Çağlar Bayur 18 Mayıs 2019 Paylaş 18 Mayıs 2019 On 17.05.2019 at 00:09, Mehmet Göktürk yazdı: Cold sensör O nedir? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2019 40-50 derecede open olan normalde close olan bi sensör var sagdaki turuncu ışık. Abi motor soğuk çok basma diyor. Bu sensörü olmayanlar jikleye baglıyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mayıs 2019 Paylaş 19 Mayıs 2019 Güzel sensörmüş. Bu arada bugün hafta sonunun son günü. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2019 Yaptım montajı. bir iki tane kablo kaldı onları da bağladım mı tamam. uzun far ledi vs yanıyor güzel oldu test ettim. Tamamlanınca foto video atarım. Ancak elektrik aksamında "usulen" yanlış yapılmış minör işler var. kabloya belden girilmiş elektrik alınmış alakasız yerden vs. Elimden geldiğince temizledim ama içimden bi ses hala bazı kabloların sigortadan dolaşmadığını söylüyor. Bi kontrol edeceğim akşamüstü. Cold sensörü ben de jikleye bağlayacağım. Sarı lambayı da 100 derecelik fan müşürü bulursam ilerde sarı alarm gibi birşey yaparım. dursun şimdilik. 7810 regülatör daha alamadığım için benzin ve hararet göstergelerini henüz bağlamadım. Zaten kabloları doğru mu ona da emin değilim. göreceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mayıs 2019 Paylaş 19 Mayıs 2019 Hocam, biz portif bloklarına 110 derece termik bağlıyoruz. Kontak ucu ise buzzere bağlı. Sesli araba için olmayabilir ancak flaş yapan ledler olabilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2019 Bugün gösterge panelini toparladım geriye taktım herşey düzgün. Tek henüz baglamadığım alternatör lambası. Ucu buldum ama kontrol etmediğim için baglamadım tam. Sıcaklık ikinci müşürüm de henüz yok. Toparladım direksiyonu geri taktım teste çıktım asayiş berkemAl. Ha unuttum benzin depo şamandırasını değiştim süper oldu. Ayrıca uyarı ışığı da var ama bir yere led yeri bulmak gerek. before after depo şamandırası. Eskisinde emme delikleri vb de vardı ordan ful depo yapınca taşma sorunu ve koku sorunu vardı. Şamandıra için yeni kablo çektim. Tabi bu işlemler için koltuk söküldü taban levhası söküldü. Geri montajda koltuk tutucuya ele gelen bir ikea vidası uyduruldu. Eski düz vida tankı delme niyetindeymiş. 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2019 Bugün biraz önce gps odometreyi taktım denedim. Araç sıfır km 7 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 Analog Türk'ün yanına dijital Çin gelmiş. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 Hararet göstergesini biraz saat yönünde çevirmek lazım. Gps ışığı ile diğer iki analog sıkalayı aynı yapalım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2019 resmi çekince farkettim. GPS ışığı ile analog skalayı aynı yapmak nasıl, renk mi? Hepsi turuncu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 Hararet göstergesini biraz saat yönünde çevirmek lazım.Voltaj göstergesini de. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2019 Anladım şimdi gittim baktım voltajdaki ampul yanmıyor. Onları turuncu led ile değişeyim. Bir de uzun far indikatörü mavi led gözü kör ediyor. Direnci büyütmeli. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 34 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Anladım şimdi gittim baktım voltajdaki ampul yanmıyor. Onları turuncu led ile değişeyim. Bir de uzun far indikatörü mavi led gözü kör ediyor. Direnci büyütmeli. Abi güzel meşgale oldu sana Rıfkı. İşten çıkınca çabucak eve gitme isteği de var mı Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 Voltmetre skalası hangi renkte doğru görünüyorsa diğerleri de onunla aynı olmalı bence. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2019 15 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Abi güzel meşgale oldu sana Rıfkı. İşten çıkınca çabucak eve gitme isteği de var mı Daha dur. Hibrit elektrik işine girince durum değişir bakalım. Şimdi bunlar giriş. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 3 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Voltaj göstergesini de. Simetri hastaları dökülüyor ortaya 3 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Anladım şimdi gittim baktım voltajdaki ampul yanmıyor. Onları turuncu led ile değişeyim. Bir de uzun far indikatörü mavi led gözü kör ediyor. Direnci büyütmeli. 2.2 k filan olur 2 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Daha dur. Hibrit elektrik işine girince durum değişir bakalım. Şimdi bunlar giriş. 80 volt 25 kw mil torku 410 nm şönt motor hazır bekliyor. 450 avroluk bir driver kafi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mayıs 2019 Paylaş 30 Mayıs 2019 Motor hazırmış. Elektrikli görmek isteriz Rıfkı’yı. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Haziran 2019 Paylaş 2 Haziran 2019 Gercegi olsaydi keske ama napalim oyuncakcida görünce hemen aldim. Bu da Uzun kasasi sanirim 😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Haziran 2019 Yazar Paylaş 17 Haziran 2019 Bu hafta şanzımanı revize edelim dedik çok ciddi bir sorun olmamakla beraber conta vb değişimi için ve eskiyen kırık dökük iç parça varsa bi bakalım dedik ayrıca açmışken baskı balataya baktık. Akşam itibarı ile şanzıman Elektrifikasyon için ölçme biçme yaptık. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Haziran 2019 Paylaş 17 Haziran 2019 Diyorum hocamın sesi soluğu çıkmıyor, kesin ödemiş te keyif yapıyor ama nerede 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Haziran 2019 Yazar Paylaş 17 Haziran 2019 Servet Aydın yazdı: Diyorum hocamın sesi soluğu çıkmıyor, kesin ödemiş te keyif yapıyor ama nerede Yok ya geçen hafta heba oldu sınav okuma ve diş ağrısı ile. 2 firma ziyareti diğer gün rıfkı hafta bitti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts