Mehmet Pınar 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Hayırlı olsun,güle güle kullanın. Bende mondeo ve c5 arasında gidip geldim bir süre. Ancak otomatik olması şart idi . 2.0 motorun vergi ve yakıt dezavantajı beni c5 e yöneltti. Yorum bağlantısı
Mahir Yıldız 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 hayırlı olsun gezen adam da yorumunuzda çok güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Bir saat önce, Emrah Korkmazz yazdı: Teşekkürler. Valla Düzce-İstanbul arası yolculuk yetti değerlendirme icin. Bence de herkes bu arabayı bir kez de olsa kullanmalı. Ama gezenadam sayfası yıkılıyor şu an çok pahaliya almışım kazık yemişim 😀 Onlar konuşa dursun bana keyifle binmek kalsın. Yorum yapanların çoğu boş muhabbetçi birşeyden anladıkları yok, yurt dışından bile yorum yapan var sanki hayat şartlarımız eşitmiş gibi bu paraya bu alınır burda diyor. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 2 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2019 Bir saat önce, Celal Aydın yazdı: Şu şartlar altında, şu temizlikte, titizlikle kullanılmış, bakımına dahi para vermediğin bir araç için bu fiyat gayet güzel hocam. Güle güle bin. Ben, dıştan bakınca döküntü denilebilecek 2006 2.0 tdci Mondeo’yu 3 km sürdüm. İçinde tık sesi yoktu, gaza koydum mu koltuğa yapıştırışı, alt devirlerdeki canlılığı, direksiyon hissi mükemmeldi. Bir Fiesta ve Passat kullanıcısı olarak çok beğendim. Bu kasadaki konforu ve kaliteyi düşünemiyorum. Konfor,kalite üst seviyede kesinlikle. 17 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: Yorum yapanların çoğu boş muhabbetçi birşeyden anladıkları yok, yurt dışından bile yorum yapan var sanki hayat şartlarımız eşitmiş gibi bu paraya bu alınır burda diyor. Farkındayım abi insanlar da fikir sahibi olsun diye paylaşabilirsiniz dedim eksper sonucunu ama bu tip insanlara yaranamazsiniz. 56 dakika önce, Mahir Yıldız yazdı: hayırlı olsun gezen adam da yorumunuzda çok güzel olmuş Cevap vermeye bile gerek yok aslında ama meydanı boş birakmayayim dedim😀 Bir saat önce, Mehmet Pınar yazdı: Hayırlı olsun,güle güle kullanın. Bende mondeo ve c5 arasında gidip geldim bir süre. Ancak otomatik olması şart idi . 2.0 motorun vergi ve yakıt dezavantajı beni c5 e yöneltti. Ben de ilk önce C5 niyetindeydim ama kısmetimizde Mondeo varmış. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 3 Mayıs 2019 Paylaş 3 Mayıs 2019 Hayırlı olsun Emrah bey, kazasız belasız güzel günlere kullanın ve güzel muhafaza edin Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 3 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2019 11 dakika önce, İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun Emrah bey, kazasız belasız güzel günlere kullanın ve güzel muhafaza edin Teşekkürler. Elimden geldiğince korumaya çalışacağım. Yorum bağlantısı
Serkan Gezici 3 Mayıs 2019 Paylaş 3 Mayıs 2019 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Kazasız belasız inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 21 Temmuz 2019 Paylaş 21 Temmuz 2019 Hayırlı olsun, çok güzel araç.. Güzel günlerde kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 Ocak 2023 Yazar Paylaş 14 Ocak 2023 Herkese,selamlar.140bindeki 1.6 dizel mk4 Mondeo 1,5 yıl arayla 2. kez şöyle bişey yaptı.Kisa bir mesafe kullanıp stop ettiğimde fan sesi duydum, yaklaşık 4 yıldır 2. kez yasiyorum bunu.İlk yaşadığımda stop etmiştim,usta arkadaşıma sorduğumda rejenerasyon olabilir ya da fan müşürü dalga geçebilir dedi.Bu sefer hemen geri çalıştırdım,kaputu açtım,fan calisiyor, arabanın da biraz devirli çalıştığını fark ettim ,sonra aklıma rejenerasyon olayı geldi. Bekledim ne olacak diye.3-5 dakika sonra motor sesi normale döndü,1-2 dakika sonra da fan durdu, öyle stop ettim.Sizin yorumunuz nedir konuyla ilgili? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 dpf temielzenmeye başlarken yol bitmiş yarıda kalmış, böyle kala kala kala dpf dolar dertler başlar. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Emrah Korkmazz yazdı: Herkese,selamlar.140bindeki 1.6 dizel mk4 Mondeo 1,5 yıl arayla 2. kez şöyle bişey yaptı.Kisa bir mesafe kullanıp stop ettiğimde fan sesi duydum, yaklaşık 4 yıldır 2. kez yasiyorum bunu.İlk yaşadığımda stop etmiştim,usta arkadaşıma sorduğumda rejenerasyon olabilir ya da fan müşürü dalga geçebilir dedi.Bu sefer hemen geri çalıştırdım,kaputu açtım,fan calisiyor, arabanın da biraz devirli çalıştığını fark ettim ,sonra aklıma rejenerasyon olayı geldi. Bekledim ne olacak diye.3-5 dakika sonra motor sesi normale döndü,1-2 dakika sonra da fan durdu, öyle stop ettim.Sizin yorumunuz nedir konuyla ilgili? Çevre yoluna çıkın, 3. vites 3.000 devir sabit 15 dk sürün, kurumları yaktırın. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 Ocak 2023 Yazar Paylaş 14 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: dpf temielzenmeye başlarken yol bitmiş yarıda kalmış, böyle kala kala kala dpf dolar dertler başlar. Çağlar Bayur yazdı: dpf temielzenmeye başlarken yol bitmiş yarıda kalmış, böyle kala kala kala dpf dolar dertler başlar. Peki abi durduğu yerde tekrar çalıştırıp devam etmesine izin vermiş oluyor muyuz? Celal Aydın yazdı: Çevre yoluna çıkın, 3. vites 3.000 devir sabit 15 dk sürün, kurumları yaktırın. Aslında memlekette trafik işi de yok ama bu dpf tıkanması er geç kaçınılmaz galiba yoksa bol rampalı devirli sürüş isteyen bir bölgede yaşıyoruz, öncesinde de Düzce gibi sakin bir şehirde kullanılmış bir araç.Az önce yaptım dediğinizi umarım işe yariyordur.Tesekkurler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Emrah Korkmazz yazdı: durduğu yerde tekrar çalıştırıp devam etmesine izin vermiş oluyor muyuz? olmuyoruz, öyle saçma sapan bir sistemki ve zaten gereksiz de..... 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Emrah Korkmazz yazdı: Az önce yaptım dediğinizi umarım işe yariyordur.Tesekkurler. İki adet Passat'ta işe yaradı, rica ederim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Emrah Korkmazz yazdı: öncesinde de Düzce gibi sakin bir şehirde kullanılmış bir araç.Az önce yaptım dediğinizi umarım işe yariyordur.Tesekkurler. Çevre yolunda, bolu dağı çıkışında ve İstanbul yollarında bazen hızlı ve devirli sürüşler yaşamıştır kendileri ve hızı sever. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 14 Ocak 2023 Yazar Paylaş 14 Ocak 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Çevre yolunda, bolu dağı çıkışında ve İstanbul yollarında bazen hızlı ve devirli sürüşler yaşamıştır kendileri ve hızı sever. Abi bu arabanın devirsiz kullanılma gibi bi problemi olmamıştır ne sende ne bende.Zaten öyle anormal bir durum yok arabanın düzeniyle ilgili ama ne yaparsak yapalım kilometreye veya kullanıma bağlı bu dpf,egr gibi sistemler maalesef sorun çıkarmaya gebe sistemler bunu kabul etmek gerek.Bu sorunlarla ne kadar geç karşılaşırsak o kadar iyi tabi en güzeli karşılaşmadan vedalaşmak 😃 Şu an için yaşadığım muhtemelen sistem tarafından başlangıç seviyesinde bir müdahale. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Emrah Korkmazz yazdı: Abi bu arabanın devirsiz kullanılma gibi bi problemi olmamıştır ne sende ne bende.Zaten öyle anormal bir durum yok arabanın düzeniyle ilgili ama ne yaparsak yapalım kilometreye veya kullanıma bağlı bu dpf,egr gibi sistemler maalesef sorun çıkarmaya gebe sistemler bunu kabul etmek gerek.Bu sorunlarla ne kadar geç karşılaşırsak o kadar iyi tabi en güzeli karşılaşmadan vedalaşmak 😃 Şu an için yaşadığım muhtemelen sistem tarafından başlangıç seviyesinde bir müdahale. Geçenlerde c5 konusunda vardı temizleyici kimyasallar ama 200k kadar sorun olacağını çok düşünmüyorum olursa icabına bakılır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts