Tansu Kalafatoğlu 20 Ekim 2020 Paylaş 20 Ekim 2020 Sani Gerşon yazdı: Devreyi bi @Servet Aydın incelese de ona göre yorum yapsa iyi olur. Niye ki. Zaten kendi şarj ediyor aletin. Aynı pil özelliklerinden alıp değiştirince sorun mu yaşarım? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ekim 2020 Yazar Paylaş 21 Ekim 2020 Beyler yazmayı unutmuşum. Cruze artık borcsuz bir araba. Evet yanlış duymadınız , arabanın kredisi bu ay bitmişti. Artık ayda 1700 tl para aile içinde kalıcak. Ailenin finansmanı için müthiş güzel bir rakam Hal böyle olunca arabayı yükseltme hislerin peydah olmaya başladı. 2015 i20 yada 2012 i30 lara gözüm kaymıyor değil 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ekim 2020 Yazar Paylaş 21 Ekim 2020 Mert Gulkokan yazdı: bu piyasa da bu ekonomi de mevcut arabanın kıymetini bilmek lazım Hele ki ev kredi öderken ve ufaklık eğitim hayatına başlamışken araba değiştirmek fazlaca hayalperestlik demek ki ev içinde kredi haricinde bir dünya masraf yaptınız. Ben babama teklif sundum. Onlar benden daha iyi hesap kitap yapar. Gelecek yatırım gibi düşünüyoruz. Sıfır km Renault Clio 0,9 turbo SW önerdim . Cruze 90 binden okutursak 50 bin borcu kalıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ekim 2020 Yazar Paylaş 21 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: büyük hata olur Abi sen cruze sevmiyordun, şimdide satarsan hata olur diyon. Benim kafam karuştu iyicene Lastiklerin durumu gayet iyi duruyor. Bununla bir 20000 km daha yapılır. Petlas Türkün gücü. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 sevip sevmemek ayrı konu, objektif bakarım: 0.9 motor hiç tutulmadı neden bilmem ama vardır bir hikmeti. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ekim 2020 Yazar Paylaş 21 Ekim 2020 (düzenlendi) Arabanın kamer takımıda geldi Bu xiaomi Yi için kamerası çubuğu kartı dahil 535 tl para harcamış oldum . ( tornavida dahil değil ) 21 Ekim 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Abi sen cruze sevmiyordun, şimdide satarsan hata olur diyon. Benim kafam karuştu iyicene Lastiklerin durumu gayet iyi duruyor. Bununla bir 20000 km daha yapılır. Petlas Türkün gücü. Kışın takip mesafesini arttırmak lazım, ıslakta fazladan dikkat lazım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ekim 2020 Yazar Paylaş 21 Ekim 2020 Evren Erakçora yazdı: Kışın takip mesafesini arttırmak lazım, ıslakta fazladan dikkat lazım. Lastikleri falken as210 ile değiştireceğim. Biraz zamana ihtiyacım var. Birkan bey 20000 izlenmeye ulaştı . Cruze videosu iyi tuttu. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Abi sen cruze sevmiyordun, şimdide satarsan hata olur diyon. Benim kafam karuştu iyicene Lastiklerin durumu gayet iyi duruyor. Bununla bir 20000 km daha yapılır. Petlas Türkün gücü. Sadece dişe bakarak karar verilmez. Ayrıca lastikte inanılmaz çatlaklar görüyorum. Yanal dişler de azalmış. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ekim 2020 Yazar Paylaş 21 Ekim 2020 Sani Gerşon yazdı: Sadece dişe bakarak karar verilmez. Ayrıca lastikte inanılmaz çatlaklar görüyorum. Yanal dişler de azalmış. Özellikle çektim, çatlakları yırtıkları görün diye. Bu lastik 2017 montaj. 3 yılda bu hale gelmiş. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Özellikle çektim, çatlakları yırtıkları görün diye. Bu lastik 2017 montaj. 3 yılda bu hale gelmiş. E hani Türk gücü? Ben PT741 kullanmış, bence ele avuca gelen tek modeli o Petlas'ın. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ekim 2020 Yazar Paylaş 21 Ekim 2020 Bu gün bir hipermil yapmışım anlatılmaz yaşanır. Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Sonuçları görseydik iyiydi burada kuru görüntü var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ekim 2020 Yazar Paylaş 22 Ekim 2020 Koray Demir yazdı: Sonuçları görseydik iyiydi burada kuru görüntü var. Denemeler yapıyorum, ama istediğim sonucu halen alamadım . Parazit sesi var . Su al kutusu ile çekince bu parazit sesi çıkıyor. Ayrıca su altı kabı ile kullandığımdan ısınıyor. Sıcaklığını atamıyor. Parazit seside bu ısınma ile başlıyor. Fakat yalnız kullandığımda , herhangi bir parazit sesi duymuyorum. Yeni parçalar sipariş ettim. Bakalım bu işin bedeli bana kaça maal olacak. Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Denemeler yapıyorum, ama istediğim sonucu halen alamadım . Parazit sesi var . Su al kutusu ile çekince bu parazit sesi çıkıyor. Ayrıca su altı kabı ile kullandığımdan ısınıyor. Sıcaklığını atamıyor. Parazit seside bu ısınma ile başlıyor. Fakat yalnız kullandığımda , herhangi bir parazit sesi duymuyorum. Yeni parçalar sipariş ettim. Bakalım bu işin bedeli bana kaça maal olacak. Yeni lastik al bence. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ekim 2020 Yazar Paylaş 22 Ekim 2020 Mert Gulkokan yazdı: Araba içinde su kaybı ile neden kullanılır anlamadım Su kabı su altı için kullanılır Eğer sen video çekerken konuşacağım diyorsan al bir mikrofon tak alete üzerinde uygun bir yere iliştir mis gibi olur Su kabı varken ses alamazsın Ekipman eksiğinden dolayı su kabıyla çektim. Bu sebeble Yi Frame aldım . Bakalım nasıl olcak. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ekim 2020 Yazar Paylaş 22 Ekim 2020 Mert Gulkokan yazdı: tamam mevzuyu şimdi anladım ek aparat önemli yoksa su kabu ile eziyet olur Dediğim gibi kendi mikronu iş yapar Ancak sen konuşarak video çekeceksen kesinlikle kablolu yaka mikrofonu var çok ciddi fark eder ses kalitesinde. Öbür türlü kabin içindeki uğultuyuda kaydettiği için sürücünün sesini baskılıyor. Bu sabah denediğim sistem. , aşağidaki ise aldığım ürünler. Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Akıl üstün geldi sonucta. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ekim 2020 Yazar Paylaş 22 Ekim 2020 Jantlara eski lastik yapışmıştı. Jantlardan eski lastikler kazınıp, astar ve gümüş boya yapıldı. Falken As210 lastikleri yeni siboblar ile taktık . Hipermil ile biriken 1250 tl yakın parayı buna kullandım. 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts