Alpay Sumer 12 Mayıs 2019 Paylaş 12 Mayıs 2019 11 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Var böyle tuzaklar. Tuzak değil ama Nevşehire yolunuz düşerse dikkatli olun. Tüm giriş ve çıkışlar 70 km mutlaka birinde radar vardır. nevsehire yolumuz duserse radardan once senin haberin olur emmi 😊 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mayıs 2019 Paylaş 12 Mayıs 2019 54 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Var böyle tuzaklar. Tuzak değil ama Nevşehire yolunuz düşerse dikkatli olun. Tüm giriş ve çıkışlar 70 km mutlaka birinde radar vardır. Şimdi mi denir bu 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 14 Mayıs 2019 Paylaş 14 Mayıs 2019 Servet Kocakaya’nın “Doğum Günümde” şarkısında dediği gibi,“Başladığı yerde biter tüm yolculuklar”Cuma Öğleden sonra çıktım yola,Hatay Dörtyol ‘dan başladım,Adana-Mardin-Midyat-Gaziantep-Hatay-Adana-Hatay-Adana-Hatay şeklindeydi rota.Alınan yol;1893.5 kmAlınan yakıt;235+100+100+200=635₺635/1893.5=0.33₺Yani 5.0 lt/100kmHız en düşük 110 km/hEn yüksek 140 km/hKlima %60’ında açıktı yolculuğun.Harika mekanlara şahit oldum,Urfa Viranşehir-Kızıltepe arası biraz yamalı bozuktu yollar, haricinde kaymak gibiydi.Bahar zamanı olduğundan kelebekler, arılar, sinekler cirit atıyordu yollarda;Herhangi bir strateji yok, her zamanki gibi uyudum, uyandım.Tek dikkat ettiğim şey bu. Geziden kalanlar da bunlar;Mutlaka gidip görün derim. 10 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Mayıs 2019 Paylaş 14 Mayıs 2019 Güzel sarkidir.Tesekkurler. Gece gece tekrar tekrar kez dinledim.👋 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mayıs 2019 Paylaş 14 Mayıs 2019 Celal, senin farın yapısı mercek takmak için ideal. İlk fırsatta yapmalısın Yorum bağlantısı
Celal Aydın 14 Mayıs 2019 Paylaş 14 Mayıs 2019 Celal, senin farın yapısı mercek takmak için ideal. İlk fırsatta yapmalısın Abi çok istediğim bir şey aslında.El becerim bu konuda yetersiz, açtım mı kırarım, parça arttırırım, toplayamam. Bir ara yaptıracaktım İlker Kemal beye, fırsat olmadı.Bu bölgede D1S-D2S gibi oem bixenon’la uğraşan hiç yok diyebilirim.Sizin taraflara yakın olsam muhakkak girişmiştim bu işe.Herhangi tavsiyen varsa bilmek isterim, en azından ileriye dönük olur. Güzel sarkidir.Tesekkurler. Gece gece tekrar tekrar kez dinledim.[emoji112]Rica ederim Alpay bey.Güzel şarkı, klibi çok derin.Ne mutlu paylaşabildiysek. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mayıs 2019 Paylaş 14 Mayıs 2019 Hazır yapılı led mercek al. Ön camı ısıtıp çıkar kafi Çok kolay. Bundan al tak. TRY 726.98 16%OFF | Sinolyn Araba Bi LED Lens Far Projektör Lensler H1 H4 H7 9005 90006 LED Far Işık Güçlendirme DIY Far Kiti 3.0 ''5500 K https://s.click.aliexpress.com/e/cRQO8hHMB Yorum bağlantısı
Celal Aydın 14 Mayıs 2019 Paylaş 14 Mayıs 2019 Hazır yapılı led mercek al. Ön camı ısıtıp çıkar kafi Çok kolay. Bundan al tak. TRY 726.98 16%OFF | Sinolyn Araba Bi LED Lens Far Projektör Lensler H1 H4 H7 9005 90006 LED Far Işık Güçlendirme DIY Far Kiti 3.0 ''5500 K https://s.click.aliexpress.com/e/cRQO8hHMBÜrün çok güzel görünüyor.Led projektör oluşu da cezbetti. Sabitlemesi de kolay gibi. Olabilir bu abi, gümrüğe takılır büyük ihtimalle, vergi ödeme prosedürüne bi bakayım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mayıs 2019 Paylaş 14 Mayıs 2019 5 dakika önce, Celal Aydın yazdı: Ürün çok güzel görünüyor. Led projektör oluşu da cezbetti. Sabitlemesi de kolay gibi. Olabilir bu abi, gümrüğe takılır büyük ihtimalle, vergi ödeme prosedürüne bi bakayım. Fatura düşük olacak. Sisteme ilave olarak h4 xenon röle kiti alacaksın. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 14 Mayıs 2019 Paylaş 14 Mayıs 2019 Teşekkürler King. Bu iyi oldu.İlk fırsatta girişeceğim. [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2019 Çağrı markette paket ceviz buldum alıp yolda tek tek gömeyim diyorum. Ama ya yolda boğazıma kaçarsa ! Onun yerine Nestcafe soğuk kafe içeyim diyorum. Ama şekerimi yükseltiyor başım dönüyor. Çok su içeyim desem 30 dakikada tuvaletim geliyor. Ağır yemek yesem, uykumu kaçırakca türden, bu seferde safra kesem yok. Dalağıma baskı yapıyor acı hissediyorum. En iyisi, telefon ve lpg molası vermek. telefonun şarjı bitince, dolana kadar istiraat edeyim. Lpg bitikce istraat edeyim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 Sen araba kullanma. Otobüs ile git bence. Uyuya uyuya mis gibi 12 7 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 Bir saat önce, Ali Darbaz yazdı: Çağrı markette paket ceviz buldum alıp yolda tek tek gömeyim diyorum. Ama ya yolda boğazıma kaçarsa ! Onun yerine Nestcafe soğuk kafe içeyim diyorum. Ama şekerimi yükseltiyor başım dönüyor. Çok su içeyim desem 30 dakikada tuvaletim geliyor. Ağır yemek yesem, uykumu kaçırakca türden, bu seferde safra kesem yok. Dalağıma baskı yapıyor acı hissediyorum. En iyisi, telefon ve lpg molası vermek. telefonun şarjı bitince, dolana kadar istiraat edeyim. Lpg bitikce istraat edeyim. Bu ne yaa 😁 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: Sen araba kullanma. Otobüs ile git bence. Uyuya uyuya mis gibi +100 2 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 Hafta ya Perşembe sabahı Sivas a gecesi de Sivas merkezden Erzincan üzerinden Erzurum merkeze gideceğim yolları nasıldır Yorum bağlantısı
Celal Aydın 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 Hafta ya Perşembe sabahı Sivas a gecesi de Sivas merkezden Erzincan üzerinden Erzurum merkeze gideceğim yolları nasıldırSivastan Erzuruma kadar yollar gayet güzel.Bölünmüş hep.Geçen yıl Sivas’la Erzincan arası biraz stabilize idi, şu an nasıldır bilmiyorum ama, sorunlu değil yollar. 110-120 gidilebiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 6 dakika önce, Coşkun Basan yazdı: Hafta ya Perşembe sabahı Sivas a gecesi de Sivas merkezden Erzincan üzerinden Erzurum merkeze gideceğim yolları nasıldır Sivas erzincan arasındaki yol biraz bozuk. En azından geçen sene çok bozuktu. Duble asfalt yol ama hoplaya zıplaya gidilen bir yol. Özellikle erzincana gelmeden önce bir tepeye tırmanılıyor, adını unuttum o geçitin, orda yol yapım çalışması da vardı ek olarak. Erzincan Erzurum arası nispeten güzel. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 On 15.05.2019 at 00:19, Celal Aydın yazdı: Urfa Viranşehir-Kızıltepe arası biraz yamalı bozuktu yollar, 1990-1995 arasında böyleydi 2009’da otobüsle gittim yine öyleydi. 2019 olmuş halen öyle demek.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 1990-1995 arasında böyleydi 2009’da otobüsle gittim yine öyleydi. 2019 olmuş halen öyle demek..Kayseri - Bursa arası sorun yok herhalde Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 50 dakika önce, Coşkun Basan yazdı: Hafta ya Perşembe sabahı Sivas a gecesi de Sivas merkezden Erzincan üzerinden Erzurum merkeze gideceğim yolları nasıldır Gayet güzel yollar. Sivasın yolları dar türküsü tarih oldu artık 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 21 Mayıs 2019 Paylaş 21 Mayıs 2019 1990-1995 arasında böyleydi 2009’da otobüsle gittim yine öyleydi. 2019 olmuş halen öyle demek..İşin ilginç yanı, yol yeni fakat sağ şerit olduğu gibi yama.Solda o kadar yok, bazı yerde var.Tırlar hep sola kırıyor, önüne atlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 22 Mayıs 2019 Paylaş 22 Mayıs 2019 Sivastan Erzuruma kadar yollar gayet güzel.Bölünmüş hep.Geçen yıl Sivas’la Erzincan arası biraz stabilize idi, şu an nasıldır bilmiyorum ama, sorunlu değil yollar. 110-120 gidilebiliyor. Teşekkürler aradığım cevap [emoji4] Gayet güzel yollar. Sivasın yolları dar türküsü tarih oldu artık Teşekkürler abi bilmediğim yollar [emoji4] Sivas erzincan arasındaki yol biraz bozuk. En azından geçen sene çok bozuktu. Duble asfalt yol ama hoplaya zıplaya gidilen bir yol. Özellikle erzincana gelmeden önce bir tepeye tırmanılıyor, adını unuttum o geçitin, orda yol yapım çalışması da vardı ek olarak. Erzincan Erzurum arası nispeten güzel. Teşekkürler [emoji4] Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Mayıs 2019 Paylaş 22 Mayıs 2019 4 saat önce, Fatih Evcin yazdı: Kayseri - Bursa arası sorun yok herhalde Çoğu sıcak asfalt, %95 duble yol, çoğu düz. hız sınırını geçmemeye çalış. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2019 Kullandigim xiaomi mi5s telefon gunesli havalarda aşiri isiniyor. Navigasyon yaparken guneş ustune vuruyor. Uzay teknolojisi kullanip aliminyum folyo kagidindan isi kalkani yapicam. Telefon gunes kaynakli isinmadan uzak kalicak. Aklima gelen en pasif soğutma şekli bu. Başka fikri olan varmi. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 22 Mayıs 2019 Paylaş 22 Mayıs 2019 1 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Kullandigim xiaomi mi5s telefon gunesli havalarda aşiri isiniyor. Navigasyon yaparken guneş ustune vuruyor. Uzay teknolojisi kullanip aliminyum folyo kagidindan isi kalkani yapicam. Telefon gunes kaynakli isinmadan uzak kalicak. Aklima gelen en pasif soğutma şekli bu. Başka fikri olan varmi. Havalandırma kısmına bağlanan telefon tutucuları var , onlardan alıp klimayı açmak 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts