Mehmet Kazancıoğlu 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: test sürüşü kuyurğa girecekmiyiz Neden olmasın geçen gittiğimde pek sıra yoktu 4 çeker testi yapmıştım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 4 çekeri biz ekmek almaya giderken kullanıyoruz yahu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: 4 çekeri biz ekmek almaya giderken kullanıyoruz yahu Benim hava durumuna göre araç seçebilecegim bir araç filom yok ki 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Benim hava durumuna göre araç seçebilecegim bir araç filom yok ki lütfen ama yazlık kışlık torpido değişmezsem ters çeviririm o arabayı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Eylül 2022 Paylaş 25 Eylül 2022 Bu gün gittik öncekine göre biraz sönük geldi jimi ile test sürüşü ne çıktım maalesef parkura sokmadılar asfalta testte izin var mış dmaxta çok sıra vardı tek parkura o çıkıyormuş bende sırayı beklemedim @Adnan Çakır abim, @Oğuzhan Çakır ile görüştüm ama foto çekmek aklımıza gelmedi Bunlarda resimler jandarma araçları ve silah standı vardı onlarıda inceledik 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts