Ali Darbaz 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 On 06.05.2019 at 15:04, Servet Aydın yazdı: Servet abi, sen bol bol uzun yola çıkıyorsun. Uzun yolda dikkatin bozulmasın , uykun gelmesin diye yaptıklarını yazsana. saat kaçta yola çıkıyorsun genelde. Gece gündüz hangisi daha güvenli yolculuk sağlıyor. Biraz anlatsana bize. Bende notlarıma ekliyeyim. Yediklerini içtiklerini Yol güzergahlarını Tavsiye edeceğin dinlenme tesislerini Ben Fethiyeye gideceğim bana bir kaç tüyo tavsiye ver. ( ramazan bayramında) 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 Güneşi arkama alırım, enerji veren gıdaları mümkün mertebe kullanamam, tuzlu ve tatlı raf ömrü uzun gıdaları mutlaka yanıma alırım, kışın yolculuk yapacak isem hızlı yanan kimyasal eksik etmem, minik şamdan ve gaz yağım eksik olmaz, battaniye vs ha keza. Yazın 10 veya 20 litre damacana, yüzme şortu eksik olmaz. Bildiğim hattı sık sık kullanmayı sevmem, zaten hükümetin başarılı olduğu yol projesi hiç işime gelmedi. Eskiden aksiyon bol olur uykum gelmezdi, şimdi sıkılıyorum. Uykum geldiği an erkeklik edip uygun yerde uyumayı severim. Yanımda direksiyona güvendiğim varsa satarım 10 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 9 dakika önce, Servet Aydın yazdı: yüzme şortu eksik olmaz Bakın burası çok önemli. 5 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 10 dakika önce, Servet Aydın yazdı: kışın yolculuk yapacak isem hızlı yanan kimyasal eksik etmem, minik şamdan ve gaz yağım eksik olmaz, battaniye vs ha keza. patates? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 8 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: patates? Yeni teknikler bulmuştur o... Belki de şortu tıkıyor.. ne biliyon 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 10 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Bakın burası çok önemli. 28 gün sonra deneyelim 9 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: patates? Çok pahalı Şimdi, Mehmet Ozyurek yazdı: Yeni teknikler bulmuştur o... Belki de şortu tıkıyor.. ne biliyon Eksik kal bir yerden de Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 patatesi komşudan istiyor yoksa o da bagajda kilitli kalır 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2019 24 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Güneşi arkama alırım, enerji veren gıdaları mümkün mertebe kullanamam, tuzlu ve tatlı raf ömrü uzun gıdaları mutlaka yanıma alırım, kışın yolculuk yapacak isem hızlı yanan kimyasal eksik etmem, minik şamdan ve gaz yağım eksik olmaz, battaniye vs ha keza. Yazın 10 veya 20 litre damacana, yüzme şortu eksik olmaz. Bildiğim hattı sık sık kullanmayı sevmem, zaten hükümetin başarılı olduğu yol projesi hiç işime gelmedi. Eskiden aksiyon bol olur uykum gelmezdi, şimdi sıkılıyorum. Uykum geldiği an erkeklik edip uygun yerde uyumayı severim. Yanımda direksiyona güvendiğim varsa satarım AKşam 22:00 da İstanbul Çekmeköyden yola çıkmauı planlıyorum. Mühtemelen 04:00 gibi eskişehir burdur arası arabayı park edip kestireceğim. O bölgede uykuya musait güzel dinlenme tesisi önerebilirmisin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 7 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yeni teknikler bulmuştur o... Belki de şortu tıkıyor.. ne biliyon aklıma da gelmedi değil de, şortsuz makbule geçmez o durumda 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 3 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: AKşam 22:00 da İstanbul Çekmeköyden yola çıkmauı planlıyorum. Mühtemelen 04:00 gibi eskişehir burdur arası arabayı park edip kestireceğim. O bölgede uykuya musait güzel dinlenme tesisi önerebilirmisin. Hiçbir noktam yok mola için. Ancak otobüslerin yoğun ziyaret ettiği yerleri tercih ediyorum 2 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: aklıma da gelmedi değil de, şortsuz makbule geçmez o durumda Kim geçer beni o halde görünce Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2019 5 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Hiçbir noktam yok mola için. Ancak otobüslerin yoğun ziyaret ettiği yerleri tercih ediyorum Kim geçer beni o halde görünce Ramazan Bayramında Hangi yol daha tenha olur, İzmir üzerindemi gideyim, eskişehir üzerindenmi. Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: O kabin zaten litre hesabı ile yapılı. Marangoz dur la şöyle bi şekil yapayım demez Ankarada olsan o iş kolayda abi mesafe olunca zorlaşıyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 36 dakika önce, Ali Darbaz yazdı: Ramazan Bayramında Hangi yol daha tenha olur, İzmir üzerindemi gideyim, eskişehir üzerindenmi. İzmir otoyolu pahalı ancak rahat, bursa Susurluk arası dert olacak. Eskişehir daha tenha olur sanki. 