Ali Darbaz 25 Aralık 2020 Yazar Paylaş 25 Aralık 2020 Merhaba , Çektiğim resimleri Chevrolet cruze grubunda ve ustalara paylaştım. Herkes takozun iyi durumda olduğunu, yeni bile takılsa bir süre sonra görüntüsü bu şekili alacağını belirtti. Arabamı daha önce yapan ustayada gönderdim, Oda bunun normal bir durum olduğunu, yeni bile taksan 1 ay içinde onunda bu çatlaklarla dolacağını söyledi. Benim arabanın debriyajının eskidiğini, baskıyı balatayı değiştirmeyi önerdi. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 25 Aralık 2020 Paylaş 25 Aralık 2020 Ali Darbaz yazdı: Merhaba , Çektiğim resimleri Chevrolet cruze grubunda ve ustalara paylaştım. Herkes takozun iyi durumda olduğunu, yeni bile takılsa bir süre sonra görüntüsü bu şekili alacağını belirtti. Arabamı daha önce yapan ustayada gönderdim, Oda bunun normal bir durum olduğunu, yeni bile taksan 1 ay içinde onunda bu çatlaklarla dolacağını söyledi. Benim arabanın debriyajının eskidiğini, baskıyı balatayı değiştirmeyi önerdi. Takoz kaç senedir orada duruyor önemli olan o. Ustalar takoza bakarak sağlam diyeceklerdir. Ancak bu kauçuk bir malzeme. Haliyle zamanla sertleşir ve performansı ilk günkü gibi olmaz. Titreşimleri tam anlamıyla sönümleyemez ve size iletir. Ancak sağlamdır. Mesela 6 yıllık kış lastiği de sağlamdır. Dıştan bakınca çok güzeldir. Ama artık sertleşmiştir. Ben de motor takozu değişeceğim zaman ne gerek var sağlam demişlerdir. Motor takozunu değişince araba 2 sınıf atlamıştı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Aralık 2020 Yazar Paylaş 25 Aralık 2020 Harun Kocaçalışkan yazdı: Takoz kaç senedir orada duruyor önemli olan o. Ustalar takoza bakarak sağlam diyeceklerdir. Ancak bu kauçuk bir malzeme. Haliyle zamanla sertleşir ve performansı ilk günkü gibi olmaz. Titreşimleri tam anlamıyla sönümleyemez ve size iletir. Ancak sağlamdır. Mesela 6 yıllık kış lastiği de sağlamdır. Dıştan bakınca çok güzeldir. Ama artık sertleşmiştir. Ben de motor takozu değişeceğim zaman ne gerek var sağlam demişlerdir. Motor takozunu değişince araba 2 sınıf atlamıştı. 1330 tl fiyatı olan bir takoz. Orjinali en ucuzu 550 liraya buldum. Yalnız esas sorun hangi takozun benim derdimin çaresi olacak. 4 tane takoz var. Küt küt vuran takoz hangisi. 4 dünü birden değişimi 2000 2500 tl arası buluyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Aralık 2020 Yazar Paylaş 25 Aralık 2020 20 aydır Cruze sahibiyiz , arabanın "C" sınıfı olduğunu daha yeni öğrendim Ben B sınıfı sanıyordum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Aralık 2020 Yazar Paylaş 25 Aralık 2020 Mert Gulkokan yazdı: Ali ben sana yaşadıklarımı anlattım Videolarını gönderdim Takozların kauçuk kısımlarında kopma olmasa bile esneme miktarı limiti aşarsa görevini yapmaz Demek ki okuduğun kaynakların güvenilirliği şaibeli Okuduğum kaynaklarda araba pazarlamaktan bahsetmiyor. Teknik konulardan bahseder. Arabanın pazarlama sınıfını ilk defa bakayım dedim. Oda 75000 tl lik araba arayan arkadaş D sınıfı araç istemiş. ona istinaden merak etttim. Cruze alırken sınıfına bakmadım , parasına baktım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Aralık 2020 Yazar Paylaş 25 Aralık 2020 Öff Opel Astra J grubuna girdim. Karşıma çıkana bak. Bu nasıl kırılır , : S Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Aralık 2020 Paylaş 25 Aralık 2020 uzamış aluminyumu, ne bu kayış gergisi mi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Aralık 2020 Yazar Paylaş 25 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: uzamış aluminyumu, ne bu kayış gergisi mi Kayış gergisini tutan blok kulağı kopmuş abi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Aralık 2020 Paylaş 25 Aralık 2020 civatasında loctite izi var mı? fotoda göremedim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Aralık 2020 Yazar Paylaş 25 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: civatasında loctite izi var mı? fotoda göremedim Ne civatada nede yuvada loctite yok abi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Aralık 2020 Paylaş 25 Aralık 2020 mikroskop falan lazım ama bence civata geşedi sonucunda alüminyum çalıştı ve uzadı... uzun vadede oluşmuş bir arıza tipi, tamiri mümkündir bu parçanın, motor inecek ama beya yan kapak alınacak dışarı Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 25 Aralık 2020 Paylaş 25 Aralık 2020 Bujiyi neden gm almadın, bende değiştireceğim, ngk orjinalden iyimidir ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Aralık 2020 Paylaş 25 Aralık 2020 Bu konuya her girişimde 4 sayfa okunmamış mesaj çıkıyor karşıma 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Aralık 2020 Yazar Paylaş 25 Aralık 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Bujiyi neden gm almadın, bende değiştireceğim, ngk orjinalden iyimidir ? Buji almadımki. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 25 Aralık 2020 Paylaş 25 Aralık 2020 Buji almadımki. Yorgunluktan kenardakini ngk buji kutusu olarak görmüşüm. Ben bi kahve içeyim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Aralık 2020 Yazar Paylaş 25 Aralık 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Yorgunluktan kenardakini ngk buji kutusu olarak görmüşüm. Ben bi kahve içeyim. Buji degiştim gm yaptım. Ama 6 ay oldu Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 25 Aralık 2020 Paylaş 25 Aralık 2020 Bende değiştireceğim ne zaman değişti bilmiyorum, lpg öncesi herşey yeni olsun. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 25 Aralık 2020 Paylaş 25 Aralık 2020 piikk kırılır normal sıkmamıs acmamıs cekiclediler mi acaba Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 25 Aralık 2020 Paylaş 25 Aralık 2020 piikk kırılır normal sıkmamıs acmamıs cekiclediler mi acabaBende clionun sileceği kırmıştım boşa dönüyordu ufaktan yoklayayım dedim tık ufandı hangi civatasına dokunsan boşa dönüyor bazı arabalar çok dandik 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Aralık 2020 Yazar Paylaş 26 Aralık 2020 İşe yarıyor ise hemen alacam.., Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Aralık 2020 Yazar Paylaş 26 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: ürün nedir? Slikon sprey Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Aralık 2020 Paylaş 26 Aralık 2020 otomotivde silikon lu hiçbir ürün servisin kapısından giremez. girmemeli, kulanan var mı? var o ayrı. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 26 Aralık 2020 Paylaş 26 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: otomotivde silikon lu hiçbir ürün servisin kapısından giremez. girmemeli, kulanan var mı? var o ayrı. Silikon spreyle torpidoya banyo yaptırıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts