Sani Gerşon 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Ben pusudayım. Ay sonu saplayacak bana. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Bir saat önce, Sani Gerşon yazdı: Ben pusudayım. Ay sonu saplayacak bana. Telefonu kır denize at ama sim kartı bana ver Bir saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: Servetin dediğini yapın iş bitsin, ayrıca içine silkajerde koyabilirsiniz, buğu gidince çıkarırsınız... Japon farların hepsinde var bunlar 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Telefonu kır denize at ama sim kartı bana ver Japon farların hepsinde var bunlar Akıllı Japon bazen diyorumki 30 seneliğine japonlarla ülkeleri değişelim, sonra bakalım bizim ülke ne hale gelmiş, tabii onlar geri döndüğünde ne düşünürler bilemem Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Öyle deme. Az teknoloji hırsızı değildi onlarda Japonların elektronik devi olmasının temelli silikon vadisinde gezerken gizli fotolar ile buluşları çalmalarıdır Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Öyle deme. Az teknoloji hırsızı değildi onlarda Japonların elektronik devi olmasının temelli silikon vadisinde gezerken gizli fotolar ile buluşları çalmalarıdır akıllılar işte ona bakarsan pinponda sony den arak, arakozculuk hepsinde aynı, en büyükleride abd, almanlar olmasa hiçtiler... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Nisan 2019 Paylaş 9 Nisan 2019 5 saat önce, Servet Aydın yazdı: Önder? 4 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Nefesi kuvvetli midir, yaşlı başlı insan, başımıza iş almayalım? Beni katmayın la, tam 1 yıl oldu bırakalı Ama vallahi dün gece GENE rüyamda yakmıştım bir tane Yorum bağlantısı
Recommended Posts