Ali Darbaz 13 Mart 2021 Yazar Paylaş 13 Mart 2021 Son alımlarla beraber arabaya 6 ay içinde harcadığım para 8630 tl Arabaya sahip olduğum 9 ayda 8630 liralık para harcaması yapmışım. Bunu hanıma söylesem beni boşar heralde 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mart 2021 Paylaş 13 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Son alımlarla beraber arabaya 6 ay içinde harcadığım para 8630 tl Arabaya sahip olduğum 9 ayda 8630 liralık para harcaması yapmışım. Bunu hanıma söylesem beni boşar heralde Az az harcıyorsun ama totalde çok ediyor Sabah yolculuk ediyordun hep. iki tane 55w far ampulu yaklaşım 1 amper güç çekiyor. Saate yaklaşık 0,2kwh enerji eder. Tatile giderken klima açmak mı yoksa gece serin serin trafiksiz gitmek mi? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Mart 2021 Paylaş 13 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Son alımlarla beraber arabaya 6 ay içinde harcadığım para 8630 tl Arabaya sahip olduğum 9 ayda 8630 liralık para harcaması yapmışım. Bunu hanıma söylesem beni boşar heralde Yaa nasılmış bu işler, multiye parayı gömerken bana laf söylüyordunuz 1 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 Mart 2021 Paylaş 13 Mart 2021 Abi fotolar konumları yenge biliyorda harcamalarını neden bilmiyor ? Beraber ödemiyor musunuz? 🤔🤝 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mart 2021 Yazar Paylaş 13 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Abi fotolar konumları yenge biliyorda harcamalarını neden bilmiyor ? Beraber ödemiyor musunuz? 🤔🤝 9 ayda azar azar kalemleri söylüyorum. Toplama gereği hissetmedi henuz. Ebrar Tüfek yazdı: Yaa nasılmış bu işler, multiye parayı gömerken bana laf söylüyordunuz Araba kardeşimin ve babamın ortak arabasıydı. Bana geçince restore etmeyi kafaya koydum. Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Ali darbaz arabaya akü almış Bir dost 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Mart 2021 Yazar Paylaş 14 Mart 2021 2 hafta sonrası için istanbul dışı gezi planlıyorum. Günübirlik git gell 500 km civarı tavsiyeler alınır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Edirneden karadeniz kıyısına, oradan Çiftelalan köyüne çıkış Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Mart 2021 Yazar Paylaş 14 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: Edirneden karadeniz kıyısına, oradan Çiftelalan köyüne çıkış Çanakkale günübirlik gidilirmi acep. Ben bir değerlendirme yapim. Gözümü tek korkutan saçma köprü trafiği. Bozcada gitmekte fikir olabilir. Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Arabanın sürüş karakteri değişti. Çekişi hissedilir seviyede arttı. Gaza basınca aldığım tepki, motor çalışma sesi herşey değişti. Araba 108 derece hararet ile yürüyor. Düşük devirde torkum arttığı bariz belli. Ama halen ciddi kapasitede şarj çekiyor. Ekonomi moduna girmedi. Soranda olmadı foto yokmu. Foto cekmeye gönlüm el vermedi. Çünkü resim çekince hanımın telefona düşüyor. Akşam Ali arabana akümü aldın diye hesap sorar. Aramızda kalsın. [emoji20]Hanım ile aynı mail hesabı mı kullanıyorsun tehlikeli bir an önce hesap aç öyle ise Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Mart 2021 Yazar Paylaş 14 Mart 2021 Coşkun Basan yazdı: Ali Darbaz yazdı: Arabanın sürüş karakteri değişti. Çekişi hissedilir seviyede arttı. Gaza basınca aldığım tepki, motor çalışma sesi herşey değişti. Araba 108 derece hararet ile yürüyor. Düşük devirde torkum arttığı bariz belli. Ama halen ciddi kapasitede şarj çekiyor. Ekonomi moduna girmedi. Soranda olmadı foto yokmu. Foto cekmeye gönlüm el vermedi. Çünkü resim çekince hanımın telefona düşüyor. Akşam Ali arabana akümü aldın diye hesap sorar. Aramızda kalsın. Hanım ile aynı mail hesabı mı kullanıyorsun tehlikeli bir an önce hesap aç öyle ise Hayır hanımın kendi hesabı var. Biraz karışık bir sistem. Anlatması uzun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Çanakkale günübirlik gidilirmi acep. Ben bir değerlendirme yapim. Gözümü tek korkutan saçma köprü trafiği. Bozcada gitmekte fikir olabilir. o yolculuk olur, gezi denmişti ? 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Çanakkale günübirlik gidilirmi acep. Ben bir değerlendirme yapim. Gözümü tek korkutan saçma köprü trafiği. Bozcada gitmekte fikir olabilir. Gidilmez. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Mart 2021 Yazar Paylaş 14 Mart 2021 Mert Gulkokan yazdı: Şile ağva kefken anadolu tarafı için Ya da kıyıköy iğneada demirköy gez derim İğneadaya gidersen yol üstünde mağara ve Fatihin Sitanbulu fethinde kuşlandığı topların yapıldığı dökümhane kalıntıları var Kıyıköyde denize karşı mevsim balığı yiyebilirsin Şile kefken git git sıkıldık Kıyı köyde geçtiğimiz senelerde gittim Ama bak sen iğne ada deyin aklıma harika bir yer geldi. https://goo.gl/maps/njUdnQbuWzy5pmVM9 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Mart 2021 Yazar Paylaş 14 Mart 2021 Mert Gulkokan yazdı: Amasra ve inkumu benimde rotam olarak işaretli 1 gün amasrada kalma planım var oraları gezeceğim Barış Akarsunun memleketine gitmek istiyorum Denize kıyısı olan bir Öğrentmen Evi vardı. https://goo.gl/maps/npMLws2eh2Pj9nW86 Burada 1 gece konaklamalı, Safranboluda gezmeli bir rotam vardı Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Ya da günübirlik körfezden giderek İznik yapabilirsinGölün kenarında İznike 30 km mesafede güzel bir restorant var yayın şiş yemeni tavsiye ederim her fani bir kere yemeli şu zalım dünyadaİznik e 30 km uzaklıkta Karamürsel var yav restoran nerde? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Safranboluda gezmeli bir rotam vardı son covid rakamlarına baktın mı safranboluunun? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Mart 2021 Yazar Paylaş 14 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: son covid rakamlarına baktın mı safranboluunun? Gideceğimiz zaman bakardık. Şu an öylesine hesaplar yapıyorum. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Samsuna gel 10 kişinin 8 i koronalı, haritada kırmızıyı geçtik tofaş bordosuna döndük mis gibi. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Mart 2021 Paylaş 14 Mart 2021 Biz evin yanındaki parka gidemiyoruz sen gezi peşindesin Ali abi ortalık yanıyor durun bi Allah aşkına. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Mart 2021 Yazar Paylaş 15 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Biz evin yanındaki parka gidemiyoruz sen gezi peşindesin Ali abi ortalık yanıyor durun bi Allah aşkına. İstanbulda hergün işe gidip gelen insansım, risk gene aynı risk. benlik sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Mart 2021 Yazar Paylaş 15 Mart 2021 Ümit Türk yazdı: Sıkıntı yoksa sıkıntı vardır. https://youtu.be/LPcP3Oc9oiM Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Mart 2021 Yazar Paylaş 15 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: maceracısın vallahi ABi anamı babamı kandırdım, haftaya cumartesi pikniğe Sapancaya gidiyoz. Buralarda olucam https://goo.gl/maps/D2GPoR4dayvQku6FA Yorum bağlantısı
Recommended Posts