Tansu Kalafatoğlu 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Metin Uzunoğlu yazdı: arpasını 82 km/h olsn yerde 125 km/h, Böyle arpanın köküne hibrit suyu. 125 ne, insan koymaya utanır 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: C yazıyor. 200 mü? Limit 82 muhtemelen 140-150 ile filan girdim. Kavşaktan Eskişehir yoluna bağlanıp sola sinyali verip gazı köklemiştim. Hiç radar filan görmedim, ayağımı da çekmedim. 2 saat sonra hanım aradı ceza yemişsin diye. Ama cidden çokmuş ceza, bayağı canım sıkıldı. Yok yere yedik. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Selim Bilgin yazdı: 2 saat sonra hanım aradı ceza yemişsin diye. Lüks arabalar emniyete verileli onlar da hızlanmış Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Ocak Paylaş 29 Ocak bizde yuzde 10-30 gecmisiz 82 yi işte... salak sacma birsey. millet hayvan gibi araba kullaniyor goren yok. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs Ya bir bu kulupteyim bir digerinde 😀 Orta yolu bulamadık gitti 😀 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Alpay Sumer yazdı: Ya bir bu kulupteyim bir digerinde 😀 Orta yolu bulamadık gitti 😀 Arabulucu lazım mı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts