İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

kavgada tavsiye edilmez

Abi Otto değil Atkinson , yeni nesil piston motor çevrimi. Üstelik direk enjeksiyon. Ben halen mpi motor lu araba kullanıyorum. Direk enejeksiyonlu arabam hiç olmadı 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

tamam arkadaşlar, bana 70 bin tl para lazım,  cruze + 70 bin tl karşılığı 170 beygir Jetta alacam. Yada siz bana 70 bin tl verin ben evin borcunun bir kısmını ödeyim :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Ali Darbaz yazdı:

tamam arkadaşlar, bana 70 bin tl para lazım,  cruze + 70 bin tl karşılığı 170 beygir Jetta alacam. Yada siz bana 70 bin tl verin ben evin borcunun bir kısmını ödeyim :D

50 bin liraya mı satacaksın Cruse u?

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mert Yeldan yazdı:

50 bin liraya mı satacaksın Cruse u?

Yok canım düşük km 2015 model Jettalar olmuş 170 bin tl.  Yok vaz gectim Vw CC alacam onlar çok aerodinamik. Daha az yakar. 70 bin verin CC alayım. 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Ali Darbaz yazdı:

Yok canım düşük km 2015 model Jettalar olmuş 170 bin tl.  Yok vaz gectim Vw CC alacam onlar çok aerodinamik. Daha az yakar. 70 bin verin CC alayım. 

Sakın 160'lık olanı alma, 2 senelik tasarrufu tek seferde yutar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Ali Darbaz yazdı:

170'lik JEtta dedin ya dedim heralde 50 Bine satacak cruseu öyleyse ben alayım diyecektim de :D

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mert Yeldan yazdı:

170'lik JEtta dedin ya dedim heralde 50 Bine satacak cruseu öyleyse ben alayım diyecektim de :D

Kafadan salladım , sahibindede araba ilanlarına bakan biri değilim pek. 170 tl vardır dedik, 100 bine cruze saydık, 70 binde sizden istedik :D

Yorum bağlantısı
Ali Gök

50 bine satılık cruzlerınız değerinde nakit alınır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Ali Darbaz yazdı:

Vw CC

Çok rahatsız sürücü koltuğu var.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1.5 atkinsonun 0-100ü kaç? 6.5 saniye ise alalım

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

Bu soruya ali’nin gr/kwh cinsinden cevap vermesini bekliyorum 😁😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

Abi motorun özgül yakıt sarfiyatı 230 gram / 1 kw saat. 

Bu nedemek bi bilsen. Sadece koklayarak karnı doyan tibet öküzü gibi düşün. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bu soruya ali’nin gr/kwh cinsinden cevap vermesini bekliyorum 😁😁

beklenen cevap geldi.

Mert Gulkokan yazdı:
Çağlar Bayur yazdı:

12.4 sn

kapa ört, liseye giderken (ehliyet vardı) 11sn. idi arabam , karbüratörlü idi

Ali Darbaz yazdı:

incinirimmm ben o arabada, ruhum daralır

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

beklenen cevap geldi.

kapa ört, liseye giderken (ehliyet vardı) 11sn. idi arabam , karbüratörlü idi

incinirimmm ben o arabada, ruhum daralır

7b96b46dc94213527f81386ccb7fe715-full.jp

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

İşte arabamdaki mucize lastik. O telefon ordan hiç düşmedi. 

ACtC-3e2NzOS3yuR98kk0bfvZ95TaRuj9_4JN8rZACtC-3doYwIf-VxzbuZ0j7ehm6axzQn-ezm9GI9Y

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
İşte arabamdaki mucize lastik. O telefon ordan hiç düşmedi. 

ACtC-3e2NzOS3yuR98kk0bfvZ95TaRuj9_4JN8rZFs71p2TuEHR7WCULT9U0haS59spVnAM-A6Wvc5r_yb2sq2BAyIz3tUsm7PD8i88DlC-oBJF7B7-QMRlDpFup4KVHPsDYwx0JsT52QaYTOUxFZeZlIzLEGA=w834-h625-no?authuser=0ACtC-3doYwIf-VxzbuZ0j7ehm6axzQn-ezm9GI9Y4Ou4_9FWPRStaOfXP5_i4G_FD5fpX_H7Zmt-NYhYJRyk14t_kKte_DUXD_kvRB1n_a2mzjW-RiJyNnI6t2cJY2zI8HcDnM-itLjIS3YRc3SG2tvDANbpSg=w834-h625-no?authuser=0

Senin araba sürme seklinle zaten düşmez. Virajlari şöyle birbiri ardına alıp vites değişimlerini wrc aracı kullanircasina bir sürüş de değişimi yapılınca o telefon bir daha orada duramaz. Çok basit telefon tutucusu bile sizin kullanım şeklinde hep iş görür.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Hacı Şenyurt yazdı:

Senin araba sürme seklinle zaten düşmez. Virajlari şöyle birbiri ardına alıp vites değişimlerini wrc aracı kullanircasina bir sürüş de değişimi yapılınca o telefon bir daha orada duramaz. Çok basit telefon tutucusu bile sizin kullanım şeklinde hep iş görür.

Bizim araca binenler özellikle eşim bir virajda olsa bir g kuvvetine maruz kalıyor illa ki. 😊

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

1.8-2.0 tsi da 220gr/1kw’ı görüyor hem de daha geniş devir aralığında ve düşük devirde. Hayvan olarak örneklersek ne çıkar ali hocam?

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Hacı Şenyurt yazdı:

Ben sağa çekip koltuk altlarında çok telefon aradım. 😄

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

1.8-2.0 tsi da 220gr/1kw’ı görüyor hem de daha geniş devir aralığında ve düşük devirde. Hayvan olarak örneklersek ne çıkar ali hocam?

Yoo o motorun termal verimi %38

Toyota termal verimi %40

Demekki 230 gram dan dahada aşağida. Ben yanlış hatırlamış olabilirim. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Abi o lastik nedir ya adresini gönder sana telefon tutucusu gönderim 🤣 şokdan aldım 9.99 a taş gibi sökemiyorsun bile tavsiye ederim. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

Abi o lastik nedir ya adresini gönder sana telefon tutucusu gönderim 🤣 şokdan aldım 9.99 a taş gibi sökemiyorsun bile tavsiye ederim. 

Bende 3 tane tutucu var zaten 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Yakışmamış abi çıkar onu senin gibi bir adama ucuz işler yakışmaz ☺️ Cruze kullanıyorsun yahu. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Yanan depo ışığına istinaden dolum yapıldı. Araba bir önceki doluma göre 1 litre az yakmış. Bu da demektir ki klima kullanmayı bırakmam 1 depo yakıtta 48,6 tl tasarruf olarak dönmüş oldu. Maalesef halen çok yüksek tüketimim var. Lakin eşimin aylık İstanbul kart masrafı olan 275 lirayıda tasarruftan sayarsak yüksek tüketimi amorti edebiliyor. Bu tasarruflar ile arabanın daha önceden taksitle alınmış bakım, lastik , kasko masraflarının bir kısmını siliyorum. Şirketimin vermiş olduğu yakıt giderininde bir kısmını artırdım. Arabaya gecen ay yaptığım debriyaj değişiminin küçük bir kısmını amorti edebildim. Hesaplarım şaşmaz ve covit böyle giderse,  sene sonuna kadar arabanın kendi maliyetlerinin tamamını amorti etmeyi başarabilirim. Ama çok deli rakam harcadım, ve halen aklıma takılan bazı sorunları çözmek istiyorum. 

Bir önceki yakıt tüketimi 9,31 litre / 100 km 

Son dolum yakıt tüketimi 8,30 litre / 100 km 

ACtC-3eb0Xy9Ocy5eK3vtFzpn0Z3-Ew67x2LMjG-

Yorum bağlantısı
Behlül Baş
Ali Darbaz yazdı:

Yanan depo ışığına istinaden dolum yapıldı. Araba bir önceki doluma göre 1 litre az yakmış. Bu da demektir ki klima kullanmayı bırakmam 1 depo yakıtta 48,6 tl tasarruf olarak dönmüş oldu. Maalesef halen çok yüksek tüketimim var. Lakin eşimin aylık İstanbul kart masrafı olan 275 lirayıda tasarruftan sayarsak yüksek tüketimi amorti edebiliyor. Bu tasarruflar ile arabanın daha önceden taksitle alınmış bakım, lastik , kasko masraflarının bir kısmını siliyorum. Şirketimin vermiş olduğu yakıt giderininde bir kısmını artırdım. Arabaya gecen ay yaptığım debriyaj değişiminin küçük bir kısmını amorti edebildim. Hesaplarım şaşmaz ve covit böyle giderse,  sene sonuna kadar arabanın kendi maliyetlerinin tamamını amorti etmeyi başarabilirim. Ama çok deli rakam harcadım, ve halen aklıma takılan bazı sorunları çözmek istiyorum. 

Bir önceki yakıt tüketimi 9,31 litre / 100 km 

Son dolum yakıt tüketimi 8,30 litre / 100 km 

ACtC-3eb0Xy9Ocy5eK3vtFzpn0Z3-Ew67x2LMjG-

Ortalama hız kaç abi buralarda?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...