İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

İbb den aradılar, Kızım Yuvam istanbul projesine dahil edilmiş. Her sabah Kreşe bırakma mevzusu başladı. Bu durumda Baba olarak yeni bir görev daha haneme eklenmiş oldu. 

Kızımın okula başlıyor. Bu arada kızım için kreşe aylık 690 tl ödeme yüküm çıktı. Artık  hiperin hiperini yapacaz :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ali Darbaz yazdı:

İbb den aradılar, Kızım Yuvam istanbul projesine dahil edilmiş. Her sabah Kreşe bırakma mevzusu başladı. Bu durumda Baba olarak yeni bir görev daha haneme eklenmiş oldu. 

Kızımın okula başlıyor. Bu arada kızım için kreşe aylık 690 tl ödeme yüküm çıktı. Artık  hiperin hiperini yapacaz :) 

Sağlıkla üniversiteden mezun ettiğiniz günleriniz olur inşallah.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp
Kızımın okula başlıyor. Bu arada kızım için kreşe aylık 690 tl ödeme yüküm çıktı. Artık  hiperin hiperini yapacaz [emoji4] 
Bakacak birisi varsa kreşe filan vermeyin abi bu salgın döneminde bence
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Hayırlı olsun. İbb güzel para alıyormuş ama. Ben 2 senedir halkalı ataken’te tek katlı devlet okul öncesine verdim. Club yani tam gündü. Aylık yemek dahil 550tl ödüyordum en son. Okul kalitesi muhitten ötürü de çok iyiydi

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Hayırlı olsun. İbb güzel para alıyormuş ama. Ben 2 senedir halkalı ataken’te tek katlı devlet okul öncesine verdim. Club yani tam gündü. Aylık yemek dahil 550tl ödüyordum en son. Okul kalitesi muhitten ötürü de çok iyiydi

.

Bize 1500 1700 tl fiyat çekenler var. Sabah 07:30 ve akşam 17:00 için bence 690 tl bedava . Kızımın sosyal olarak çok yalnız kaldı. Bulduğu çoçuğa yapışıyor gibisi bir durum var. Onu biraz sosyalleştirmem gerekiyor. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

.

Bize 1500 1700 tl fiyat çekenler var. Sabah 07:30 ve akşam 17:00 için bence 690 tl bedava . Kızımın sosyal olarak çok yalnız kaldı. Bulduğu çoçuğa yapışıyor gibisi bir durum var. Onu biraz sosyalleştirmem gerekiyor. 

Çocuk çocukla oynar. Mutlaka sosyalleşmesi lazım. Biz de başladık göndermeye

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Kardeş şart evde bir olup bana sardı benim sıpalar[emoji23]

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Metin Akbal yazdı:

Kardeş şart evde bir olup bana sardı benim sıpalaremoji23.png

Tek çocuk olursa anne babaya yapışır sarar, iki çocuk olursa birbirlerine sarar, üç çocuk ise ayrı cumhuriyet kurup kendi aralarında bağımsız oynarlar. 😀

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Darbaz yazdı:

.

Kardeşe ihtiyacı var

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

hayırlı olsun abi, kolay gelsin. hipermili beraber yaparsınız artık, ufaklık da babasının izinde hipergirl olur

tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tek çocuk olursa anne babaya yapışır sarar, iki çocuk olursa birbirlerine sarar, üç çocuk ise ayrı cumhuriyet kurup kendi aralarında bağımsız oynarlar. [emoji3]
Iste nasıl organize oldukları önemli. Hadi babamıza küselim hadi babamıza şunu aldıralım [emoji16]
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu koca şey arabanın yeni kamerası. Dikiz aynası arkası için ufak bişey bulmam lazım :) . Bu böyle çok çirkin ve büyük oldu.

ACtC-3ctZG4Az-a6hjTzUCPp9SFEUwxBkR4_8MyRACtC-3fhhIwZRIlGIngQesXz5BdxI8RJ8IzOXkKA

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

İlk test çekimi. Çok akıcı oluşu beni cezbetti. İnsanın seyredesi geliyor :) 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

@Hasan Karabekiroglu koooş doğum günü kutlaması var araba falan sollanıyor rampa yukarı devrin dibi görülüyor yetiiişşş..

Kamera güzel ama titreme çok fazla, araç kamerası alman daha uygun olurdu diye düşünüyorum. A118C cama sabit teyp te açık :) :

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

@Hasan Karabekiroglu koooş doğum günü kutlaması var araba falan sollanıyor rampa yukarı devrin dibi görülüyor yetiiişşş..

Kamera güzel ama titreme çok fazla, araç kamerası alman daha uygun olurdu diye düşünüyorum. A118C cama sabit teyp te açık :) :

Bu yatırımı tatillerde gezmek tozmak için yaptım. Bu kameranın kısa ayaklısını alacağım. Şimdilik 3 parça sipariş ettim. Elektriği arabadan almıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Bu arada video boyutu 300 küsür olunca boyutu değiştirerek yükleme yaptım normalde ayna gibi görüntü var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Tam benim sevdiğim tip bi yol,

Lastiklerin ve motorun limitlerine kadar kullanılır burada...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Coşkun Basan

O yolda çok kaza oluyor ondan sebep çift sıra bariyer var.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)

Dün 70mai pro’yu corolla’ya taktım. Her zamanki gibi sigorta kutusunun çakmaklık sigortasından güç aldım. Fakat farkettim ki kameranın bataryası bitmiş. 500mah’lık bataryası ölmüş. Kontağı kapatınca kamera 2-3dk sonra kapanıyor. Bu batarya araç park halindeyken sarsıntı olduğunda kameranın çalışıp kayıt almasına yarıyordu. Değiştirilebiliyor mu acaba

şarjlı hmc1450 tip batarya

tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Hasan Karabekiroglu yazdı:

Zaten en zevk vereni tırmanmak.... hele bildiğin yol olunca limitleri zorluyorsun. bu paha biçilmez, sonrasında gelen radar cezası ise tarifsiz ;-)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Değiştirilebiliyor mu acaba

Değiştirilebilir, kalem pil boyutlarında doldurulabilen pil bu. 

Voltajı ve amperi uyan birşeyler takılıp devam edilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Çok daha küçük bir vantuz aldım. Yanında ek pil aldım. Arabadan kesinlikle bağımsız enerjisi sağlanacak. Pille çalıştıracam. Devamlı çalışması için değil, sadece yutube için kullanıcam.

ACtC-3cEPkjY9w4duOhaBgZWO1Q7_nBHoN72Ve4E

Ben bu şekilde videolar yapcağım yine. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Dün 70mai pro’yu corolla’ya taktım. Her zamanki gibi sigorta kutusunun çakmaklık sigortasından güç aldım. Fakat farkettim ki kameranın bataryası bitmiş. 500mah’lık bataryası ölmüş. Kontağı kapatınca kamera 2-3dk sonra kapanıyor. Bu batarya araç park halindeyken sarsıntı olduğunda kameranın çalışıp kayıt almasına yarıyordu. Değiştirilebiliyor mu acaba

şarjlı hmc1450 tip batarya

14500 batarya uyum sağlar belli ki, ama başındaki kablolamasını bilemiyorum. Videoda da söylemiş zaten 14500 uyuyor diye.

Şimdi daha iyi araştırdım, başındaki devre şarj ünitesiymiş. Liion bataryayı şarj etmek için gerekli önlem var orada sanırım.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sani Gerşon yazdı:

14500 batarya uyum sağlar belli ki, ama başındaki kablolamasını bilemiyorum. Videoda da söylemiş zaten 14500 uyuyor diye.

Şimdi daha iyi araştırdım, başındaki devre şarj ünitesiymiş. Liion bataryayı şarj etmek için gerekli önlem var orada sanırım.

Türk sitelerinde 14500 diye aratınca tam boyutlarıyla uyumlu piller varmış. Alayım bi tane çünkü arabayı stop edince kameradan video almak istesem düşük güç deyip kapanıyor. İlla araba çalışacak. Tabi araç çalışmıyorken sarsıntı olunca kayıt da yapamıyor. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...