16 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Ankarada olsan o iş kolayda abi mesafe olunca zorlaşıyor Eskilerden beni tanıyan yok burada çok şükür. Bu zımbırtıyı görseler arabayla birlikte yakarlar. Hangi arabada hangi hoparlör nereye konur, kaç db almak için hangi litrede kabin bagajda nasıl monte edilir vs hesaplardım geçmişte 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 2 saat önce, Ali Darbaz yazdı: AKşam 22:00 da İstanbul Çekmeköyden yola çıkmauı planlıyorum. Mühtemelen 04:00 Çok mecbur kalmadıkça bu şekilde geceden sabaha yolculuk yapmamak lazım bence. Vücudun bir alışkanlığı var, uyku saati gelince dengesi bozuluyor. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 Gece yolculugunu sevmiyorum ama gunduz yolculugundan daha rahat yol aliyorum.Cocukla gunduz yolculugu eziyete donusuyor.Her il ve ilcenin bilumum salincak ve kaydiraklarindan faydalanmadan bir sonraki ilce sinirlarina gecemiyoruz 😁 3 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 Virajı bol yer için gece iyidir. Düz yolda tehlikeli 8 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Gece yolculugunu sevmiyorum ama gunduz yolculugundan daha rahat yol aliyorum.Cocukla gunduz yolculugu eziyete donusuyor.Her il ve ilcenin bilumum salincak ve kaydiraklarindan faydalanmadan bir sonraki ilce sinirlarina gecemiyoruz 😁 Gebze kapısuyu köyü 4.5 saat. Kızlar bebe iken 7 8 saati geçerdi bizde 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 Gece yolcuğu gibisi yok, uykuda gelmese güneş doğana kadar gaz kesmeden devam. Bizimkisi de artık gaza bas, kornaya bas, frene bas, hadi yarışalım hepsini geçelim moduna girdi. 😄 1 2 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 Gece yolcuğu gibisi yok, uykuda gelmese güneş doğana kadar gaz kesmeden devam. Bizimkisi de artık gaza bas, kornaya bas, frene bas, hadi yarışalım hepsini geçelim moduna girdi. [emoji1]Yetişiyor şimdiden Maşallah [emoji1]Düz yolda işkence oluyor gece yolculuğu.Ankara Gölbaşıdan-Niğdeye kendimi zor atmıştım, git git bitmiyor. Araba 90’ı geçmiyor, sanki gaz pedalının altında tuğla var (uykudan ayakta derman yok)Sabaha karşı Pozantı’ya vardım.Toprağı öpecektim. Ama virajlı yollar candır geceleri, hele de uyku yoksa, iyice ayıltıyor adamı, yol çabuk bitiyor. 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 Yolculuğun en tehlikeli zamanı benim için hava aydınlanmaya başladığı andan güneş tam olarak kendini gösterinceye kadar oluyor. Ne kadar uykum olmasa da bahsettiğim aralıkta yorgunluk çöküyor üstüme. Bu da istemsizce uyumayı tetikliyor. Bir de sağda solda birşeyler yemek için durursam yanında kesinlikle yoğurt veya ayran tüketmiyorum. Doğal uyku ilacı bunlarda. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 3 saat önce, Recep Selim Kaya yazdı: Yolculuğun en tehlikeli zamanı benim için hava aydınlanmaya başladığı andan güneş tam olarak kendini gösterinceye kadar oluyor. Ne kadar uykum olmasa da bahsettiğim aralıkta yorgunluk çöküyor üstüme. Bu da istemsizce uyumayı tetikliyor. Bir de sağda solda birşeyler yemek için durursam yanında kesinlikle yoğurt veya ayran tüketmiyorum. Doğal uyku ilacı bunlarda. Gece 2'den sabah 7'ye kadar ben de kullanmamayı seçiyorum. Bu aralıkta uykum geliyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 Ben memlekete(Giresun) gideceğim zaman sabah 4-5 gibi kalkıp yola çıkarım, güneş doğmaya yakın Bolu ya gelmiş olurum, araçtakiler uyumaya devam eder. Akşam mecbur kalmadıkça yola çıkmam. Yolda zorlanıp koltukta iki büklüm uyumaktansa evde yatağımda uyurum. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 6 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Ben memlekete(Giresun) gideceğim zaman sabah 4-5 gibi kalkıp yola çıkarım, güneş doğmaya yakın Bolu ya gelmiş olurum, araçtakiler uyumaya devam eder. Akşam mecbur kalmadıkça yola çıkmam. Yolda zorlanıp koltukta iki büklüm uyumaktansa evde yatağımda uyurum. Bu şekilde yola çıkınca uykudan da oluyorum arabadakilerinde uykusu şaşıyor. Akşamdan güzel uyurum, yatma saati yola çıkarım daha rahat geliyor. Arabanın far aydınlatması güzelse gece yolculuk daha rahat. Yolda az araba var, güneşe doğru sürmüyorsun vs daha rahat ediyorum sanki. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 3 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Bu şekilde yola çıkınca uykudan da oluyorum arabadakilerinde uykusu şaşıyor. Akşamdan güzel uyurum, yatma saati yola çıkarım daha rahat geliyor. Arabanın far aydınlatması güzelse gece yolculuk daha rahat. Yolda az araba var, güneşe doğru sürmüyorsun vs daha rahat ediyorum sanki. Yaklaşık 8-12 saatleri arası güneş karşıdan geliyor ama çok da etkilemiyor beni. Sonrasında daha canlı olduğu zaman arkada kalıyor. İstanbula dönüşte farkı hissettiriyor ama. Gece far kadar görüşüm olduğundan sevmiyorum gece gitmeyi(aydınlatmam iyi bile olsa) gündüz gözü çevre daha rahat görünüyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 (düzenlendi) ben tarsusluyum sıcağa güneşe alışığım güneş gözümün içine de vursa, kar fırtına yol gözükmese bile şimşek gibi giderim. yeterki tatile memlekete gidiyor olayım ama dönüş yolunda aman trafik olmasın, aman güneş vurmasın , aman hava kararmasın hertürlü şey rahatsız eder... 7 Mayıs 2019 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts