Ali Darbaz 9 Mart 2020 Yazar Paylaş 9 Mart 2020 Doğrucu Davut Chevrolet Cruze İki nokta arası km ölçümü Maps 401 km. Yol bilgisayarı 401 km Yakıt tüketimi İstasyon ölçümü 6.57 litre. Yol bilgisayarı 6.6 litre Hız göstergesi ölçümü. Gps 105 km/h. KadrAnda 105 km/h Defalarca test ettim. Bu arabanın verileri %100 doğruluk var. Teker basıncı 34 ayarladık. Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Mart 2020 Paylaş 9 Mart 2020 bu gm grubu arabalarda düzgün çıkıyor sanırım benim opelin yol bilgisayarındaki yakıt ortalaması ile pompadaki ortalamada aynı çıktı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mart 2020 Yazar Paylaş 9 Mart 2020 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: sen felaket tellalı değilsin gerçekleri söylemeye çekinmeyen adamsın sadece arkadaşımın birinin arabasına bindim geçen sene e 5 te gidiyoruz öndeki araba frene basıyor bu ayağını gazdan çekmiyor bir müddet daha devam ediyor sonra aniden frenle 1 metre kala tamponun da yavaşlıyor. sürüş tarzı o hale gelmiş dedimki arkadan vurursun birine fren lambasını görünce ayağını gazdan sorgusuz çek ben öyle dedim diye alındı surat yaptı 1 hafta sonra çağlayanda birine arkadan vurdu e 5 te . far tampon kaput çamurluk hepsi değişti fluancesinde 15 16 binlira hasar çıktı şükür kendine bişe olmadı sonuç ben şom ağızlı felaket tellalı oldum. iyide ben gerçeği söyledim yine olsa yine derim ha bide ney evrene kötü enerji yollamışım bak hele bak Bende babamla tartıştım, Dır dır kafamı zidiyon dedi. Bende bir daha senin araban binmem dedim. Dediğim şeyler olduğu halde, sabancının oğlu moduyla konuşuyorki, kendisi emekli varını yoğunu biliyorum. Alternatör kayışı yerinden çıktığında, direksiyonda ben olmasaydım, contayıda yakardı. 9 Mart 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Mart 2020 Paylaş 9 Mart 2020 Bende babamla tartıştım, Dır dır kafamı zidiyon dedi. Bende bir daha senin araban binmem dedim. Dediğim şeyler olduğu halde, sabancının oğlu moduyla konuşuyorki, kendisi emekli varını yoğunu biliyorum. Alternatör kayışı yerinden çıktığında, direksiyonda ben olmasaydım, contayıda yakardı. Ben de babama kızardım, arabayı niye çamura soktun diye, sonra mantıksız olduğunu anlardım, arabayı alan o, benzini koyan ,o sana ne di mi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mart 2020 Yazar Paylaş 9 Mart 2020 Evren Erakçora yazdı: Ali Darbaz yazdı: Bende babamla tartıştım, Dır dır kafamı zidiyon dedi. Bende bir daha senin araban binmem dedim. Dediğim şeyler olduğu halde, sabancının oğlu moduyla konuşuyorki, kendisi emekli varını yoğunu biliyorum. Alternatör kayışı yerinden çıktığında, direksiyonda ben olmasaydım, contayıda yakardı. Ben de babama kızardım, arabayı niye çamura soktun diye, sonra mantıksız olduğunu anlardım, arabayı alan o, benzini koyan ,o sana ne di mi. Keşke Çamurla kalsa. Anamın mutfak masrafından 288 tl tasarruf etmesi gerekecek. Evdekilern yolda kaldığımızdan ve ceza yediğimizden haberi yok. 600 lira gitti . O paraya arabaya 2 geyim teker alırım Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Mart 2020 Paylaş 9 Mart 2020 Ali Darbaz yazdı: 288 bir senin birde içişleri bakanının sayı verirken küsüratları tam yazmanıza bayılıyorum 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 9 Mart 2020 Paylaş 9 Mart 2020 Ali Gök yazdı: bir senin birde içişleri bakanının sayı verirken küsüratları tam yazmanıza bayılıyorum ali abi hpermil teknigini tek arabada kullanmıyor ki hpermil onun yasam tarzı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Mart 2020 Yazar Paylaş 12 Mart 2020 Merhaba. Arabanın kendi kendine alarmı çalıyordu. Sorunu 50 tl çözdüler. İkinci anahtarın çipinde lehim atması sonucu bu anahtar sorun çıkarıyor. Anahtarın merkezi kilit butonu basınca alarm sistemi arızaya düşünüyor. Bir süre sonra alarm ötmeye başlıyor. Lehim yenilendi arıza giderildi. 50 gündür sorun yok. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mart 2020 Yazar Paylaş 18 Mart 2020 (düzenlendi) Servis aracının trigeri patlayınca işe cruze ile gittim. Şirket otoparkına giren ilk Cruze olma özelliğine sahip olabilir. Güvenlikler bile şaşırmıştı. Camı indirip kendimi göstermeden açmadılar bariyeri. 18 Mart 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart 2020 Paylaş 18 Mart 2020 Ali Darbaz yazdı: Güvenlikler bile şaşırmıştı. Camı indirip kendimi göstermeden açmadılar bariyeri. aslında açık bir güvenlik zaafı, bundan önce açıyor olmaları Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mart 2020 Yazar Paylaş 18 Mart 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: aslında açık bir güvenlik zaafı, bundan önce açıyor olmaları Abi 4 yıldır aytene vakıflar. İlkez cruze ile gelince yabancı kaldılar. Bu holding te 13 yıl devirdim otoparkına tesla model x de girdi heavy duty f150 pick up hatta Kobra afv ama hiç cruze görmemiştir. 18 Mart 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart 2020 Paylaş 18 Mart 2020 Ali Darbaz yazdı: Abi 4 yıldır aytene vakıflar. en sık rastlanan zafiyet. güvenlik şefine selam söyle... 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Mart 2020 Paylaş 18 Mart 2020 Çağlar Bayur yazdı: en sık rastlanan zafiyet. güvenlik şefine selam söyle... Üniversitelerde oda yok gelene kapı açık. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Mart 2020 Yazar Paylaş 19 Mart 2020 Bu gün yine gaza basan ayağımı çok çalıştırdım. Tüketim 6.0 düştü. Park ederken 6.4 de çıktı. Anlaşılıyorki ister 80 km hızla sür ister 105 km hızla bu arabanın yakıtı 5 altına inmiyor. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 19 Mart 2020 Paylaş 19 Mart 2020 ali abi çevrendeki aracların ya triger kayışı kopuyor yada v kayışı kopuyor. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Mart 2020 Paylaş 19 Mart 2020 Ali Darbaz yazdı: Bu gün yine gaza basan ayağımı çok çalıştırdım. Tüketim 6.0 düştü. Park ederken 6.4 de çıktı. Anlaşılıyorki ister 80 km hızla sür ister 105 km hızla bu arabanın yakıtı 5 altına inmiyor. Kaç manevrada park ettin 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Mart 2020 Yazar Paylaş 19 Mart 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Kaç manevrada park ettin En seri parllarımdan biriydi oysaki. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Mart 2020 Paylaş 19 Mart 2020 Bu gün yine gaza basan ayağımı çok çalıştırdım. Tüketim 6.0 düştü. Park ederken 6.4 de çıktı. Anlaşılıyorki ister 80 km hızla sür ister 105 km hızla bu arabanın yakıtı 5 altına inmiyor. 6 nin 6 na dusurduysen ona sukret. Ben henuz gormedim de [emoji16] Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Mart 2020 Yazar Paylaş 19 Mart 2020 Metin Akbal yazdı: 6 nin 6 na dusurduysen ona sukret. Ben henuz gormedim de 4,9 yapmıştım, ama bunu yaparken arabayı otobanda sıfırladım. Motoruda sımsıcacıktı Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Mart 2020 Paylaş 19 Mart 2020 4,9 yapmıştım, ama bunu yaparken arabayı otobanda sıfırladım. [emoji4] Motoruda sımsıcacıktı [emoji4] Oyle olduktan sonra onu bende yaparim hatta ornek 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Mart 2020 Yazar Paylaş 19 Mart 2020 Kafamda Cruze için yapmak istediklerimi topladım. 3000 tl liste çıktı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Mart 2020 Yazar Paylaş 19 Mart 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: aksesuar mı bunlar foto küçük? ABi trigerden debriya komple yedek parça. 19 Mart 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Mart 2020 Yazar Paylaş 19 Mart 2020 Bunu kendim değiştirebilir miyim acaba . Videodan bakınca çok basit duruyor https://biyedekparca.com/chevrolet-cruze-1.6-ust-kapak-contasi-gm Yorum bağlantısı
Recommended Posts