Ali Darbaz 26 Mart 2021 Yazar Paylaş 26 Mart 2021 Koray Demir yazdı: İkinci videoda adam ayağını neden fren pedalının altına sokuyor? İşin tekniğinde olan bir hareket mi bu? Adam öyle rahat ediyordur ne bilim Koray. Belkide Leonda footrest küçüktür. Ayağı oraya sığıyordur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Seat Leon denmiş https://youtu.be/w-xv09dDqtg?t=1370 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 İbiza cupra olacak makyajlı, 7. Viteste mis gibi hipermil yapılır. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mart 2021 Yazar Paylaş 27 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: Seat Leon denmiş https://youtu.be/w-xv09dDqtg?t=1370 Abi seat leon ile otobanda yüksek sürat yapmakta neymiş. Bak senin yaşıtın adam, ufak ucağı ile pasifiği gecti. Camdan sarkıttığı HF anteni ve yolcu koltuklarına koyduğu benzin torbaları ile 12 saat havada yol gitti. Nefes almak uyanık kalmak için burnuna hastane pipeti soktu. Çişinide Ördeğe yaptı. İzlerken ilham alıyor insan https://youtu.be/YhJgKQiH3WQ 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mart 2021 Yazar Paylaş 27 Mart 2021 @Koray Demir Üşenmedim, senin için bu videoyu çektim. Kurgu için üzgünüm. epi topu 1 dakika kadar https://youtu.be/TEQJnetbni0 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Abi seat leon ile otobanda yüksek sürat yapmakta neymiş. Bak senin yaşıtın adam, ufak ucağı ile pasifiği gecti. Camdan sarkıttığı HF anteni ve yolcu koltuklarına koyduğu benzin torbaları ile 12 saat havada yol gitti. Nefes almak uyanık kalmak için burnuna hastane pipeti soktu. Çişinide Ördeğe yaptı. İzlerken ilham alıyor insan [emoji3] Yaş sadece bir sayı dostum diye gelip zılgıtlayacak seni çağlar abi az sonra [emoji23] Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Çağlar abi genç delikanlı yahu, focus s ve cupra kullanıyor, yaşlı diyen yamulur çarpılır 4 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mart 2021 Yazar Paylaş 27 Mart 2021 (düzenlendi) yahu yaşa ne takıldınız, adamın yaşıtı dedim. Bizde yaşa takılmıyoz. Ben kızımla 4 yaşında gibiyim mesela https://youtu.be/TEQJnetbni0 27 Mart 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: @Koray Demir Üşenmedim, senin için bu videoyu çektim. Kurgu için üzgünüm. epi topu 1 dakika kadar https://youtu.be/TEQJnetbni0 😂 27 Mart 2021 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Bak senin yaşıtın adam, amcam olur lem bu anca Mert Yeldan yazdı: Yaş sadece bir sayı dostum diye gelip zılgıtlayacak seni çağlar abi az sonra hafifletici sebep sayılır dimi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mart 2021 Yazar Paylaş 27 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: amcam olur lem bu anca hafifletici sebep sayılır dimi Sahibine iki bira alan araba videomu izlemedinmi abi yorum yapmadın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2021 Paylaş 27 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Sahibine iki bira alan araba videomu izlemedinmi abi yorum yapmadın. öpüjük attım iletine Yorum bağlantısı
Koray Demir 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 Selçuk Keleş yazdı: Zarardan kar Stop loss yapamıyor Ali. Yurdum insanına sirayet etmiş olan “çile kültürü” deniyor buna. Modern kölelik 😊 Koç Baba ve evdeki baba olmasa işi çok zor sırtını dağ gibi dayamış da dayamış 😅. Arabadan ironi yoluyla paralar felan çıkarmaya başladı zaten yakında rulman yerine bozuk para koyar motora bu gidişatla. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart 2021 Yazar Paylaş 28 Mart 2021 Koray Demir yazdı: Modern kölelik 😊 Koç Baba ve evdeki baba olmasa işi çok zor sırtını dağ gibi dayamış da dayamış 😅. Arabadan ironi yoluyla paralar felan çıkarmaya başladı zaten yakında rulman yerine bozuk para koyar motora bu gidişatla. Arka tampona "Babam sağolsun." Depo kapağınada "Sponsored By Koç Company" yazdırayımmı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart 2021 Yazar Paylaş 28 Mart 2021 Arabanın contasında sıkıntılar vardı. Onarı elime geçen viniller ile yapıştırdım. Sürücü aynasında haviv boşluk var. Bu boşluk yüksek süratte aynanın titremesine sebep oluyor. Ayna kapağındaki çatlaktan giren hava aynayı titreştiriyor. Hazır elimde vinil var, çatlağı kapattım. Deneyip görmek için pazartesini bekliyecez. Yorum bağlantısı
Servet Akiş 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: viniller ile yapıştırdım. temizlik tineri ile çıkar, plastiklerdeki kalır.. bir sonraki konunun cevabı olarak. 3 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart 2021 Yazar Paylaş 28 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: temizlik tineri ile çıkar, plastiklerdeki kalır.. bir sonraki konunun cevabı olarak. Seneye tüm contaları orjinali ile değiştireceğim , buna motorun takozlarıda dahil. Bütçe kalmadı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Seneye tüm contaları orjinali ile değiştireceğim , buna motorun takozlarıda dahil. Bütçe kalmadı fotodakiler conta değil ama fitil? 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart 2021 Yazar Paylaş 28 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: fotodakiler conta değil ama fitil? Fitil işte. Sen bana bakma. Kelime dağarcığım az. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 yarın motorda fitil değişimi diye ustaya gidersen olmaz ama. ustanın kırmızı çizgisidir, fitiller Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mart 2021 Paylaş 28 Mart 2021 Arabanin her sene bi yerleri yapistiriliyor. Bi de renault lara naylon derler [emoji1] Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart 2021 Yazar Paylaş 29 Mart 2021 Sani Gerşon yazdı: Arabanin her sene bi yerleri yapistiriliyor. Bi de renault lara naylon derler Yapıştırması bedave, gönül isterki hepsini sıfırlıyayım. ama öyle böyle değil. Bu yıla arabayı toplamak adına 9000 tl yakın para harcadım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart 2021 Yazar Paylaş 29 Mart 2021 Sabah 06:30 da kalktım. Üstümü başımı giyinip, tıraşımı oldum. Aşağı indim. Arabama binip yola çıktım. Navigasyona baktım, yol trafikten geçilmiyor. U çektim eve döndüm. Sabahın 06:45 inde dahi trafik okadar kalabalıktık, erken gitmenin manası yoktu. Eşimi aradım. Aşağıdayım bekliyorum, seni işe bırakmacam dedim. 30 dakika onu bekledim. Aldım işe gittim. Sözde bu gün sabahın köründe gidip süper ekonomi kasacaktım. Sabahın köründe bile bu denli trafik olması çok sıkıcı bir durum. Artık kendimi istanbulda trafik amelesi gibi hissetmeye başladım. Sürüş yapmanın hipermil kasmanın büyüsü kalmadı. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Sabah 06:30 da kalktım. Üstümü başımı giyinip, tıraşımı oldum. Aşağı indim. Arabama binip yola çıktım. Navigasyona baktım, yol trafikten geçilmiyor. U çektim eve döndüm. Sabahın 06:45 inde dahi trafik okadar kalabalıktık, erken gitmenin manası yoktu. Eşimi aradım. Aşağıdayım bekliyorum, seni işe bırakmacam dedim. 30 dakika onu bekledim. Aldım işe gittim. Sözde bu gün sabahın köründe gidip süper ekonomi kasacaktım. Sabahın köründe bile bu denli trafik olması çok sıkıcı bir durum. Artık kendimi istanbulda trafik amelesi gibi hissetmeye başladım. Sürüş yapmanın hipermil kasmanın büyüsü kalmadı. Gel bizim buraya taşın. Evden çıkarken 3e takarsın aynı 3 ile iş yerine ulaşırsın, yozgat trafiği demek manuelin otomatik gibi olması demek 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts