İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Güzel şarkı :)

kitapta öyle demiyor. 5dk diyor düz zeminde

2-C1-B4-B2-E-21-FC-4-D5-B-84-C7-375-EDAB

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Yağ sıcakken ölçülür. 4 gün sonunda tüm yağ kartere süzülünce ölçtüğün durumun çalışma anıyla bir ilgisi olmuyor ki? Neticede araba çalışırken olacak seviyeyi ölçmen lazım. 

Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Temiz bi yağ ölçümü. Corolla’da rezil bi ölçüm olayı var. Yağ çubuğu nasıl çekersen çek her yeri yağ içinde kalıyor ve seviye belli olmuyor. Böyle üstün bi arabadır kendisi. Yağ ölçülemiyor :) ben beceremedim demek istemiyorum. İlk arabam değil :) 4 farklı deneme

2-E9-D2744-FFEB-4068-8-CAE-B1-D8-CB7-D11

A6037-CB5-00-FB-4397-B0-C9-E35043-A3-AA1

C53-E99-A2-E77-A-41-C0-BF44-413-BE1-CD0-

898257-AC-B1-AE-4629-A807-17-A40620-B8-E

Aynısını ben yazacaktım. Tertemiz ölçüm olmuş.

Benim fordlarda da yağ ölçümü böyle rezile yakın oluyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Akücüler şarj ediyorr. 

2013 aküsüymüş abi. İyi dayandı. Vurdurarak çalıştırıp akü almaya gittim hugel marka akü taktım 300 liraya çözdük işi. Aracı satacağım için bu marka tercih ettim. 400 e inci vardı. Garanti olayında tarih girmedim 2 yıl garantisi bitse bile akü sorun olduğunda doldurup değişim yapacağız. 🤣🤣

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu sabah arabanın karını temizledim. Yarın mesai var. Ama gel görki, kar gene bastırdı :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

2013 aküsüymüş abi. İyi dayandı. Vurdurarak çalıştırıp akü almaya gittim hugel marka akü taktım 300 liraya çözdük işi. Aracı satacağım için bu marka tercih ettim. 400 e inci vardı. Garanti olayında tarih girmedim 2 yıl garantisi bitse bile akü sorun olduğunda doldurup değişim yapacağız. 🤣🤣

Geçmiş olsun. 2013 iyi dayanmış.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Bu sabah arabanın karını temizledim. Yarın mesai var. Ama gel görki, kar gene bastırdı :(

Yazık olmuş kara. Eritilip suyu depolanabilirdi

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Ben nasıl kısa video paylaşıcağim bulmaya çalışıyom.. 

https://www.instagram.com/p/CLW9VCwJAUs/?igshid=1wyi2iapmce5l

Yarın video çekeyim. Motor sıcaklık ibresi çeyreğe geliyor. Elektrikteyiz. Açıyorum sıcak fanı. Motor çalışıyor. Havayı da dışarıdan alıyorum. Sıcaklık ibresi sıfıra iniyor 5-6sn’de 😁 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yarın video çekeyim. Motor sıcaklık ibresi çeyreğe geliyor. Elektrikteyiz. Açıyorum sıcak fanı. Motor çalışıyor. Havayı da dışarıdan alıyorum. Sıcaklık ibresi sıfıra iniyor 5-6sn’de 😁 

Bizimkini termostadı açılmadan açarsam , motor soğuyor. Termostadı açtıktan sonra açarsam pişiyoz . Sıcaklık 91 derecede sabit kalıyor.  Motor yağı sıcaklığı ile ilgisi var sanırım. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Bizimkini termostadı açılmadan açarsam , motor soğuyor. Termostadı açtıktan sonra açarsam pişiyoz . Sıcaklık 91 derecede sabit kalıyor.  Motor yağı sıcaklığı ile ilgisi var sanırım. 

Herkeste aynıdır sanırım. Fanı açınca su dolaşmaya başlıyor. Su soğuyor. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

yok kullanıcı hatası

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

yok kullanıcı hatası

Camların bir an evvel çözülüp yola çıkılması gereken anlar oluyor. Cruze ise maaleef camları aşırı buhu olan bir araba. Hyundai i10 bunun yanında cam teras gibi kalıyor. 

Cruze özelikle arka cam beni çok baltalıyor. Trafik olmadan  yola çıkmam gereken durumlar var . 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Camların bir an evvel çözülüp yola çıkılması gereken anlar oluyor. Cruze ise maaleef camları aşırı buhu olan bir araba. Hyundai i10 bunun yanında cam teras gibi kalıyor. 

Cruze özelikle arka cam beni çok baltalıyor. Trafik olmadan  yola çıkmam gereken durumlar var . 

Buhu spreyi

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Selçuk Bakış yazdı:

Klima 😁

Hocam, bende klimayı kullanıyorum zaten. Ama motoru soğutuyor. Bunun önüne geçmenin yolunu düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Hocam, bende klimayı kullanıyorum zaten. Ama motoru soğutuyor. Bunun önüne geçmenin yolunu düşünüyorum.

Klimayı açıp sıcağa çevirme. Buhuyu yine alır. Hem de motora yük biner erken ısınır

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Klimayı açıp sıcağa çevirme. Buhuyu yine alır. Hem de motora yük biner erken ısınır

Zaten öyle yapıyorum. ama kalorifer peteğine gelen sıcak su, ısı kaybediyor motora dönünce sıcaklık düşüyor. videosu var. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Zaten öyle yapıyorum. ama kalorifer peteğine gelen sıcak su, ısı kaybediyor motora dönünce sıcaklık düşüyor. videosu var. 

Sıcak üfletsen tamam. Klimayı açınca zaten soğuk havada içeriyi daha da soğutmamak için full soğuk ayara getirmiyorsun sanırım. Ayar biraz sıcakta kalınca su petekte dolaşmaya başlıyor. 

yazın klima açınca su petekte dolaşıyor mu? Yok. Sıcak su torbası yap, kışın klimayı soğuk aç. Buhu olmaz. Daha başka ne diyeyim :) 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Sıcak üfletsen tamam. Klimayı açınca zaten soğuk havada içeriyi daha da soğutmamak için full soğuk ayara getirmiyorsun sanırım. Ayar biraz sıcakta kalınca su petekte dolaşmaya başlıyor. 

yazın klima açınca su petekte dolaşıyor mu? Yok. Sıcak su torbası yap, kışın klimayı soğuk aç. Buhu olmaz. Daha başka ne diyeyim :) 

Radyatör fanı aktif olur. Nasıl olacak. Bende kalorifer musluğu yok. Sürekli su dolaşır. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Radyatör fanı aktif olur. Nasıl olacak. Bende kalorifer musluğu yok. Sürekli su dolaşır. 

İlginç. Bende klimayı kışın soğukta açınca motor su sıcaklığı etkilenmiyor. Mazda’da da öyledi. Fanlar çalışsa bile su dönmemesi lazım. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...