Doğan Arşiray 17 Mayıs 2019 Paylaş 17 Mayıs 2019 Sorular sorular... RNS315 navigasyon ünitesinin teyp kodu nereden bulunabilir? Uniteyi çıkartmak için ne yapmam lazım? Çıkartırken elektrik bağlantısı otomatik olarak sökülürmü BMW deki gibi yoksa kablo soketli mi? Günel harita nereden bulabilirim? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 17 Mayıs 2019 Paylaş 17 Mayıs 2019 Ünite arabanın orjinali ise söküp takarken kod istemiyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mayıs 2019 Paylaş 17 Mayıs 2019 Kullanım kılavuzunda da var bagajdaki boya kodu etiketinde de var Kullanım kılavuzunda da var bagajdaki boya kodu etiketinde de var sanırım ama bagajda galiba yoktu. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 17 Mayıs 2019 Paylaş 17 Mayıs 2019 (düzenlendi) Aracın orjinal ünitesi ise sökseniz dahi kod istemez. Teyp kodu bagajda yazmaz. Yazsaydı koda gerek kalmazdı 17 Mayıs 2019 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2019 Orijinal parcasi degil, sonradan takilmis. Ama,herseyi calisiyor, navigasyon detaylari, donusler kavsaklar, km gostergesinde de takip edilebiliyor. tum uyarilar gosteriliyor. Ancak bluetooth aktif degil, phone tusuna basinca hicbirsey olmuyor bir de usb girisini baglamamislar. Aku degistirirken,kod lazim olursa nasil bulurum? Cihaz seri nosu ve arac sase nosu mu lazim? Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 18 Mayıs 2019 Paylaş 18 Mayıs 2019 güzel teyptir. navigasyonu aman aman güzel değildir ben caddy varken yol bilgisayarına vag com ile adapte etmiştik o güzeldi ama kullanımı zor iki saat ekrana yaz bilmem ne telefon varken gerek yok. navisi sadece uzun yolda güzel oluyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Mayıs 2019 Paylaş 19 Mayıs 2019 Sifre bilmiyorsan sifre almak icin 50 100 liraya bu isi yapanlar var. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2019 19 saat önce, Emre Öğüt yazdı: güzel teyptir. navigasyonu aman aman güzel değildir ben caddy varken yol bilgisayarına vag com ile adapte etmiştik o güzeldi ama kullanımı zor iki saat ekrana yaz bilmem ne telefon varken gerek yok. navisi sadece uzun yolda güzel oluyor zaten tamamen faal, MFD üzxerinde gösteriyor dönüşleri vsyi. 1- telefon tuşu işlevsiz 2- harita güncel değil ( sd bellek ile satın alınması lazım, linux ile dün bütün gün uğraştım elimdeki sd card ların CID numaraları değişemediği için yapamadım) On 17.05.2019 at 20:15, Mustafa Arıkan yazdı: Aracın orjinal ünitesi ise sökseniz dahi kod istemez. Teyp kodu bagajda yazmaz. Yazsaydı koda gerek kalmazdı aracın üzerinden sökeceğim bu uniteyi tekrar geri taktığımda kod istemez mi diyorsunuz? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Mayıs 2019 Paylaş 19 Mayıs 2019 Bluetooth aktif olması için fazladan 1 parça daha bağlı olması lazım. Benim jetta highline ama bendede yok. Opsiyonel olarak satılıyordu. Bu parçadan olması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 19 Mayıs 2019 Paylaş 19 Mayıs 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, Dogan Arsiray yazdı: aracın üzerinden sökeceğim bu uniteyi tekrar geri taktığımda kod istemez mi diyorsunuz? Araç üzerinde orijinal gelen (fabrika çıkışı) ünite ise kod istemez. Canbus üzerinden ecu ile birbirlerine eşlenmişlerdir. Benim araç 2003 model onda bile bu şekilde. Evde kendim 12V verip çalıştırmak istediğimde kod istiyor ama araca takınca doğrudan çalışıyor. 19 Mayıs 2019 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts