İçeriğe Yönlendir

En Güzelinden Forum Mondeosu

Emrah Korkmazz

Recommended Posts

Emrah Korkmazz
(düzenlendi)

Dün itibariyle forumdan benim için artık çok değerli biri olan @Metin Uzunoğlu abimin mondeosunu almış bulunmaktayım. Kendisine misafirperverliğinden ve böyle bir aracı neredeyse ilk günkü gibi muhafaza edip sahip olmama vesile olduğu için çok teşekkür ediyorum. 

Araç 95binde 2012 model 1.6 TDCİ titanium Mondeo ve ilk günden itibaren servis bakımlı. Hatta satacak olmasına rağmen Metin abi yağ bakımı geldiği için yetkili serviste cuma günü yağ bakımını yaptırmış. Bu kendisinin ne kadar hassas bir kullanıcı olduğunu gösteriyor. Ben kendimi titiz sanirdim ama Metin abiyi gördükten sonra o kadar da titiz olmadığımı fark ettim çünkü hiç kimse arabasının hangi viteste hangi devirde ne kadar hız yaptığını gösteren bir çıktıyı saklayıp alan kişiye vermez😀 

Düzce-İstanbul arasi yolculuğumda yüzümden tebessüm hiç eksik olmadi.Bundan önce focus TDCİ mk2,5 ve Megane 3 DCI kullanan biri olarak kendi kendime arabaya binmemisim şimdiye kadar dedim. Viraj, yokuş hiç önemli değil aracın sürüş performansı çok iyi ve tereddütlü olmama rağmen 1.6 dizel motor cidden iyi iş çıkarıyor. Metin abi yazımı okuyacaktir muhakkak. Tekrar çok teşekkürler kendisine böyle bir araci almama vesile olduğu için. 

Düne ait fotolar;

https://imgyukle.com/i/kEAaJy
https://imgyukle.com/i/kEAHXM
https://imgyukle.com/i/kEALeh

Screenshot_20190501-222827.png

Screenshot_20190501-222854.png

Screenshot_20190501-222754.png

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Resimler eklendi.
  • Beğen 12
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Şimdi, Burak Uzel yazdı:

Hayırlı olsun.
Kaç model
Foto yok mu :)

2012 model. Foto yuklemeye çalışıyorum

Yorum bağlantısı
Kuntay Yiğit

Hayırlı uğurlu ola inşallah.  Mutlulukla kullanın.  Sorması uygunsa, kaça aldınız? 

Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
(düzenlendi)
6 dakika önce, Kuntay Yiğit yazdı:

Hayırlı uğurlu ola inşallah.  Mutlulukla kullanın.  Sorması uygunsa, kaça aldınız? 

Çok teşekkürler,79bine aldım. Muhakkak fiyatı abartılı bulanlar olacaktır çevremde olduğu gibi fakat dün  İstanbul'a gelirken koltuğuna oturup kullandığımda ve piyasada  100bin uzeri fiyatlara satılan arabaları düşününce verdiğim paradan çok daha fazlasını hak eden bir araba olduğunu düşünüyorum.

18 dakika önce, Okay Kaygusuz yazdı:

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

Teşekkürler...

tarihinde Emrah Korkmazz tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Çok temiz olduğu belli, yetkili bakımlı, bu para eder bence.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
11 dakika önce, Evren Erakçora yazdı:

Çok temiz olduğu belli, yetkili bakımlı, bu para eder bence.

Çok teşekkürler,çok özenle kullanılmış bir araç cidden...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Uzel

İkinci elde verdiğin paranın sonuna kadar hakkını veren tek araba mondeo bence.
D segmentinde rakibi passat 100binlerden başlıyor.

Hanım aracı kullanmıyor olsa ben de alacaktım. Bir ara ikna oldu, sonra deneme sürüşünde vazgeçti çok büyük diye. Alamadık. İçimde kaldı :(

Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Şimdi, Burak Uzel yazdı:

İkinci elde verdiğin paranın sonuna kadar hakkını veren tek araba mondeo bence.
D segmentinde rakibi passat 100binlerden başlıyor.

Hanım aracı kullanmıyor olsa ben de alacaktım. Bir ara ikna oldu, sonra deneme sürüşünde vazgeçti çok büyük diye. Alamadık. İçimde kaldı :(

Kesinlikle sahip olunması gereken bir araba hele böyle bakimlisi bulununca kaçırmak olmazdı. 7 yıldır ne yapıldıysa hepsinin faturalari dahi mevcut. Hb arabalari daha çok seven biri olarak söyleyebilirim ki Mondeo bambaşka. 

Bir saat önce, Okay Kaygusuz yazdı:

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

Teşekkürler...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kuntay Yiğit
54 dakika önce, Emrah Korkmazz yazdı:

Çok teşekkürler,79bine aldım. Muhakkak fiyatı abartılı bulanlar olacaktır çevremde olduğu gibi fakat dün  İstanbul'a gelirken koltuğuna oturup kullandığımda ve piyasada  100bin uzeri fiyatlara satılan arabaları düşününce verdiğim paradan çok daha fazlasını hak eden bir araba olduğunu düşünüyorum.

Teşekkürler...

Hayır kesinlikle abartılı bir fiyat değil. Iyi bir fiyata almışsınız. Maalesef mondeo, focus kadar fiyatı bilinen, aranan, herkesin kullandığı bir araç olmadığı için bazılarına göre mondeo hangi fiyata alınırsa alınsın fazla olarak karşılanabiliyor. Dediğim gibi bunun da sebebi mondeo nun konforunun ve piyasasının herkesçe iyi bilinmemesi. Ben de bir mondeo kullanıcısıyim ve hamd olsun aracımdan çok memnunum. 2011 Selective 1.6 benzinli aracım var. Dediler çok yakar alma piyasası yok alma ama 4 ay önce aracımı aldım. Iyi ki almışım diyorum. Hatta şuan müşterisi de var. Israrla, aldığım fiyatın üzerine 8 bin kâr veriyor lakin yine de satmıyorum. Çünkü şuan satsam daha iyi bir mondeo alacak güçte değilim. Size tekrardan hayırlı olsun dileklerimi sunar, mutlulukla aracınızı kullanmanızı temmeni ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
16 dakika önce, Kuntay Yiğit yazdı:

Hayır kesinlikle abartılı bir fiyat değil. Iyi bir fiyata almışsınız. Maalesef mondeo, focus kadar fiyatı bilinen, aranan, herkesin kullandığı bir araç olmadığı için bazılarına göre mondeo hangi fiyata alınırsa alınsın fazla olarak karşılanabiliyor. Dediğim gibi bunun da sebebi mondeo nun konforunun ve piyasasının herkesçe iyi bilinmemesi. Ben de bir mondeo kullanıcısıyim ve hamd olsun aracımdan çok memnunum. 2011 Selective 1.6 benzinli aracım var. Dediler çok yakar alma piyasası yok alma ama 4 ay önce aracımı aldım. Iyi ki almışım diyorum. Hatta şuan müşterisi de var. Israrla, aldığım fiyatın üzerine 8 bin kâr veriyor lakin yine de satmıyorum. Çünkü şuan satsam daha iyi bir mondeo alacak güçte değilim. Size tekrardan hayırlı olsun dileklerimi sunar, mutlulukla aracınızı kullanmanızı temmeni ederim.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten satıp emsal bir araba almak için üzerine bir o kadar daha eklemek gerek ki son kasa passati olan tanıdıklarım da var inanın bu arabanın passattan eksiği değil artısı var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Bu duygu ve düşünceleri @Emrah Korkmaz'a tattırabildiğim için ve böyle güzel bir arkadaşla tanıştığım için bende çok mutluyum. Güzel günlerde sevdikleriyle mutlu ve kazasız bir şekilde kullanmasını diliyorum. Rabbimden hepimizi iyi insanlarla karşılaştırmasını diliyorum.

1 saat önce, Emrah Korkmazz yazdı:

Dün itibariyle forumdan benim için artık çok değerli biri olan @Metin Uzunoğlu abimin mondeosunu almış bulunmaktayım. Kendisine misafirperverliğinden ve böyle bir aracı neredeyse ilk günkü gibi muhafaza edip sahip olmama vesile olduğu için çok teşekkür ediyorum. 

Araç 95binde 2012 model 1.6 TDCİ titanium Mondeo ve ilk günden itibaren servis bakımlı. Hatta satacak olmasına rağmen Metin abi yağ bakımı geldiği için yetkili serviste cuma günü yağ bakımını yaptırmış. Bu kendisinin ne kadar hassas bir kullanıcı olduğunu gösteriyor. Ben kendimi titiz sanirdim ama Metin abiyi gördükten sonra o kadar da titiz olmadığımı fark ettim çünkü hiç kimse arabasının hangi viteste hangi devirde ne kadar hız yaptığını gösteren bir çıktıyı saklayıp alan kişiye vermez😀 

Düzce-İstanbul arasi yolculuğumda yüzümden tebessüm hiç eksik olmadi.Bundan önce focus TDCİ mk2,5 ve Megane 3 DCI kullanan biri olarak kendi kendime arabaya binmemisim şimdiye kadar dedim. Viraj, yokuş hiç önemli değil aracın sürüş performansı çok iyi ve tereddütlü olmama rağmen 1.6 dizel motor cidden iyi iş çıkarıyor. Metin abi yazımı okuyacaktir muhakkak. Tekrar çok teşekkürler kendisine böyle bir araci almama vesile olduğu için. 

Düne ait fotolar;

• Beğen 4
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Hayırlı olsun, Mondeo başkadır,  güzel günlerde kullanın.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

:nazar: geçmişi bilinen araç en iyi seçimdir. Ben de forumdan almıştım, motor yağı bile değişemedim o derece sıkıcı yani.

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Efe Özer

Iyi mal iyi para etrafa kulak asmayin.1.6 dizel 170 e kadar soluksuz yurur.Viraji muadili eski kasa passatlardan daha iyidir.Arkadan selektor yapan piyasa araclarinin viraj sonrasi kaybolmalarida cok buyuk keyif verir.Iyi lastiklerle mondeoyu yoldan cikarmak buyuk yetenek ister.

Hayirli olsun.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ozen
1 saat önce, Emrah Korkmazz yazdı:

Düne ait fotolar;

Hayırlı olsun maşallah.

fiyat bilgisi verebilirmisiniz?

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Aracınız hayırlı olsun. Gerçekten güzel araç. 

Allah herkese Metin Bey gibi bir satıcı nasip etsin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
51 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

:nazar: geçmişi bilinen araç en iyi seçimdir. Ben de forumdan almıştım, motor yağı bile değişemedim o derece sıkıcı yani.

Çok sağol Çağlar abi. Ben de aynı durumdayım Metin abi yağ bakımını yeni yapmış 😀

52 dakika önce, Efe Özer yazdı:

Iyi mal iyi para etrafa kulak asmayin.1.6 dizel 170 e kadar soluksuz yurur.Viraji muadili eski kasa passatlardan daha iyidir.Arkadan selektor yapan piyasa araclarinin viraj sonrasi kaybolmalarida cok buyuk keyif verir.Iyi lastiklerle mondeoyu yoldan cikarmak buyuk yetenek ister.

Hayirli olsun.

Çok teşekkürler. Aynen dediğiniz gibi insan virajları sabırsızlıkla bekliyor bu arabayı sürerken. Lastik konusunda da titiz davranmış Metin abi. Üzerinde 4 tane performans sınıfı Nokian Z line lastik var ve değerleri çok başarılı.

53 dakika önce, Fatih Ozen yazdı:

Hayırlı olsun maşallah.

fiyat bilgisi verebilirmisiniz?

Teşekkürler. 79bine aldım aracı.

53 dakika önce, Alptuğ Özcan yazdı:

Aracınız hayırlı olsun. Gerçekten güzel araç. 

Allah herkese Metin Bey gibi bir satıcı nasip etsin

Çok teşekkürler. Aynı şeyi ben de Metin abiye söyledim. Allah sana da senin gibi satıcı nasip etsin abi dedim.

15 dakika önce, Erkan Işık yazdı:

fiesta parasına tertemiz mondeo almışın pahalı degıl bence

Teşekkürler...

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...