Metin Akbal 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 Videoda kural ihlali var.. Türkiye'de hiç bir yolda 147 km hıza izin verilmiyor. Halkımızı özendirmeyelim lütfen.. Kural ihlali varda özenecek birşey yok bizim arabaların rampada gitmediğini GM bile kabul etmiştir [emoji16] Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım 2020 Yazar Paylaş 6 Kasım 2020 Buyrun, bu yeni lastiklerin dış yanaklarını iz yaptım. . Mert Gulkokan yazdı: 1 6 e hdi 112 6r 308 aldım 90 dan 130 a bir çıkışı var kafayı yersin ona rağmen uzun yolda 5 yaktı Ben yeni araba başlığını görmedim. Araban hayırlı olsun. Umarım polonu aratmaz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım 2020 Yazar Paylaş 6 Kasım 2020 Malum dün akşam rampa yukarı yardırmıştım. Arabayı %100 motor yükünde 147 km sürat yapmıştım. Malesef gördümki yeni taktırdığım külbitör kapak contası yağ sızdırmış. GÖrünce çok üzüldüm. Arabasını çok seven biri olarak 11 yaşındaki Cruze'me işkence çektirmişim. Dün akşam fark etmemiştim karanlık yüzünden. Bu akşam sakin bir sürüş sonrası gördümki boydan boya yağ sızmış. İki gün önce tertemiz kupkuru idi . Üzgün hissediyorum. Hipermiler adama yakışmıyor. Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 Buyrun, bu yeni lastiklerin dış yanaklarını iz yaptım. . Ben yeni araba başlığını görmedim. Araban hayırlı olsun. Umarım polonu aratmaz. Ali bey bu yeni aldığınız lastikler mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım 2020 Yazar Paylaş 6 Kasım 2020 Barış AÇIL yazdı: Ali bey bu yeni aldığınız lastikler mi? Tabiki, yeni lastikle. Adetimdir, arabaların dış tekere çeperinde iz yaparım 2 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 Tabiki, yeni lastikle. Adetimdir, arabaların dış tekere çeperinde iz yaparım Ali bey sürüş sekliniz nasıl olursa olsun bu asinma bir haftalık lastikle fazla değil mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım 2020 Yazar Paylaş 6 Kasım 2020 Barış AÇIL yazdı: Ali Darbaz yazdı: Tabiki, yeni lastikle. Adetimdir, arabaların dış tekere çeperinde iz yaparım Ali bey sürüş sekliniz nasıl olursa olsun bu asinma bir haftalık lastikle fazla değil mi? Avisdem kiraladığım arabayı bir günde bu hale sokuyorum ben. Artık alıştım. Sürüş tarzımın bir göstergesi. Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 Avisdem kiraladığım arabayı bir günde bu hale sokuyorum ben. Artık alıştım. Sürüş tarzımın bir göstergesi. Lastik ömrü? Benim için giderdi... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım 2020 Yazar Paylaş 6 Kasım 2020 Barış AÇIL yazdı: Lastik ömrü? Benim için giderdi... Valla 2014 yılından kalma resmimi buldum. Onda bile var. Ön tekere dikkatle bakın. Ben fren kullanmadığım için lastik dış çeperine yük biniyor. Virajda dışında kalan lastiklere ağırlık transferi oluyor. Kenarını traşlıyor. 50 bin ile 70 bin km de lastik değişiyorum. O aşınma izden ibaret Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım 2020 Yazar Paylaş 6 Kasım 2020 (düzenlendi) Şu kavşakta virajı nasıl bağladığıma bakın. Motor fren ile bir sağa bir sola yata yata tersane köprüsüne çıkıyorum . Motorsiklet sürere gibi. 6 Kasım 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 Üst kapak contası kronik olarak yağ sızdırır 20 bin km deki Astra J de gördüm ben. Değişen conta orjinal GM miydi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 arabam komple boyalı, hiçbir virjada kavşakta fren yapmam, lastğim hiç böyle yıpranmaz. görsel olarak yanaklar tabana göre farklı renk olur o fizik kanunu 5:36 da sağdan gelene yol verme kuralına uyulammaış hiç böyle trafiği riske atmam ama 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım 2020 Yazar Paylaş 6 Kasım 2020 Buda daha yeni ilk 1 dakikayi izleyin öndeki doblonun nasıl yattığını görün. Benimde aynı stresi yaşadığımı düşünün. Çağlar Bayur yazdı: arabam komple boyalı, hiçbir virjada kavşakta fren yapmam, lastğim hiç böyle yıpranmaz. görsel olarak yanaklar tabana göre farklı renk olur o fizik kanunu 5:36 da sağdan gelene yol verme kuralına uyulammaış hiç böyle trafiği riske atmam ama Frene basmak istemedim abi Koray Demir yazdı: Üst kapak contası kronik olarak yağ sızdırır 20 bin km deki Astra J de gördüm ben. Değişen conta orjinal GM miydi? Evet orjinal kore malı Gm ürünüydü İki gün önce yoktu . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 (düzenlendi) bügun sağ arkamdan hızla taciz ateşi yapıp, girilmezden çıkan bir cip te frene basmak istemedi, çaldığı korna ve selektöre daha sonra pişman oldu..... riski sevmem , riske giren de kaderine razı olmuş demektir. 6 Kasım 2020 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım 2020 Yazar Paylaş 6 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: bügun sağ arkamdan hızla taciz ateşi yapıp, girilmezden çıkan bir cip te frene basmak istemedi, çaldığı korna ve selektöre daha sonra pişman oldu..... riski sevmem , riske giren de kaderine razı olmuş demektir. İşe giderken bastığım fren sayısını sayıyorum abi. 25 km yolda 5 den fazla basarsam moralim bozuluyor. Motor freni hariç. Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Buda daha yeni ilk 1 dakikayi izleyin öndeki doblonun nasıl yattığını görün. Benimde aynı stresi yaşadığımı düşünün. Ya Ali bey kusura kalma da son dönemlerde çekip paylaştığın bu ve bu tarz videolar naçizane bana çok uzun veya amaçsız gelmeye başladı araba dümdüz yolda ilerliyor sadece önceden daha teknik ve dolu paylaşımlar yapardın ve keyifle takip eder izlerdim. Noldu ki sorun nedir illa paylaşım yapılması gerekli ama uygun konu mu bulunamıyor. Bilemiyorum benim gibi düşünen vardır veya yoktur tamamen iyiniyetli bir eleştiri olarak kabul et lütfen. Yoksa ilgiyle takip ediyoruz konularını. 😊 6 Kasım 2020 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: İşe giderken bastığım fren sayısını sayıyorum abi. 25 km yolda 5 den fazla basarsam moralim bozuluyor. Motor freni hariç. yol hakkı bende iken, biri bana gelip frensiz çarpsa, diyorum sonra yıldız sayar, iş benden çıkmıştır... arabm da komple boyalı maldan yana da rahatım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım 2020 Yazar Paylaş 6 Kasım 2020 Koray Demir yazdı: Ya Ali bey kusura kalma da son dönemlerde çekip paylaştığın bu ve bu tarz videolar naçizane bana çok uzun veya amaçsız gelmeye başladı araba dümdüz yolda ilerliyor sadece önceden daha teknik ve dolu paylaşımlar yapardın ve keyifle takip eder izlerdim. Noldu ki sorun nedir illa paylaşım yapılması gerekli ama uygun konu mu bulunamıyor. Bilemiyorum benim gibi düşünen vardır veya yoktur tamamen iyiniyetli bir eleştiri olarak kabul et lütfen. Yoksa ilgiyle takip ediyoruz konularını. 😊 Yeni kamerayı deniyordum bu videoda. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Evet orjinal kore malı Gm ürünüydü İki gün önce yoktu . Külbütor contasının montajının bir tekniği var Astra ustaları iyi bilir. 1) Değişim yapılırken külbütör vidalarının belli bir sıra ve tork ile sıkılması, 2) Kapağın içindeki diyaframın ve kapaktan çıkan yağ buhar borusunun detaylı kontrolünün yapılması, 3) Contanın bir tarafı diğerinden daha kalın olduğundan blok ısınmasından kaynaklı yüzeysel farklılıklardan dolayı belli bölgelere uygulanması faydalı olan sıvı conta sürülmesi, Gerekiyor. Yoksa yine yağ kaçırabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım 2020 Yazar Paylaş 6 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: yol hakkı bende iken, biri bana gelip frensiz çarpsa, diyorum sonra yıldız sayar, iş benden çıkmıştır... arabm da komple boyalı maldan yana da rahatım Abi işte bu yüzden 80 km h ile sürüyorum. Koray Demir yazdı: Külbütor contasının montajının bir tekniği var Astra ustaları iyi bilir. 1) Değişim yapılırken külbütör vidalarının belli bir sıra ve tork ile sıkılması, 2) Kapağın içindeki diyaframın ve kapaktan çıkan yağ buhar borusunun detaylı kontrolünün yapılması, 3) Contanın bir tarafı diğerinden daha kalın olduğundan blok ısınmasından kaynaklı yüzeysel farklılıklardan dolayı belli bölgelere uygulanması faydalı olan sıvı conta sürülmesi, Gerekiyor. Yoksa yine yağ kaçırabilir. Videosu vardı. 06:22 den itibaren. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Abi işte bu yüzden 80 km h ile sürüyorum. rakam önemsiz trafiğin hal ve gidişatına aykırı sürmek risklidir. 40 la çarpılırsa bir çocuk ölür. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım 2020 Yazar Paylaş 6 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: rakam önemsiz trafiğin hal ve gidişatına aykırı sürmek risklidir. 40 la çarpılırsa bir çocuk ölür. Tamam abi haklısın, ne diyim. Sağdan gelene yol vermemişim. Görmemiş bile olabilirim. Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Abi işte bu yüzden 80 km h ile sürüyorum. Videosu vardı. 06:22 den itibaren. İnce bir teknik detayı var işte. Yetkili servisler 6 ay garanti veriyor çok bir şey tutmayabilir işçilikle birlikte. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım 2020 Yazar Paylaş 6 Kasım 2020 Koray Demir yazdı: İnce bir teknik detayı var işte. Yetkili servisler 6 ay garanti veriyor çok bir şey tutmayabilir işçilikle birlikte. Bunun anahtarını alıp kendim yapacam. Araban servis kitabında talimatı var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Tamam abi haklısın, ne diyim. Sağdan gelene yol vermemişim. Görmemiş bile olabilirim. kaza istatistiği iş-ev arası rutin gidilen yolda kalan mesafenin son 1/3 lük kısmının en riskli olduğunu söyler hep. ezberlenmiş yoldaki trafik değişikliklerine karşı her saniye tetikte olmalı, 7 ve 77 yaşında 2 can kurtarmışlığım var , yaya hatası için bile güvenlik payı bırakılmalı. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts