Ümit Türk 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Yakında bmw x5 alıyorum petrolle komşuyuz artık 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Ümit Türk yazdı: Yakında bmw x5 alıyorum petrolle komşuyuz artık Komşu olmak yetmez, direk petrolcü olman gerek Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Pardon antihipermil yapacam basacam gaza basacam gaza Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Nisan 2021 Yazar Paylaş 2 Nisan 2021 Cruze a16xer motorunun krank mili kasnağı yada balansörü titremesi normal gibi duruyor. Çünkü bu rusun videosunda balans kasnağı daha fazla titriyor https://youtu.be/GqyzhNhed_c?t=216 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Nisan 2021 Yazar Paylaş 2 Nisan 2021 Ümit Türk yazdı: Pardon antihipermil yapacam basacam gaza basacam gaza X5 alda hipermil yapmasanda olur. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: X5 alda hipermil yapmasanda olur. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-bmw-hatasiz-kayitsiz-x-5-yeni-muayneli-912687681/detay X5'i almak mesele değil, alınır. Mesele yürütebilmek, yürütme maliyetine katlanabilmek Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: X5 alda hipermil yapmasanda olur. 1 nisan da değil ama Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Nisan 2021 Yazar Paylaş 2 Nisan 2021 Eşimi arada bir eve bırakan şef mimarın arabası ışıklarda kalkış esnasında trigeri koparmış. Motor telef olmuş. Akşamları bazen onunla gelirdi. Hanım akşam akşam tabanvay geldi. Çok üzücü bir durum. Motorun komple toplanması en az 15000 tl . Son bakımda ustası trigere gerek yok demiş. Işıkta kalkış yapan arabanın trigeri koparmı yahu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Son bakımda ustası trigere gerek yok demiş. hediye olarak tamiri yapacak demek ki böyle büyük bir teşhise mazhar olmuşsa motor 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Nisan 2021 Yazar Paylaş 2 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: hediye olarak tamiri yapacak demek ki böyle büyük bir teşhise mazhar olmuşsa motor En son liste oluşturuyormuş. Parça listesi çıkarıp masrafı söyleyecekmiş. Arabanın markasını söylememişim. Citroen C-Elysee 1.6 HDi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Eşimi arada bir eve bırakan şef mimarın arabası ışıklarda kalkış esnasında trigeri koparmış. Motor telef olmuş. Akşamları bazen onunla gelirdi. Hanım akşam akşam tabanvay geldi. Çok üzücü bir durum. Motorun komple toplanması en az 15000 tl . Son bakımda ustası trigere gerek yok demiş. Işıkta kalkış yapan arabanın trigeri koparmı yahu. Motor katili derler trigere, şakaya gelmiyor. Ne markaydı araç? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Nisan 2021 Yazar Paylaş 2 Nisan 2021 Evren Erakçora yazdı: Ne markaydı araç? Citroen C-Elysee 1.6 HDi Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Citroen C-Elysee 1.6 HDiKaç bin km de idi ki? 180.000 km / 10 yıldı değişim periyodu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Nisan 2021 Yazar Paylaş 2 Nisan 2021 (düzenlendi) PSA motolarında Triger kopma şikayeti çok fazla var. Korkuttu beni bu durum . Bu da benim triger Hacı Şenyurt yazdı: Ali Darbaz yazdı: Citroen C-Elysee 1.6 HDi Kaç bin km de idi ki? 180.000 km / 10 yıldı değişim periyodu. Bu konuda bilgi alamadım. 2 Nisan 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Citroen C-Elysee 1.6 HDi hdi da triger kopunca 15 bin masraf çıkmaz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Nisan 2021 Yazar Paylaş 2 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: hdi da triger kopunca 15 bin masraf çıkmaz Piyasası nedir bilmiyom abi. Sen daha iyi bilirsin. Ben tahmin ettim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Evren Erakçora yazdı: Daha mı çok çıkar? sanmam üst zincirli triger altta, ustası cevheri bulmuş da olabilir , veriler eksik ben cruze sandım başta, onda masraf fena çıkar 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Nisan 2021 Yazar Paylaş 2 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: sanmam üst zincirli triger altta, ustası cevheri bulmuş da olabilir , veriler eksik ben cruze sandım başta, onda masraf fena çıkar Hanım anlatmasına göre katır kutur gitmiş motor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 gider, kötü kötü ses de çıkarabilir, şans işi 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 benim arabanın triger kayısı sıyırdıgına denk geldimde koptuguna hiç denk gelmedim baska arabalarda da görmedim. kopmasıyla sıyırmasıda aynı şeyler oluyorda siboplar kırılmıstı bende. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Biraderin 206 da sıyırmıştı pek masraf olmamıştı. 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 gider, kötü kötü ses de çıkarabilir, şans işiAbi bu triger kmleri yillari yağ kmleri avrupadaki ulkelere gore genelde bizim ulkemizde dusuk oluyor. Ben yil yuzunde 70 bin kmde trigeri degistirdim epey yeni duruyordu. Bizim servislerin para kazanma olayi mi bu sence Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Levent Güzelkalp yazdı: Çağlar Bayur yazdı: gider, kötü kötü ses de çıkarabilir, şans işi Abi bu triger kmleri yillari yağ kmleri avrupadaki ulkelere gore genelde bizim ulkemizde dusuk oluyor. Ben yil yuzunde 70 bin kmde trigeri degistirdim epey yeni duruyordu. Bizim servislerin para kazanma olayi mi bu sence 10 km yi 1 saatte giden motorda triger daha çabuk aşınır, 6 dakikada giden motorda daha az. trafik şartları bizde daha yıpratıcı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts