Onur Çelebi 1 Mayıs 2019 Paylaş 1 Mayıs 2019 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Çok güzel araç 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mayıs 2019 Paylaş 1 Mayıs 2019 Forumun en güzel mondeosu. Güle güle kullanın Bu devirde pahalı diye bir şey yok. Her an zam geliyor. Bugün alan yarın kardadır. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Mayıs 2019 Paylaş 1 Mayıs 2019 (düzenlendi) Mehmet bey, yan arka camlardaki forum çıkartmalarını görmüşsünüzdür heralde üç vakte kadar yenileri lazım. 11 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Forumun en güzel mondeosu. Güle güle kullanın Bu devirde pahalı diye bir şey yok. Her an zam geliyor. Bugün alan yarın kardadır. 1 Mayıs 2019 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mayıs 2019 Paylaş 1 Mayıs 2019 Mehmet bey, yan arka camlardaki forum çıkartmalarını görmüşsünüzdür heralde üç vakte kadar yenileri lazım. Talepte bulun. 3 vakte kadar yollarım 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 1 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2019 1 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Forumun en güzel mondeosu. Güle güle kullanın Bu devirde pahalı diye bir şey yok. Her an zam geliyor. Bugün alan yarın kardadır. Sağol Mehmet abi. Bu aracı alırken kar etme amacı gütmedim ztn. Bebegimizle güvenle binilecek bir araba istiyorduk. Galiba hedefi 12den vurduk. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Hayırlı olsun kazasız belasiz. Alıcıyı da satıcıyıda üzmeyecek bir fiyat olmuş. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 8 saat önce, Emrah Korkmazz yazdı: Bebegimizle güvenle binilecek bir araba istiyorduk. Galiba hedefi 12den vurduk. Evet tam isabet bir fayda maliyet aracı aldınız.. Nazara gelmesin inşallah.. Allah esirgesin. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 27 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Evet tam isabet bir fayda maliyet aracı aldınız.. Nazara gelmesin inşallah.. Allah esirgesin. Kaskosu ne çıkıyo bunlarıöhöö höhöhö öhö. Öhöm. Yorum bağlantısı
Sedat Demircan 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 hayırlı olsun kazasız belasız binin ve değerini bilene satın inş:) Megane 3 DCI kaç hp olandı hocam merak ettim ve arabaya binmemişim dedirten şeyler nedir de focus ve magane nın dizel ve güzel arabaları böyle yerlerde paspas oldu merak ettim:) Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 hayırlı olsun kazasız belasız cezasız ... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 17 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Kaskosu ne çıkıyo bunlarıöhöö höhöhö öhö. Öhöm. Yaptırmamak daha faydalı Bulunur bir yol ya. Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 (düzenlendi) Hayırlı olsun Gezenadam da ekspertiz detaylarını yayınlamış güle güle kullanın 2 Mayıs 2019 tarihinde Adem Kazıl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Satmadan önce eylül 2018 de yaptırdığım kasko %60 indirime sahipken 1300 tl idi. 9 saat önce, Önder Özcan yazdı: Kaskosu ne çıkıyo bunlarıöhöö höhöhö öhö. Öhöm. 9 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yaptırmamak daha faydalı Bulunur bir yol ya. Sigortacı olarak hiiiç yakıştıramadım ta S600L çarparsam Allah muhafaza.. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 2 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2019 11 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Evet tam isabet bir fayda maliyet aracı aldınız.. Nazara gelmesin inşallah.. Allah esirgesin. Amin abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Satmadan önce eylül 2018 de yaptırdığım kasko %60 indirime sahipken 1300 tl idi. Sigortacı olarak hiiiç yakıştıramadım ta S600L çarparsam Allah muhafaza..Şakaydı o ya. Her araç için uygun bir kasko mutlaka vardır. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 2 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2019 10 saat önce, Sedat Demircan yazdı: hayırlı olsun kazasız belasız binin ve değerini bilene satın inş:) Megane 3 DCI kaç hp olandı hocam merak ettim ve arabaya binmemişim dedirten şeyler nedir de focus ve magane nın dizel ve güzel arabaları böyle yerlerde paspas oldu merak ettim:) 105hp ithal kazaydı Megane. Ondan da çok memnundum ama Mondeo sürüş zevki olarak ve verdiği güven anlamında bambaska. Viraj diye bir derdiniz yok bir kere. Yaşam alanını söylemeye ztn gerek yok. Tabi arada sınıf farkı var onu göz ardı edemeyiz. Aslında C5 alma niyetindeydim ona da bindim ama iyi ki tercihim Mondeo olmuş. Bu fikirlerimin oluşmasında com düzgün bir arabaya denk gelmemin de etkisi var tabi. 2 saat önce, Adem Kazıl yazdı: Hayırlı olsun Gezenadam da ekspertiz detaylarını yayınlamış güle güle kullanın Yeni yayınladılar galiba yoktu en son baktığımda. 1 saat önce, Metin Uzunoğlu yazdı: Satmadan önce eylül 2018 de yaptırdığım kasko %60 indirime sahipken 1300 tl idi. Sigortacı olarak hiiiç yakıştıramadım ta S600L çarparsam Allah muhafaza.. Ben de önceki aracimdan eylüle kadar kaskom vardı onu aktardım mondiye. 1200tlye yapmıştım Mondi için 500tl fark ödedim eylüle kadar. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Hayırlı uğurlu olsun. Maşallah. Mondeo, gravyer peyniri gibi araç, damak tadını bilen, gurme insanlar bilir kıymetini [emoji1]Al-Sat’çıların işine gelmez. 3 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 2 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2019 20 dakika önce, Celal Aydın yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Maşallah. Mondeo, gravyer peyniri gibi araç, damak tadını bilen, gurme insanlar bilir kıymetini Al-Sat’çıların işine gelmez. Teşekkürler. Valla Düzce-İstanbul arası yolculuk yetti değerlendirme icin. Bence de herkes bu arabayı bir kez de olsa kullanmalı. Ama gezenadam sayfası yıkılıyor şu an çok pahaliya almışım kazık yemişim 😀 Onlar konuşa dursun bana keyifle binmek kalsın. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Teşekkürler. Valla Düzce-İstanbul arası yolculuk yetti değerlendirme icin. Bence de herkes bu arabayı bir kez de olsa kullanmalı. Ama gezenadam sayfası yıkılıyor şu an çok pahaliya almışım kazık yemişim [emoji3] Onlar konuşa dursun bana keyifle binmek kalsın.Şu şartlar altında, şu temizlikte, titizlikle kullanılmış, bakımına dahi para vermediğin bir araç için bu fiyat gayet güzel hocam. Güle güle bin.Ben, dıştan bakınca döküntü denilebilecek 2006 2.0 tdci Mondeo’yu 3 km sürdüm.İçinde tık sesi yoktu, gaza koydum mu koltuğa yapıştırışı, alt devirlerdeki canlılığı, direksiyon hissi mükemmeldi.Bir Fiesta ve Passat kullanıcısı olarak çok beğendim.Bu kasadaki konforu ve kaliteyi düşünemiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts