd ekran, xeon 9550 işlemcili ekran Nvidia 1650 gtx ekran kartlı bilgisayarımı hibe etim. Elimde kala kala Dell notebookum kaldı. @Ali Cihangiroğlu abinin konusuna yazmıştım. Kaçırdın heralde 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Nisan 2021 Paylaş 6 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Cruze alınca Babama ve Anama birer notebook (i3 ve i5 işlemcili 16 gb ramli) , kardeşime 19 inç lcd ekran, xeon 9550 işlemcili ekran Nvidia 1650 gtx ekran kartlı bilgisayarımı hibe etim. Elimde kala kala Dell notebookum kaldı. @Ali Cihangiroğlu abinin konusuna yazmıştım. Kaçırdın heralde Aynen. Kacırmısım. bizde de dell var bizim oğlana aldık oyun vs oynuyor.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Nisan 2021 Yazar Paylaş 6 Nisan 2021 (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: Aynen. Kacırmısım. bizde de dell var bizim oğlana aldık oyun vs oynuyor.. Bozulur ve garantisi varsa bana gönder. Arızayı çözeriz, Ama garantisi bitikse veya garanti dışı kalmışsa bana gönderme. 6 Nisan 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Nisan 2021 Paylaş 6 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Bozulur ve garantisi varsa bana gönder. Arızayı çözeriz, Ama garantisi bitikse veya garanti dışı kalmışsa bana gönderme. Bozsa da bisey olmaz. Oynasın diye aldık zaten. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Nisan 2021 Yazar Paylaş 6 Nisan 2021 (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: Bozsa da bisey olmaz. Oynasın diye aldık zaten. Valla Alpay dediğim gibi garanti varsa bana gönder sıkıntı olmaz. Bozsun bozmasın demiyorum. Kırmasın ve suya sokmasın . Şu an insanlar o notebooka ne kadar muhtaçlar tanesi 4000 tl. Adam kızına güç bela n4000 işlemcisi Dell almış. ilk gün kırılmış. O adam cihazınız garanti dışı deyince en çok üzülenlerden biriyim. Çok sıkıntılı zamandayız. 6 Nisan 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts